Gość: Alicja IP: 212.182.117.* 23.03.05, 07:46 Dziewczyny wpisujecie jakie perfumy polecacie na nadchodzące ciepłe dni. Ja wpisuje Sunflowers i Gucci Rush2 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bibi.mal Re: wpisujemy perfumy na ciepłe dni 23.03.05, 08:14 DKNY Yoshi Yamamoto ESCADA Rockin' Rio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: wpisujemy perfumy na ciepłe dni IP: 212.182.117.* 23.03.05, 09:21 5th avenue Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mi4 Re: wpisujemy perfumy na ciepłe dni 23.03.05, 09:42 Moje ukochane: PUMA JAMAICA I C-THRU ZIELONE. Są lekkie i dosyć tanie :) A powiedzcie mi dziewczyny, czy GUCCI RUSH 2 różni się od 1?? Jak bardzo? Bo nie wiem, ale 1 mi się bardzo podobała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: wpisujemy perfumy na ciepłe dni IP: *.ino.tvknet.pl / *.ino.tvknet.pl 23.03.05, 12:43 Gucci 2 bardzo rózni sie od 1.Są zdecydowanie lżejsze i moim zdaniem tysiąc razy ładniejsze od 1. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: keira Re: wpisujemy perfumy na ciepłe dni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 09:42 mat- masaki matsushima :) na szczescie jest bardzo malo popularny angel innocet - na nieszczescie ostatnio zrobil sie bardzo popularny :( DKNY - tylko na fitness, poniewaz jest baaardzo energizing ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: wpisujemy perfumy na ciepłe dni IP: *.lec.dk 23.03.05, 11:08 Z pierwszym dniem wiosny schowalam gwiazdke Angel, ktora wyjme dopiero u schylku jesieni, a wyjelam Dolce Vita :))) Za to jak sie juz zrobi nieco cieplej, nadejdzie czas na Tommy Girl- do pracy, a na wieczory, coz...zawsze sprawdzajacy sie Eden Cacharel...i znow pelno "facetow wodzonych za nos" ;))) Faaaajnie.... :))))))) pozdrwaiam wiosennie Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
marghot Re: wpisujemy perfumy na ciepłe dni 23.03.05, 11:09 Acqua di Gio L'eau par Kenzo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micek Re: wpisujemy perfumy na ciepłe dni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 11:12 Le mond est beau Kenzo Too much Champs-Elysees Guerlain Eau de'Eden Cacharela Laura Laura Biagiotti A na wieczór Hanae Mori (różowe motylki) Odpowiedz Link Zgłoś
meana Re: wpisujemy perfumy na ciepłe dni 23.03.05, 11:17 Miracle,na wiosne super! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inka_26 Re: wpisujemy perfumy na ciepłe dni IP: *.szwajcarska.pl 23.03.05, 12:19 "GREEN TEA" ELIZABETH ARDEN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: wpisujemy perfumy na ciepłe dni IP: *.lec.dk 23.03.05, 12:42 Ja tez uwielbiam na lato Le mond est beau Kenzo, ale nigdzie nie moge go juz znalezc :((( Czy mozna go jeszcze kupic??? Tak by mi sie marzyl na maj.... Oj oj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micek Re: wpisujemy perfumy na ciepłe dni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 13:58 Kasiu, widziałam je w Sephorze w zeszłym tygodniu, coś około 180 zł za 30 ml : (, zmienili kolor kartonika nawet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bajka Re: wpisujemy perfumy na ciepłe dni IP: 195.47.201.* 23.03.05, 13:02 Truth Calvin Klein i Flower by Kenzo - na wiosnę jak znalazł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S. Re: wpisujemy perfumy na ciepłe dni IP: *.tvsat364.lodz.pl 23.03.05, 14:28 Moja ukochana Dolce Vita zostanie zastąpiona Romance-Ralph Lauren :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mango Re: wpisujemy perfumy na ciepłe dni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 18:09 Zen i J`adore do szafki i pozostaną tam do jesieni. Teraz Envy, Truth Lush, Parfum d`Ete i od czasu do czasu Exstravagance ( tak je lubię, że aż żal mi ich używać - co za paranoja!) :) Odpowiedz Link Zgłoś
vanillaice Re: wpisujemy perfumy na ciepłe dni 24.03.05, 18:17 Calvin Klein - One Clinique - Happy Heart Cacharel - Noa no i oczywiście moje ulubione, ukochane Eternity Calvina Kleina Odpowiedz Link Zgłoś
kosmisia Re: wpisujemy perfumy na ciepłe dni 24.03.05, 18:33 nina ricci premier jour Odpowiedz Link Zgłoś
anula001 Re: wpisujemy perfumy na ciepłe dni 24.03.05, 19:49 light blue, i Hugo Boss Odpowiedz Link Zgłoś
lucy215 Re: wpisujemy perfumy na ciepłe dni 24.03.05, 21:51 Le mond est beau Kenzo Red Jeans Versace Baby Doll YSL poza tym bardzo ładne, lekkie są wody kolońskie z YR - bambus i wiciokrzew i z tego co wywąchałam ostatnio - I love.love Moschino i Rockin Rio- pierwsze podobne do Light Blue, a Rio- totalna oranzada, większego słodziucha nie wachałam nigdy wcześniej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IIa Re: wpisujemy perfumy na ciepłe dni IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.03.05, 22:45 jak dla mnie to kenzo jungle - najlepsze na lato :) Odpowiedz Link Zgłoś