Dodaj do ulubionych

Kupujecie GWP?

IP: *.crowley.pl 11.03.05, 12:49
Czy posiadacie w swoich kosmetyczkach produkty GWP w promocyjnych
opakowaniach, pojemnosciach itd?Na allegro jest mnostwo tego typu kosmetykow
widze ze ciesza sie zainteresowaniem , kupujecie takowe?Czy lepszym pomysłem
jest raczej zainwestowanie w pełnowymiarowy kosmetyk?
Obserwuj wątek
    • Gość: aaa Re: Kupujecie GWP? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 14:35
      Chyba jestem kompletną ignorantką, bo już chciałam sie rzucić do odpowiedzi z
      wychwalaniem gdańskiego wydawnictwa psychologicznego (gwp włąsnie), a tu... Ale
      w sumie, to nie to forum. W życiu nie słyyszałam o tej firmie kosmetycznej.
      Pozdrawiam
    • Gość: keira Nie nie kupujemy GWP, tylko dostajemy FREE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 14:50
      bo GWP to nie nazwa firmy kosmetycznej, tylko probki kosmetykow w opakowaniach
      promocyjnych.w dobrych perfumeriach dostaje sie je GRATIS a nie placi od tych,
      ktorze je kradna, czy wynosza z tych perfumerii. Ja ich nie kupuje, bo nie
      uwazam zeby to bylo fair. i nie oplaca sie ich kupowac, bo jak na FREE probki,
      to sa 'troche' drogie
      Pozdrawiam
      • Gość: MK Re: Nie nie kupujemy GWP, tylko dostajemy FREE IP: *.lib.ohio-state.edu 11.03.05, 21:45
        GWP to nie sa probki ktore dostaje sie gratis, aby je dostac to trzeba cos
        kupic (np. tu w Stanach aby dostac Clinique GWP trzeba wydac przynajmniej
        $19.50, a w "lepszych" sklepach -np. Saks Fifth Avenue nawet $35). Jesli komus
        nie pasuje ten kosmetyk z zestawu, to mysle ze ma prawo to sprzedac na aukcji,
        pomimo tego ze na opakowaniu jest napisane ze Not For Sale, mnostwo ludzi tak
        robi na Ebay-u. Inna sprawa jesli to jest sprzedawczyni ktora zestaw wyniosla
        zamiast dac klientowi.
      • nitulina Re: Nie nie kupujemy GWP, tylko dostajemy FREE 12.03.05, 00:01
        Nie trzeba kraść żeby wejść w posiadanie zestawu GWP.

Zasadą jest że dodaje się takie kompleciki jako zestawy promocyjne, ale
        można takie zestawy (mniejsze i większe) w kosmetyczkach można w Stanach w
        dużych outletach kupić, koncern EL z reguły ma tam sklep gdzie pod szyldem The
        Cosmetics Company Store znajdują sie wszystkie kosmetyczne marki tego koncernu.

Można je było także KUPIĆ na stronie EL i można kupić na truskawce.

• Gość: MK Re: Nie nie kupujemy GWP, tylko dostajemy FREE IP: *.columbus.rr.com 12.03.05, 01:17
          dokladnie!!
          • Gość: keira Re: Nie nie kupujemy GWP, tylko dostajemy FREE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 08:38
            mialam na mysle, ze dostaje sie je FREE do zakupow. Owszem na truskawne i w
            outletach mozna kupic GWP, ale w normalnych pojemnosciach, a to co jest
            sprzedawane na allegro (DDML 15ml i mydelka 4, czy 8gr) to chyba ewidentnie
            wynoszone probki, ktore w takich mikroilosciach dostaje sie tylko w polskich
            perfumeriach (o ile w ogole sie dostaje, bo je notorycznie stamtad wynosza).
            • Gość: MK Re: Nie nie kupujemy GWP, tylko dostajemy FREE IP: *.columbus.rr.com 12.03.05, 17:32
              W outletach mozna kupic pelnowymiarowe produkty z ok 30% znizki jak i zestawy
              GWP (bez wymaganego dodatkowego zakupu) za ok $15/zestaw (to co zostalo po Gift
              Time z "normalnych" sklepow. Te 15ml DDMl czy 4-8g mydelka lub pelnowymiarowe
              szminki w zielonych opakowaniach to wlasnie skladniki GWP (w sklad GWP wchodzi
              5-6 kosmetykow o mniej wiecej polowie pelnowymiarowej objetosci + kosmetyczka).
    • fairy5 Re: Kupujecie GWP? 11.03.05, 16:28
      ja dostaje czesto przy zakupie, w sumie to jest wieksze niz probki, no i jest
      tego cala paczuszka - dla mnie super.
      • courtney Re: Kupujecie GWP? 11.03.05, 21:17
        Bywa ze sie skusze , fakt pojemnosci GWP są przewaznie mniejsze ale zdarzaja
        sie tez kosmetyki w normalnych pojemnosciach.Mam zaufanego sprzedawce GWP na
        Allegro.
    • smee Re: Kupujecie GWP? 11.03.05, 21:20
      :( A co to jest za skrot, to GWP? Bo usiluje kombinowac, ale jakos mi nie
      idzie. Wybaczcie banalne pytanie...
      :)
      • Gość: aguti15 Re: Kupujecie GWP? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 21:24

Gift with purchase :)
        pozdr
        • smee Re: Kupujecie GWP? 11.03.05, 21:26
          Ooooo bardzo Ci dziekuje :)
          Milego wieczoru :)
          • Gość: aguti15 Re: Kupujecie GWP? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 21:28
            Nie ma za co :)))
            Tobie również ;)
            • Gość: anahita Re: Kupujecie GWP? IP: *.aster.pl 12.03.05, 09:06
              A jak jest w polskich perfumeriach, np sephorze czy douglasie? Czy kupuje cos za
              150 zl to moge miec pewnosc, ze dostane takiego gifta? Czy w razie czego nalezy
              sie upomniec? Do tej pory nie kupowalam kosmetykow z wyzszej polki, wiec nie mam
              pojecia jak to jest. Nie chcialabym po wydaniu grubszej kasy wyjsc ze sklepu jak
              zbity pies, z niemal pustymi rekami...
              • kragmel Re: Kupujecie GWP? 12.03.05, 09:23
                dlaczego z pustymi? z zakupami ;p

gifty dostaje się jeśli akurat producent zamierza je dodawać. wydaje mi się, że
                częściej w sklepach/stoiskach firmowych niż perfumeriach w rodzaju sephory.
                • Gość: anahita Re: Kupujecie GWP? IP: *.aster.pl 12.03.05, 09:42
                  No tak, zawsze pozostaje w rękach zakup własciwy... A jednak chciałoby się coś
                  ponadto ;) A może wiecie, które firmy miewają najfajniejsze gifty? Ja co prawda
                  planuję Clarinsa, ale dobrze byloby wiedzieć na przyszłość.
              • Gość: MK Re: Kupujecie GWP? IP: *.columbus.rr.com 12.03.05, 17:23
                GIftu nie dostaje sie przy kazdych zakupach. Gift Time jest z gory okreslony
                czasowo (2-3 tygodnie w danej sieci sklepow). Na stronie Clinique mozna znalezc
                informacje kiedy w danym miescie/sieci sklepow bedzie Gift Time i zaplanowac
                zakupy na ten czas. Nie wiem czy tak jest w Polse bo ,mnie w Polsce juz od 3 lat
                nie bylo.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka