endzu.1 28.03.08, 22:14 Boże chroń nas od matołów Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wzd Awantury o Pania Prezydent IP: *.MAN.atcom.net.pl 28.03.08, 23:17 - chybiona. Orowokacja nie udała sie. Wisła pozostanie pod Wawrem. A PiSowcy moga Wisle naskoczyc!!! Odpowiedz Link Zgłoś
robot_humano Tarpana pan 29.03.08, 16:21 Wizję? Trzeba mieć wizję i pieniądze dziadku! Odpowiedz Link Zgłoś
koszmarekopalek żryjcie się dalej 30.03.08, 01:53 gazeta, ekolodzy, urzędasy, przydupasy. a miasto niech dalej tonie w totalnym chaosie, bałaganie, syfie i śmieciach. żryjcie się wszyscy dalej. i się zeżryjcie, przynajmniej będzie spokój i o jeden debilizm mniej: kto kogo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wzburzony Kim jest pan Krzysztof Tyszkiewicz? IP: *.chello.pl 30.03.08, 10:21 jak to możliwe, że publicznie o ważnych sprawach rozmawia się, używając wyrażeń "skundlone myślenie"? jak pan Krzysztof Tyszkiewicz nie wstydzi się używać publicznie tak chamskiego języka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Minus Kiepska Stołkowa... IP: *.unused.derbynet.waw.pl 30.03.08, 11:07 Dlaczego dziennikarz gazety stołkowej nie wie, że na wysokości stadionu (obecnie x-lecia) to żadnego wału miedzeszyńskiego już a właściwie jeszcze nie ma? zaczyna się on od mostu poniatowskiego... Co do wizji, to szkoda na nie czasu. Jest g i będzie g, bo kolejni włodarze miasta od prawa do lewa Wisłę mają w poważaniu. Obecna zaś ekipa skoncentrowana jest na szybkim osadzeniu developerów po parkach i innych terenach zielonych w odpowiedniej odległości od centrum. Odpowiedz Link Zgłoś
rmichal2 Ciągle się kłócą a jakie pieniądze pieniądze można 30.03.08, 12:07 zarobić na rzecznej turystyce. Nie wiem dlaczego w Budapeszcie ruch na rzece jest taki sam jak na ulicach a u nas przez tyle lat nic nie zrobionu w celu wykorzystania rzeki i pewnie przez wiele następnych będą tylko dyskusje i nic się nie będzie działo. mojepisanieopolityce.salon24.pl/index.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajo Awantury o Wisłę ciąg dalszy IP: *.chello.pl 30.03.08, 22:39 Zrobić nad tą wisłą COKOLWIEK!!! TYlko robić a nie gadać. Nie wiem, czy mam się skarżyć na to, że facet wypowiada się jak sie wypowiada, czy że gazeta to publikuje :-) - ale mniejsza. Niech budują. Z Bogiem, w zasadzie z każdego pomysłu byłabym zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś