Gość: Goska IP: *.dami.pl 12.03.05, 10:58 Nie wiem moze taki temat już był ale ciekawi mnie kto stosował diete kopenhaską i ile kg zgubił podczas jej trwania ? Podzielcie się dziewczyny swoimi osiągnięciami.Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ona Re: dieta kopenhaska - Wasze sukcesy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 11:07 Polecam diete Montignaca. Obecnie zrzuciłam już 16 kg :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babedoll Re: dieta kopenhaska - Wasze sukcesy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 12:56 sukces:6 kg do tyłu. ale potem przytyłam momentalnie, mimo, że się nie objadałam :-( Odpowiedz Link Zgłoś
balkan Re: dieta kopenhaska - Wasze sukcesy 13.03.05, 13:14 u mnie to samo... najpierw 6 kg mniej, a potem powrót do stanu poprzedniego - choć z drugiej strony nic dziwnego, bo zastosowałam dietę przed Bozym Narodzeniem.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DagnyJuel Re: dieta kopenhaska - Wasze sukcesy IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 13.03.05, 15:03 Nie cierpię kopenhaskiej bo jestem z roślinożernych a w menu kopenhaskiej jest to czego nie lubię: miecho czerwone:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luś zaczelam wczoraj IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.03.05, 22:03 Na razie jest ciezko.Organizm przezywa szok w zwiazku z redukcja weglowodanow - jak rano stalam rece mi sie trzesly. Ale po lunchu i obiedzie czuje sie ok. Zobaczymy jak bedzie dalej - jak juz cos schudne to napewno sie pochwale:] Odpowiedz Link Zgłoś
ania123p Re: dieta kopenhaska - Wasze sukcesy 17.03.05, 07:23 jestem 5 dni po - schudłam tylko 3 /liczyłam na więcej/ ale dobre i to, może wagowo nie umponująco ale w obwodach to jestem zadowolona. Było ok, da się wytrzymać. Tylko przez pierwsze dni czułam sie troche osłabiona Odpowiedz Link Zgłoś
hopik Re: dieta kopenhaska - Wasze sukcesy 17.03.05, 09:44 3,5 kg w ciągu całej diety. a potem przez pół roku nie jadłam miesa i jajek na twardo, bo mi się niedobrze robiło na samą myśl...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
mokka1 Re: dieta kopenhaska - Wasze sukcesy 17.03.05, 10:46 Hej! Ja byłam na kopenhaskiej 12 dni schudłam 8 kg. Przerwałam ją 13stego dnia bo uznałam że spadek wagi był za duży jak na tak krótki okres czasowy. Następnie zaczęłam stosować dietę Montignaca i jest super. Utracone kilogramy nie wróciły a nawet chudnę dalej tyle że już w rozsądnym tempie jakieś 0,5 kg na tydzień. Pozdrawiam :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: dieta kopenhaska - Wasze sukcesy IP: 80.72.38.* 17.03.05, 15:16 Kochana, co to za dieta "Montignaca"? Czy mogłabyś coś mi o niej powiedzieć? Mój e-mail: a.kajda@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piegus Re: dieta kopenhaska - Wasze sukcesy IP: *.wp-sa.pl 17.03.05, 15:52 Rewelacyjna dieta - poczytaj tutaj: www.dietamm.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piegus Re: dieta kopenhaska - Wasze sukcesy IP: *.wp-sa.pl 17.03.05, 14:37 Dzisiaj moj 10-ty dzien, schudlam 4kg - zaraz po niej mam zamiar zaczac Montignaca. Tak zrobilam 4 lata temu i w ciagu 3 miesiecy schudlam 13kg. Teraz nie mam takiej potrzeby, ale chce utrzymac wage ;-) I jeszcze jedno - po 9 dniach prawie calkowicie znikl mi cellulit, a musze zaznaczyc, ze dlugo z nim walczylam... biore cilest, wiec to byla trudna walka, a tu prosze - az sie zdziwilam ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luś pytanie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.03.05, 19:00 Co jesli diete sie 'przerwie' czyli np pominie posilek czy zje cos innego jednorazowo? Jej kontynuacja nie da juz efektow? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kra Re: pytanie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.03.05, 20:43 bardzo sobie chwale ta dieta. tylko 4 kg, ale jestem duzo ciensza w wymairach:) Odpowiedz Link Zgłoś