Dodaj do ulubionych

braun czy philips

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.05, 17:07
Który depilator jest lepszy: braun czy philips? Zastanawiam się nad kupnem i
chciałam bym wiedzieć.
Obserwuj wątek
    • new_woman Re: braun czy philips 21.03.05, 17:15
      Ja mam Philips Satinelle i jestem bardzo zadowolona.
      Nigdy nie używałam innego, więc właściwie nie mam porównania. Ale efekt taki
      jaki oczekiwałam, no a poza tym przystepna cena (99zł).
    • Gość: Midi Re: braun czy philips IP: *.visp.energis.pl 21.03.05, 20:55
      Ja mam Brauna za 89 zł, jest bardzo wygodny i skuteczny, dla nóg zupełnie
      bezbolesny i w dodatku łatwo się go czyści, co dla mnie - leniwca - jest bardzo
      istotne. Przyznaję, że depilacji bikini nie wytrzymałam i wróciłam do kremów.
      Philips jest chyba droższy, ale nigdy go nie używałam, więc nie wiem. Może na
      wizażu są recenzje w dziale "Akcesoria"?...
    • juanabo Re: braun czy philips 22.03.05, 08:35
      Zdecydownaie philips, braun mi się zepsuł po paru miesiącach a philipsa używam
      już chyba 4 lata i bez zarzutu.
      • Gość: gogo Re: braun czy philips IP: *.mt.pl / *.mt.pl 21.04.05, 17:38
        wlasnie chce zmienic na inny - mam braun najtanszy - uzywalam go 2 lata i jest
        fatalny
        on chyba urywa wloski bo po 2 -3 dniach znow musze depilowac sie
        wiem ze naja rozne fazy wzrostu ale to chyba nie mozliwe zeby dobrze depilował
        jesli tak czesto musze powtarzac ?
        co polecacie - ale niedrogiego ?
        • Gość: kasia Re: braun czy philips IP: 212.122.214.* 21.04.05, 17:43
          phillips
          • Gość: lola Re: braun czy philips IP: *.aster.pl 21.04.05, 18:17
            mialam philipsa 8 lat i byl super. POtem zdecydowalam sie kupic brauna,
            kosztowal ponad 300zl i jest porazka. wloski szybciej odrastaja - to znaczy ze
            je urywa a nie wyrywa
            • Gość: Viki Re: braun czy philips IP: *.zarz.agh.edu.pl 21.04.05, 18:42
              A co myslicie o depilatorze braun 3470?
              • Gość: gogo Re: braun czy philips IP: *.mt.pl / *.mt.pl 21.04.05, 21:25
                a ktory kupic z Philipsa ? wlasnie jak sie przyjrzec wloskom to one sa urwane a
                nie wyrwane ;-( brak tej takiej cebulki na koncu !
                przerzucilam sie na uzywanie depilatora, do tej pory robilam to sporadycznie bo
                szybciej bylo maszynka ale w sumie drogo to wychodzi a zwykla sie pocielam nie
                raz ;-) a wtedy krwawi sie okrutnie ;-D
                • Gość: magda Re: braun czy philips IP: *.gorzow.mm.pl 21.04.05, 23:14
                  no ja mam philips z dwoma koncowkami (do bikini i nog) no i wlasnie on mi tylko
                  urywa wloski bo po 2 dniach znowu sa nawet oddalam do reklamacji ale bez
                  zadnego skutku.
                  • Gość: mika Re: braun czy philips IP: *.teonet / *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.05, 08:06
                    Ja mam Brauna. Depiluję nogi raz na tydzien. Mam go od ponad 2 lat. Nic się nie
                    psuje, chociaż spadł mi z pralki kilka razy(pociągnełam niechcący za przewód).
                    Poza tym dostaje się na niego gwarancję bodajże na rok( a propos tego psucia po
                    kilku miesiącach ) - zresztą na Philipsa też. Jestem z niego zadowolona. Wydaje
                    mi się, że każdy depilator niektóre włoski wyrywa z cebulkami a niektore
                    bez.Generalnie uważam Brauna jak i Philipsa za dobre firmy ( mam w domu też dużo
                    innych sprzętów Philipsa). Ktos tu dobrze doradził - sprawdź jak się
                    czysci(Braun szybciutko, Philips - nie mam pojęcia), obejrzyj sobie jakie bajery
                    cię interesują.
    • l81 Re: braun czy philips 22.04.05, 10:21
      Ja mam Philipsa za 159 zł z nakładką. Troche przepłaciłam bo ta nakładka nic
      nie daje.Mogłam mieć za 99 zł bez niej. Jest dobry na razie nie narzekam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka