Gość: em IP: *.icpnet.pl 16.03.05, 17:50 Kto to używał i z jakim skutkiem? Wiosna idzie i coraz wiecej pomysłów na wydawanie pieniędzy mam, a Cellasane to jeden z nich. Pewnie znowu się nabiorę :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: justy Re: Cellasene IP: 213.241.34.* 16.03.05, 17:59 jeśli masz zdrową tarczycę, to lepiej kupić Cellasene niz krem na celulit, szczególnie drogi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doskak Re: Cellasene IP: 217.96.2.* 16.03.05, 19:52 Czy w Cellasene jest jakis sładnik mogący zaszkodzić tarczycy? Nigdy o tym nie słyszałam. Napisz o tym coś więcej proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: Cellasene IP: 213.241.34.* 16.03.05, 20:14 ma dużo jodu- jest to ilość przekraczajaca dobowe zapotrzebowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: Cellasene 17.03.05, 10:30 a jak ktoś mieszka nad morzem (i osoba z nadczynnością tarczycy w rodzinie), to może to brać? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: em Re: Cellasene IP: *.icpnet.pl 16.03.05, 20:08 Justy - maja znajoma, a Twoja koleżanka po fachu mówiła, że obserwuje duży popyt na to "cudo". Może więc coś w tym jest ...? W każdym razie myślisz, że lepiej Cellasene niż Shiseido Body Creator? Cena ta sama prawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LARA Re: Cellasene IP: *.wlb.vectranet.pl 16.03.05, 22:51 Ja stosowałam i byłam zachwycona, ale niestety nie wzięłam pod uwagę faktu mojej alergii. A w Cellasene są "produkty pochodzenia morskiego", na które mam uczulenie. Zostało mi jedno całe opakowanie. Jeśli ktoś byłby zainteresowany kupnem po niskiej cenie podaję mój adres e-mail: lara666-85@tlen.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: Cellasene IP: 213.241.34.* 16.03.05, 23:00 > W każdym razie myślisz, że > lepiej Cellasene niż Shiseido Body Creator? tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: em Re: Cellasene IP: *.kp.pl 18.03.05, 11:16 Jeszcze jedno pytanie: Cellasene czy Cellastar kupić? Główne kryterium to skuteczność :) Odpowiedz Link Zgłoś
la_luna25 Re: Cellasene 18.03.05, 11:34 Witam! Ja stosowałam kiedyś Cealin i Cellastar. Efektów zbyt dużych nie było. Dlatego jak usłyszałam o Cellasene, to nie byłam zbyt entuzjastycznie nastawiona. Jednak postanowiłam zaryzykować poraz ostatni. I jak wielkie było moje zdziwienie, gdy okazało się, że działa! Nie wiem, może to kwestia mojego organizmu, na innych może nie działa, ale to na pewno nie była autosugestia, ponieważ spodziewałam się efektów podobnych do Cealinu czy Cellastar. A tu takie zdziwienie! Jeżeli tylko kogoś stać na wydatek rzędu 200zł to goraco polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Cellasene IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 23:40 HEJ! MAM MAŁE PYTANKO. ILE OPAKOWAŃ TEGO CUDA TRZEBA ZUŻYĆ ŻEBY ZOBACZYĆ EFEKTY? Odpowiedz Link Zgłoś
aste11 !!!!! CELLASTAR TANIO ODSPRZEDAM !!!!!!! 28.06.05, 17:47 Witam mam kilka opakowan CELLASTAR 253 w cenie 90 zł za szt. KONTAKT jam8@wp.pl lub GG 3767087 !!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
orissa Re: !!!!! CELLASTAR TANIO ODSPRZEDAM !!!!!!! 28.06.05, 18:34 aste11 napisał: > Witam mam kilka opakowan CELLASTAR 253 w cenie 90 zł za szt. KONTAKT jam8@wp.pl > > lub GG 3767087 !!!!!!!!!!!! Żadna łaska, skoro bezpiecznie i pewnie można kupić w aptece za 88zł www.aquavitae.com.pl/catalog/product_info.php?products_id=1159 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Cellasene IP: *.zin.lublin.pl 18.03.05, 12:20 Co to dokladnie jest za specyfik i gdzie go mozna dostac? Odpowiedz Link Zgłoś
la_luna25 Re: Cellasene 18.03.05, 12:22 www.cellasene.pl Można go dostać w aptekach, cena ok.190zł Odpowiedz Link Zgłoś
piochosa Re: Cellasene 25.03.05, 05:23 Zanim wydacie taka kupe kasy za 40 tabletek najpierw poczytajcie. www.dietfraud.com/Cellasene/ www.ultimatefatburner.com/scams/cellasene.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: em Re: Cellasene IP: *.icpnet.pl 25.03.05, 20:59 Jestem niedouczona z angielskiego - fakt. Cellasene, które kupiłam to nie pigułki na utratę wagi - wyraźnie podkreślono to w ulotce informacyjnej, ani ziołowe tabletki pod język jak wynika z lektury załączonych linków. Trochę jakbym czytała o różnych rzeczach o tej samej nazwie. Absolutnie nie jestem przekonana do ich skuteczności, ale za własne pieniądze i na własną odpowiedzialność próbuję. Zgadzam się, że odchudzają portfel, a mojej talii nie mam nic do zarzucenia (dobre chociaż to :)) Po zużyciu opakowania, może dwóch bedę miała własne zdanie i się nim podzielę. Pastylki okropnie smakują i są wielkie :( fe! Tyle na razie. Odpowiedz Link Zgłoś
la_luna25 Re: Cellasene 25.03.05, 21:28 A ile kosztują te tabletki? I z jakiego miasta jesteś? Bo u mnie w żadnej aptece nie mają! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: em Re: Cellasene IP: *.icpnet.pl 27.03.05, 14:30 Ok. 180 zł, 40 kapsułek (stosować wg ulotki 2x1 dziennie) można kupić w wielu aptekach - przynajmniej w Poznaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
anais9 CELLASENE 23.06.05, 19:16 WITAM właśnie zakupiłam te "cud" tabletki... :)) czy Któraś z Was juz je brała? Czy są efekty? Pytam bo zaczęłam sie zastanawiac czy dobrze zrobiłam:) taki chudziutki sie portfelik zrobił:)))) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś