Dodaj do ulubionych

dieta kopenhaska - Wasze sukcesy

IP: *.dami.pl 12.03.05, 10:58
Nie wiem moze taki temat już był ale ciekawi mnie kto stosował diete
kopenhaską i ile kg zgubił podczas jej trwania ? Podzielcie się dziewczyny
swoimi osiągnięciami.Pozdrawiam:)
Obserwuj wątek
    • Gość: Ona Re: dieta kopenhaska - Wasze sukcesy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 11:07
      Polecam diete Montignaca. Obecnie zrzuciłam już 16 kg :)
    • Gość: babedoll Re: dieta kopenhaska - Wasze sukcesy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 12:56
      sukces:6 kg do tyłu. ale potem przytyłam momentalnie, mimo, że się nie
      objadałam :-(
      • balkan Re: dieta kopenhaska - Wasze sukcesy 13.03.05, 13:14
        u mnie to samo... najpierw 6 kg mniej, a potem powrót do stanu poprzedniego -
        choć z drugiej strony nic dziwnego, bo zastosowałam dietę przed Bozym
        Narodzeniem....
    • Gość: DagnyJuel Re: dieta kopenhaska - Wasze sukcesy IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 13.03.05, 15:03
      Nie cierpię kopenhaskiej bo jestem z roślinożernych a w menu kopenhaskiej jest
      to czego nie lubię: miecho czerwone:)
      • Gość: luś zaczelam wczoraj IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.03.05, 22:03
        Na razie jest ciezko.Organizm przezywa szok w zwiazku z redukcja weglowodanow -
        jak rano stalam rece mi sie trzesly. Ale po lunchu i obiedzie czuje sie ok.
        Zobaczymy jak bedzie dalej - jak juz cos schudne to napewno sie pochwale:]
    • ania123p Re: dieta kopenhaska - Wasze sukcesy 17.03.05, 07:23
      jestem 5 dni po - schudłam tylko 3 /liczyłam na więcej/ ale dobre i to, może
      wagowo nie umponująco ale w obwodach to jestem zadowolona. Było ok, da się
      wytrzymać. Tylko przez pierwsze dni czułam sie troche osłabiona
      • hopik Re: dieta kopenhaska - Wasze sukcesy 17.03.05, 09:44
        3,5 kg w ciągu całej diety. a potem przez pół roku nie jadłam miesa i jajek na
        twardo, bo mi się niedobrze robiło na samą myśl...:-)
    • mokka1 Re: dieta kopenhaska - Wasze sukcesy 17.03.05, 10:46
      Hej! Ja byłam na kopenhaskiej 12 dni schudłam 8 kg. Przerwałam ją 13stego dnia
      bo uznałam że spadek wagi był za duży jak na tak krótki okres czasowy.
      Następnie zaczęłam stosować dietę Montignaca i jest super. Utracone kilogramy
      nie wróciły a nawet chudnę dalej tyle że już w rozsądnym tempie jakieś 0,5 kg
      na tydzień. Pozdrawiam :D
      • Gość: Anka Re: dieta kopenhaska - Wasze sukcesy IP: 80.72.38.* 17.03.05, 15:16
        Kochana, co to za dieta "Montignaca"? Czy mogłabyś coś mi o niej powiedzieć?
        Mój e-mail: a.kajda@op.pl
        • Gość: piegus Re: dieta kopenhaska - Wasze sukcesy IP: *.wp-sa.pl 17.03.05, 15:52
          Rewelacyjna dieta - poczytaj tutaj:
          www.dietamm.com/
    • Gość: piegus Re: dieta kopenhaska - Wasze sukcesy IP: *.wp-sa.pl 17.03.05, 14:37
      Dzisiaj moj 10-ty dzien, schudlam 4kg - zaraz po niej mam zamiar zaczac
      Montignaca. Tak zrobilam 4 lata temu i w ciagu 3 miesiecy schudlam 13kg. Teraz
      nie mam takiej potrzeby, ale chce utrzymac wage ;-) I jeszcze jedno - po 9
      dniach prawie calkowicie znikl mi cellulit, a musze zaznaczyc, ze dlugo z nim
      walczylam... biore cilest, wiec to byla trudna walka, a tu prosze - az sie
      zdziwilam ;-))
      • Gość: luś pytanie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.03.05, 19:00
        Co jesli diete sie 'przerwie' czyli np pominie posilek czy zje cos innego
        jednorazowo? Jej kontynuacja nie da juz efektow?
        • Gość: kra Re: pytanie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.03.05, 20:43
          bardzo sobie chwale ta dieta.
          tylko 4 kg, ale jestem duzo ciensza w wymairach:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka