Dodaj do ulubionych

"MGIELKOWE" ?SOLARIUM

IP: *.gw-ssm.lama.net.pl 14.03.05, 20:39
czy ktos nie wie gdzie w Krakowie miesci sie gabinet wiem ze gdzies przy
rynku ale niewiem gdzie dokladnie z nowoczesnym solarium?do ktorego wchodzi
sie na kilak sekund i opala mgielkom? nie typowe solarium z lampami...czy
wogole ktos juz byl? jakie efekty? ile sie utrzymuje? czy jeden raz w takim
solarium to jak np.5 w normalnym?
Obserwuj wątek
    • smee Re: "MGIELKOWE" ?SOLARIUM 14.03.05, 20:53
      To sie nazywa AIR BRUSH albo SUN SHOWER. To nie solarium, ale cos jak
      samoopalacz rozpryskiwany specjalnym 'pistoletem', ktory tworzy wlasnie taka
      mgielke. Wiecej nie wiem :) Moze wpisz w google 'air brush krakow'?
      :)
      • hmm13 Re: "MGIELKOWE" ?SOLARIUM 14.03.05, 21:34
        Jezeli chodzi o airbrush to bylam juz kilka razy.W Krakowie znajduje sie to na
        sw.Tomasza w gabinecie kosmetycznym(nazwy nie pamietam) oraz w studiu vip na
        miechowskiej3.Glowna zaleta jest to ze nie niszczy i nie wysusza skory,ale jest
        drogie(50zl za cale cialo)oraz wbrew temu co mowia schodzi juz po kilku dniach
        a po tygodniu prawie juz nie opalenizny:)
        • Gość: Magda Re: "MGIELKOWE" ?SOLARIUM IP: *.gw-ssm.lama.net.pl 15.03.05, 00:46
          to ile razy w tyg trzeba isc zeby zostala opalenizna?2 wystarczy? po kilku
          dniach schodzi po 2 czy po 5? :) i czy opalenizna jest MOCNA czy lekka? na
          zolto czy brazowo?:)pozdrawiam
          • hmm13 Re: "MGIELKOWE" ?SOLARIUM 15.03.05, 10:36
            Opalenizna tuz po nalozeniu"airbrusha" jest intensywna,brazowa,po kazdym myciu
            stopniowo i rownomiernie sciera sie.Srednio po okolo 5-7 dniach juz jej prawie
            nie ma,wiec trzeba powtotzyc zabieg(ja robie to srednio raz na tydzien,poltora
            tygodnia).Mysle,ze jej trwalosc zalezy od czestotliwosci mycia(np.na
            twarzy,ktora myje czesciej schodzi duzo szybciej).
            • Gość: Magdalena Re: "MGIELKOWE" ?SOLARIUM IP: *.gw-ssm.lama.net.pl 20.03.05, 10:27
              a takie pytanko, bo po nalozeniu samooplacza sa czasem efekty typu mocniejsze
              widoczne smużki przy wlosach na twarzy jak to wyglada po tym solarium?wszystjo
              jest rownomiernie? nie robia sie "wąsy ciemniejsze" pod noskiem? a stopy tez
              sie "opalaja" ?tzn ich wierchnia czesc? i 50 czy 80 zl? czy ogolnie jest
              rownomierna i czy ma jakis zapach?
    • Gość: bi-bi Re: "MGIELKOWE" ?SOLARIUM IP: 62.111.139.* 14.03.05, 22:50
      Jesli mowisz o solarium z mgiełką:) to moze chodzi Ci o solarium RIWIERA na
      Wislnej?Jest to jednak zwykle solarium,z tym ze podczas opalania na cialo
      rozpryskuje ci sie taka wodna mgielka.ale narazie wstrzymalabym sie z wizyta
      tam,bo lampy juz ledwo opalaja..Ja przynajmniej jeszcze ze 2-3 tyg nie pojde,az
      wymienia lampy:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka