Dodaj do ulubionych

L'oreal - True Match czy jest dobry??

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.05, 14:26
dziekuje z gory za opinie
Obserwuj wątek
    • Gość: Mońka Re: L'oreal - True Match czy jest dobry?? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.03.05, 14:28
      Ja używaz W3 i jestem bardzo zadowolona. Jest kryjący, nie wysusza, nie tworzy
      maski na twarzy.
      • Gość: magda Re: L'oreal - True Match czy jest dobry?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.05, 14:31
        a czy matuje dobrz ebo zawsze jest napisane super rewelacja a rzeczywistos jest
        czesto inna ja mma bardzo tlusta strefe T i zalezy mi na zmatowieniu dobrym tym
        bardziej ze zaczyna sie robic cieplo i wtedy to duuzy problem
        • Gość: Mońka Re: L'oreal - True Match czy jest dobry?? IP: *.chello.pl 27.03.05, 22:27
          Ja mam cerę mieszaną i jestem z niego zadowolona.
          • Gość: annap Re: L'oreal - True Match czy jest dobry?? IP: 66.207.104.* 30.03.05, 18:38
            podbijam temat, bo tez mam ochote go kupic.......
            • Gość: kinia jzu bylo tyle watkow o tym!!poszukajcie! IP: *.acn.waw.pl 30.03.05, 19:38
              jeju dziewczyny ile bylo juz watkow na temat tego true match ..wystarczy wpisac
              w szukaj i macie!!!mnostwo opinii..lub na wizaz:)ja uzywam nie jest zly ale za
              to cene to moglby byc ciut lepszy:)
    • Gość: oli Re: L'oreal - True Match czy jest dobry?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 20:23
      wedlug mnie -nie.straaasznie brudzi ubrania!a poza tym kiepsko kryje,owszem nie
      ma efektu maski ale po paru godznach podklad "zbiera sie" w pewnich miejscach
      twarzy a w innych go po prostu nie ma
    • Gość: oli Re: L'oreal - True Match czy jest dobry?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 20:26
      jak dla mnie jedak najlepszy jest max factor colour adapt.ale nie ten nowy ze
      zlotymi drobinkami,ale ten starszy.jest niedrogi i naprawde baaardzo
      wydajny.swietnie kryje,nie ma efektu maski,dlugo zostaje na skorze,nie wysusza
      i naprawde zlewa sie ze skora.goraco polecam.probowalam innych(true match tez )
      ale naprawde ten nie ma sobie rownych.
      • Gość: maxi Re: L'oreal - True Match czy jest dobry?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 20:30
        Dla mnie TRGEDIA!!!! Pieniądze wyrzucone w błoto. Twarz swieciła mi sie po pół
        godzinie (choć mam sucha skóre). Czułam, że skóra nie może oddychać. Dziwaczny,
        sztuczny kolor. Jakosć niczym nie różni się od każdego innego, przeciętnego
        podkadu. Uwielbiam za to Colour Adapt.
        • Gość: tristessa Re: L'oreal - True Match czy jest dobry?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.05, 14:11
          Dla mnie Colour Adapt MF to tragedia, mimo ze mam skórę z tendencją do
          przesuszenia, ten podkładzik znikał z niej po jakiś 3 godz zostawiajac uczucie
          obrzydliwej tłustości skóry. True Match przynajmiej mi nie zniknął, może trochę
          mniej kryje, ale za to jest lżejszy, no i co za tym idzie lepszy na lato :)
    • sitc Re: L'oreal - True Match czy jest dobry?? 30.03.05, 20:34
      Dla mnie niestety się nie nadaje, był to jeden z dwóch podkładów (a zużyłam już
      wiele) który mnie podrażnił. Poza tym pięknie kryje, ale zupełnie nie matuje.
      • Gość: lola Re: L'oreal - True Match czy jest dobry?? IP: *.acn.waw.pl 30.03.05, 20:37
        dla mnie sredni!max factora color adapt lepszy!!!:))
    • Gość: ana Re: L'oreal - True Match czy jest dobry?? IP: 213.77.86.* 30.03.05, 21:23
      a ja niestety jeszcze nie kupilam ale bardzo chcialam!! ale jest jedno
      ale...normalnie ubilabym kogos kto dal do Polski takie ciemne odcienie!!! tyle
      razy sprawdzalam w drogeriach! i tak: C1-za jasny, nastepny za ciemny i
      wszystkie kolejne po nim.No szlag mnie trafia i tak za kazdym razem!bo chce
      kupic..a nie moge.

Pewnie moge, ale nie chce wygladac obciachowo z biala szyja,nie podoba mi sie
      to.I co, czekac do lata az sie opale?(bo na solar nie chodze)
    • wandalas Re: L'oreal - True Match czy jest dobry?? 30.03.05, 21:37
      ja tez uzywam,dla mojej normalnej cery jest niezly,ale do mieszanej i tlustej
      sie nie nadaje.ja nie potrzebuje ani dobrego krycia ani matowienia,a true mach
      ujednolica mi tylko koloryt,jest lekki i latwo sie rozprowadza.
    • bibi.mal Re: L'oreal - True Match czy jest dobry?? 30.03.05, 22:02
      Jest ok, ale nie matuje tak superrrr... Zamówiłam sobie właśnie ten nowy
      podkład Maybelline - mousse, bo po wypróbowaniu próbki z cosmo - stwierdziłam,
      że jest bardzo fajny ;)
    • Gość: melisa Re: L'oreal - True Match czy jest dobry?? IP: *.inpoland.pl 08.04.05, 00:05
      miałam tylko próbkę, ale jestem zadziwiona, że podkład może pokrywać twarz
      grubością mgiełki; w porónaniu z mf lasting performance to jak motyl do żyrafy,
      no ale nie kryje tak dobrze, ... jednak wciąż jestem pod wrażeniem lekkości i
      braku połysku, do sychej cery może być nawet bez pudru sypkiego.
      • aknee Re: Sprzedam True Match 08.04.05, 19:58
        Sprzedam nie dlatego, ze mi nie odpowiada, ale przestal mi byc potrzebny :)
        uzylam dwa, gora trzy razy, odcien C1 - rose ivory - za 35 zl.
        • Gość: ewelina Re: Sprzedam True Match IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.05, 13:08
          Kupiłam go dwa tygodnie temu...i żałuję.Nie dość że wydałam sporo kasy, to ma
          bardzo nienaturalne odcienie.Ja mam najjaśniejszy (bo co tu mówić blada
          jestem).Cera jest poprostu ŻÓŁTĄ!!!!No i po mniej więcej godzinie zbiera się na
          twarzy, gdzie niegdzie jest go duzo , a gdzieniegdzie wcale i się świece!!!!.
          Jest bardzo nie trwały...i brudzi...:( Dla mnie BEZNADZIEJA i odradzam.
    • Gość: veronicax Re: L'oreal - True Match czy jest dobry?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 13:14
      Nie wiem czy True Match jest dobry choć korci mnie aby go wypróbować ale
      polecam Isa dora velvet touch lekki, dobrze kryjący no i kolory rewelacyjne.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka