Gość: Martynka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 08:08 Zastanawiałam się, zastanawiam i będę zastanawiać, co ta Britney w sobie takiego ma, skoro jest uznawana za symbol sexu, księżniczkę pop itd. www.britney.cn/images/britney-spears-18.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: olka74 Re: Fenomen Britney-once again IP: *.star.net.pl / *.star.net.pl 20.03.05, 08:20 co ma? sztab specjalistow za soba ma:):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Motyla Noga Re: Fenomen Britney-once again IP: 213.134.165.* 20.03.05, 09:31 A to wam się podoba? www.wizaz.pl/w-agora/download_thread.php?site=ogloszenia&bn=ogloszenia_ploteczki&thread=1091537385#N1091537385 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: freeee co do tej strony z wizażu IP: *.stoszowice.sdi.tpnet.pl 20.03.05, 09:42 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MICEK Re: do freeee IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 11:52 co ma Britney? Świetną promocję...niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: do freeee IP: *.chello.pl 20.03.05, 12:39 moim zdaniem ona swietnie sie ubiera, po prostu bawi sie moda i to jest super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lenka Re: do freeee IP: *.chello.pl 20.03.05, 12:48 Zajrzyj na ten link z wizażu i zobacz jak ona się "świetnie ubiera" jaki ma "dobry gust".Na scenie,okładkach czy oficjalnych galach wygląda dobrze bo ubierają ją stylyści.Gdy ubiera się sama wygląda koszmarnie.To tylko potwierdza teorie że można mieć kupę kasy i wyglądać okropnie. Co do jej fenomenu to napewno ciężka praca + odpowiednia promocja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: do freeee IP: *.chello.pl 20.03.05, 17:41 Widzialam ten topic na forum wizazu i widocznie mamy inny gust. Moim zdaniem na oficjalnych galach czy koncertach wyglada beznadziejnie, tymczasem najfajniej wyglada na fotkach uchwyconych przez paprazzich, na ktorych widac jak ubiera sie na codzien. (na forum wizazu wiele fotek pochodzi sprzed kilku lat wiec nie dziwie sie, ze teraz wydaja sie niemodne, ale ostatnio ogladalam pania spears na zdjeciach z tego i ubieglego roku i uwazam, ze styl ma swietny) Nie myslcie, ze jestem fanka jej muzyki, co to to nie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Fenomen Britney-once again IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 18:29 Też tego nie rozmuem - buźka przeciętna, figura kiepska - zbita i masywna. Britney w ogóle jest taka "krowiasta". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NADOBNA Re: Fenomen Britney-once again IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.03.05, 19:09 fajne zdjecie:)no a tak w ogole to to jest zdjecie gdzies sprzed 4 lat kiedy spiewala hit me one more time,nieprofesjonalny makijaz,widac ze dziewczyna na koncercie spocona,zmachana....kto powiedzial ze jets [iekna?swietnie wyglada taka jakka ja widzimy.a ty wyszukujesz zdjecia tylko po to zeby udowodnic ze jest inaczej.dziewczyna ciezko pracuje,ciesze sie ze takiej malolacie udalo sie zarobic miliony,to nap[rawde fajne.to tak jakby ktos pokazal nam zdjecie twoje kiedy w nocy wstajesz pujana i rozmazana po imprezie zeby zrobic siku(a na imprezie mowili zes taka sliczna...zastanawiac sie potem beda czys ty taka sliczna naprawde) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NADOBNA Re: Fenomen Britney-once again IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.03.05, 19:14 A teraz zobaczylam to drugie cudo zdjecie.no nienajciekawsze,sama jestem zaskoczona.ale dziewczyny....zajmijcie sie wlasnymi dupami ze sie tak bnieladnie wyraze zamiast wyszukiwac zdjecia w necie i je wspolnie obgadywac...stare baby a glupie jak pindy.NA TYM FORUM MNOSTWO SIE MOWI O SZACUNKU DO INNYCH LUDZI.TO MA BYC TO WLASNIE TAK?PFFF.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NADOBNA Re: Fenomen Britney-once again IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.03.05, 19:16 Britnej jest krowiasta i Ania od razu lepiej sie poczula.juz sie odchudzac nie musi(zaraz nam powie ze jest szczupla i nie musi) suuuper Ania:)pffff.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martynka Re: Fenomen Britney-once again IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 20:00 Spokojnie NADOBNA! My tu nikogo nie obgadujemy a tym bardziej nie mozna nam zarzucić braku szacunku. Britney nie znam osobiście , więc moje obserwacje co do jej osoby koncentrują się wyłacznie na kilku/kilkunastu zdjęciach, które widziałam w necie.Moim zdaniem ta panna to żadna rewelacja, lepsza byłaby z całą pewnością Ania, którea to stwierdziła, że Britney jest krowiasta. I miała rację! Oj- ile to może zdziałać odpowiednia reklama, tapeta na twarzy i styliści. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NADOBNA Re: Fenomen Britney-once again IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.03.05, 08:03 Ale ja uwazam tak samo...nieciekawa i tuyle.ale po co sie o tym rozpisywac? satysfakcja?bardzo glupia. Odpowiedz Link Zgłoś