Gość: malutka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.05, 17:07 Który depilator jest lepszy: braun czy philips? Zastanawiam się nad kupnem i chciałam bym wiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
new_woman Re: braun czy philips 21.03.05, 17:15 Ja mam Philips Satinelle i jestem bardzo zadowolona. Nigdy nie używałam innego, więc właściwie nie mam porównania. Ale efekt taki jaki oczekiwałam, no a poza tym przystepna cena (99zł). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Midi Re: braun czy philips IP: *.visp.energis.pl 21.03.05, 20:55 Ja mam Brauna za 89 zł, jest bardzo wygodny i skuteczny, dla nóg zupełnie bezbolesny i w dodatku łatwo się go czyści, co dla mnie - leniwca - jest bardzo istotne. Przyznaję, że depilacji bikini nie wytrzymałam i wróciłam do kremów. Philips jest chyba droższy, ale nigdy go nie używałam, więc nie wiem. Może na wizażu są recenzje w dziale "Akcesoria"?... Odpowiedz Link Zgłoś
juanabo Re: braun czy philips 22.03.05, 08:35 Zdecydownaie philips, braun mi się zepsuł po paru miesiącach a philipsa używam już chyba 4 lata i bez zarzutu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gogo Re: braun czy philips IP: *.mt.pl / *.mt.pl 21.04.05, 17:38 wlasnie chce zmienic na inny - mam braun najtanszy - uzywalam go 2 lata i jest fatalny on chyba urywa wloski bo po 2 -3 dniach znow musze depilowac sie wiem ze naja rozne fazy wzrostu ale to chyba nie mozliwe zeby dobrze depilował jesli tak czesto musze powtarzac ? co polecacie - ale niedrogiego ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: braun czy philips IP: *.aster.pl 21.04.05, 18:17 mialam philipsa 8 lat i byl super. POtem zdecydowalam sie kupic brauna, kosztowal ponad 300zl i jest porazka. wloski szybciej odrastaja - to znaczy ze je urywa a nie wyrywa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Viki Re: braun czy philips IP: *.zarz.agh.edu.pl 21.04.05, 18:42 A co myslicie o depilatorze braun 3470? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gogo Re: braun czy philips IP: *.mt.pl / *.mt.pl 21.04.05, 21:25 a ktory kupic z Philipsa ? wlasnie jak sie przyjrzec wloskom to one sa urwane a nie wyrwane ;-( brak tej takiej cebulki na koncu ! przerzucilam sie na uzywanie depilatora, do tej pory robilam to sporadycznie bo szybciej bylo maszynka ale w sumie drogo to wychodzi a zwykla sie pocielam nie raz ;-) a wtedy krwawi sie okrutnie ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: braun czy philips IP: *.gorzow.mm.pl 21.04.05, 23:14 no ja mam philips z dwoma koncowkami (do bikini i nog) no i wlasnie on mi tylko urywa wloski bo po 2 dniach znowu sa nawet oddalam do reklamacji ale bez zadnego skutku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: braun czy philips IP: *.teonet / *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.05, 08:06 Ja mam Brauna. Depiluję nogi raz na tydzien. Mam go od ponad 2 lat. Nic się nie psuje, chociaż spadł mi z pralki kilka razy(pociągnełam niechcący za przewód). Poza tym dostaje się na niego gwarancję bodajże na rok( a propos tego psucia po kilku miesiącach ) - zresztą na Philipsa też. Jestem z niego zadowolona. Wydaje mi się, że każdy depilator niektóre włoski wyrywa z cebulkami a niektore bez.Generalnie uważam Brauna jak i Philipsa za dobre firmy ( mam w domu też dużo innych sprzętów Philipsa). Ktos tu dobrze doradził - sprawdź jak się czysci(Braun szybciutko, Philips - nie mam pojęcia), obejrzyj sobie jakie bajery cię interesują. Odpowiedz Link Zgłoś
l81 Re: braun czy philips 22.04.05, 10:21 Ja mam Philipsa za 159 zł z nakładką. Troche przepłaciłam bo ta nakładka nic nie daje.Mogłam mieć za 99 zł bez niej. Jest dobry na razie nie narzekam. Odpowiedz Link Zgłoś