Gość: monika 29 lat IP: *.chello.pl 21.03.05, 22:24 Polecam Bourjois Visage-pastel joues; jest śliczny z błyszczącymi drobinkami co w efekcie końcowym rozświetla najbardziej ponurasta buzie:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mifunee Re: Róże do policzków 02.04.05, 19:17 Uważam, że róże Bourjois są naprawdę dobre,trwałe, nie osypują się, gama kolorystyczna szeroka ,bezpiecznie można je dozować bez strachu, że przedobrzymy, a do tego są bardzo wydajne (na lata!). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olka 16 lat Re: Róże do policzków IP: *.devs.futuro.pl 14.04.05, 17:17 ja mam róż caroll jest fajny ale wole tak jak kolzenaka roz pupy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stima Re: Róże do policzków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 16:20 Zna ktos jakies roze antybakteryjne....? :( Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: Róże do policzków 19.04.05, 10:09 a istnieją takie w ogóle? antybakteryjny możesz mieć krem czy nawet podkład, po co Ci jeszcze róż? ;) nie jest to kosmetyk o największym wpływie na stan cery. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poissson Re: Róże do policzków IP: *.ksw.edu.pl 23.05.05, 17:15 szkoda ze jeszcze drozszych firm nie testowaliscie......phi wielkie mi rzeczy - dobry roz za prawie 100 PLN! ambitniej byloby zbadac caly rynek "różowy" od geurleina po inglota (za dyszke)pa! Odpowiedz Link Zgłoś
vanilla4 Re: Róże do policzków 12.06.05, 11:42 Zgadzam się! Używam od lat tych róży - są bardzo wydajne, ładnie się rozprowadzają i są trwałe. Odpowiedz Link Zgłoś