Dodaj do ulubionych

DO SANDRY W SPRAWIE OCZYSZCZANIA !!!

IP: *.netway.elk.pl 27.03.05, 17:51
Do Sandry! :) No więc zastosowałam tą kurację oczyszczającą, ponieważ tez
muszę
przyznać że mam problem z trądzikiem...i to przez ostatnie dni dość
poważny :/
chociaż nikt z mojej rodziny nigdy tego świństwa nie miał...więc...
1. chciałam się zapytać czy trądzik może być spowodowany częstym zarzywaniem
antybiotyków-przez ostatnie trzy lata chorowałam często na anginę no i co
miesiąc, 2, 3 brałam przez te 3 lata antybiotyki...bardzo małe przerwy...i
sobie pomyślałam że może to przez to...może zostałą zachwiana jakaś
gospodarka
bakteryjna w przewodzie pokarmowym czy coś :) ja się na tym tak nie znam
2. jak już wypiłam tą cytrynę i oliwę-nawet niecałe 100g(jestem bardzo
szczupła) to po ok 2h zaczął mnie strasznie brzuch boleć :/ dostałam
rozwolnienia ale nie wymiotowałam- trochę się pomęczyłam bo te objawy minęły
po
ok 40 min ale dzisiaj tez jeszcze brzuch mnie trochę boli :/ CZy to normalne?
Czy może powinnam zrezygnować z tej kuracji oczyszczającej??

Obserwuj wątek
    • Gość: już zatroskana... Re: DO SANDRY W SPRAWIE OCZYSZCZANIA !!! IP: *.netway.elk.pl 27.03.05, 19:59
      podtrzymuję wątek... :) jeżeli ktoś inny również się na tym zna...to proszę o
      odpowiedź...jest to dla mnie ważne. Z góry dziękuję i pozdrawiam wszystkie
      FORUMOWICZKI!!!
    • sandra.harmonny Re: DO SANDRY W SPRAWIE OCZYSZCZANIA !!! 27.03.05, 20:05
      Witaj

1. chciałam się zapytać czy trądzik może być spowodowany częstym zarzywaniem
      antybiotyków-przez ostatnie trzy lata chorowałam często na anginę no i co
      miesiąc, 2, 3 brałam przez te 3 lata antybiotyki...bardzo małe przerwy...i
      sobie pomyślłam że może to przez to...może zostałą zachwiana jakaś
      gospodarka bakteryjna w przewodzie pokarmowym czy coś :) ja się na tym tak
      nie znam"

***Jasne ze tak,
      Zaburzenie flory bakteryjnej w jelicie grubym - zaburzenie procesu wchłaniania
      < i tutaj trzeba popracowac nad uregulowaniem tego
      Obciązenie i zanieczyszczenie wątroby;
      Takze te antybiotyki mogly sie przyczynic do tego co sie dzieje z Toba obecnie.

2. jak już wypiłam tą cytrynę i oliwę-nawet niecałe 100g(jestem bardzo
      szczupła) to po ok 2h zaczął mnie strasznie brzuch boleć :/ dostałam
      rozwolnienia ale nie wymiotowałam- trochę się pomęczyłam bo te objawy minęły
      po ok 40 min ale dzisiaj tez jeszcze brzuch mnie trochę boli :/ CZy to
      normalne?
      Czy może powinnam zrezygnować z tej kuracji oczyszczającej??"

Juz z tego nie zrezgynujesz, bo juz to zrobilas :-)
      Gratuluje.
      Oczywiscie warto kuracje powtorzyc. Pierwzse oczyszczanie zawsze jest
      najtrudniejsze, przy drugim , trzecim wylatuja kamienie i inne rewelacje...az
      trudno uwierzyc ze takie niespodzianki w nas siedza.
      To co opisalas jest normalne.
      Jesli chcesz to napisz mi dokladnie na e-maila: sandra@namyslow.com , jak to
      wszystko wygladalo.
      Nastepny dzien po oczyszczaniu z reguly bywa ciezki, Twoj organizm wykonal
      spora prace, ale juz kolejne dni sa lepsze.
      Czy wysylalam Ci moze skan z ksiazki Malachowa a propo oczyszczania
      wątroby. "Oczyszczania organizmu" Malachowa to taka pozycja podstawowa,
      polecam, jeden rozdzial mam w plikac, wiec moge przeslac.

Pozdrawiam
      Sandra

wwwharmonny.pl
      GG: 19735
      sandra@namyslow.com

• super.kinia Re: DO SANDRY W SPRAWIE OCZYSZCZANIA !!! 27.03.05, 20:51
        oliwa z cytryną pachnie troche szarlatanerią, bo to najprostszy sposób na atak
        wątroby, a nie na jej oczyszczenie.

a co do antybiotyków, to sie zgadzam, wlasnie po 2 przebytych chorobach w ciągu
        miesiąca i 2 opakowaniach róznych antybiotyków, lecze plecy z grudek.
        • sandra.harmonny Re: DO SANDRY W SPRAWIE OCZYSZCZANIA !!! 27.03.05, 21:04
          Takie dawki oliwy z cytryna powoduja oczyszczanie wątroby.
          Wiem z doswiadczenia swojego i wielu, wielu osob...
          Jesli chcesz dowiedziec sie dlaczego, moge Ci wyslac material na ten temat.

Pozdr.
          Sandra
          • super.kinia Re: DO SANDRY W SPRAWIE OCZYSZCZANIA !!! 27.03.05, 21:24
            sandra.harmonny napisała:

> Takie dawki oliwy z cytryna powoduja oczyszczanie wątroby.
            > Wiem z doswiadczenia swojego i wielu, wielu osob...
            > Jesli chcesz dowiedziec sie dlaczego, moge Ci wyslac material na ten temat.
            >
            > Pozdr.
            > Sandra

wiesz co ja mam wyciety woreczek żółciowy i oliwa z cytyna czyli tłuszcz i kwas
            na takiej ilości na raz mogloby poskutkowac odwiedzinami na najblizszym ostrym
            dyzurze, a na pewno atakiem wątroby i problemami z trzustką
            • sandra.harmonny Re: DO SANDRY W SPRAWIE OCZYSZCZANIA !!! 27.03.05, 21:33
              A widzisz...metoda ta zostala opracowana przez doktora, ktory zaleca
              oczyszczanie takze osobom ktora maja wyciety woreczek...bo u nich oczyszczanie
              wątroby jest słabsze...
              Nikogo do niczego nie zmuszam, nie namawiam, ja tylko pisze ze sa takie i takie
              informacje.
              Tak samo jak ktos pisze ze uzywa jakiegos kremu albo peelingu albo ze zrobil
              sobie jakis zabieg...
              Jeszcze raz zapraszam to zapoznania sie z materialem nim wydasz opinie.
              ! Nie do przeprowadzenia oczyszczania, do przeczytania o co w tym chodzi.

Moja przyjaciolka rozniwez nie ma woreczka , spokojnie takie oczyszczanie sobie
              robi profilaktycznie. Zajmuje sie medycyna zawodowo.

Jeszcze raz powtarzam: nikogo do nieczego nie namawialam i nie namawiam, dziele
              sie inofrmacjami.

Pozdrawiam
              Sandra

www.harmonny.pl
              sandra@namyslow.com
              • super.kinia Re: DO SANDRY W SPRAWIE OCZYSZCZANIA !!! 27.03.05, 21:35
                przeslij co tam nasz na adres gazety, poczytam sobie i sama ocenie.
      • Gość: ciekawa :) Re: DO SANDRY W SPRAWIE OCZYSZCZANIA !!! IP: *.netway.elk.pl 27.03.05, 21:03
        ojj Sandra jesteś kochana...:) Wiesz ja już chyba postanawiam, że się wezmę
        ostro za siebie, bo ten mój cały trądzik mi się nie bardzo podoba (dziwne
        co?? :))No ale przejdzmy do konkretów. Słuchaj, powiedziałaś, że to możliwe że
        jest to od antybiotyków. Więc teraz muszę chyba wyrównać poziom moich dobrych
        bakterii...no nie??...tylko jak to zrobić? ty jesteś taka mądra...chcem
        zasięgnąć rady w tej sprawie :) aha i bardzo się cieszę, że napisałaś, że to
        normalne, bo już zaczynałam się niepokoić. chcę jeszcze się dowiedzieć po jakim
        czasie mogę tą kurację powtórzyć. Właściwie to ja nie byłam zbyt dokładna w jej
        robieniu :) Nie przygotowywałam się za bardzo...:/ Jakoś tak pomyślałam, że
        wezmę się napiję, spróbuję...szczerze mówiąc nie oczekiwałam jakiś wielkich
        rezultatów, sorry że wątpiła :) No ale teraz to już wierzę...i postaram się
        powtarzać to i będę pisać jakie rezultaty na mojej twarzyczce :)...no i wogóle
        w samopoczuciu...
        Nie wysyłałaś mi skanów z książki. A byłabym bardzo wdzięczna :)
        Jak bys miała jeszcze troszkę czasu dla mnie :D to czy mogłąbyś napisać ile dni
        przed się przygotowujesz. Dzięki wielkie za wszystkie informacje. POZDRAWIAM
        CIĘ GORĄCO.
        • Gość: ciekawa :) Re: DO SANDRY W SPRAWIE OCZYSZCZANIA !!! IP: *.netway.elk.pl 27.03.05, 21:04
          aha i obiecuję że następną kurację postaram się już zrobić w pełni (czytaj z
          idealnym przygotowaniem) :D
          • sandra.harmonny Re: DO SANDRY W SPRAWIE OCZYSZCZANIA !!! 27.03.05, 21:15
            Dobrze napisalas!
            Kuracja wątroby jest swietna do przeprowadzenia w Pełni...w Pełni księżyca...

Pozdr.
            Sandra
        • sandra.harmonny Re: DO SANDRY W SPRAWIE OCZYSZCZANIA !!! 27.03.05, 21:13
          ! Podaj mi adres swojego kuferka elektronicznego. Chyba ze preferujesz
          telepatie.

Proponuje zrobic najpierw kuracje a potem dac na forum konkretny opis
          doswiadczen, efektow...

Co do mojego oczyszzcania, to przygotowywalam sie jakies 20 lat. Tyle mi zajęło
          zasmiecenie jelita i wątroby. I to byla naprawde ciezka robota, musialam sie
          najesc sporo czekolad, gum Maoam i innych miskow Haribo, pierogow, klusek
          (tutaj pozdrowienia dla mojej kochanej Babci, ktora teraz uswiadamiam i
          przedluzam i tak juz jej dlugi zywot), lubilam piwo i w ogole sie
          pobawic...wiec to nie bylo takie proste...WIele razy niezle sie objadlam, no i
          duzo stresu...naprawde nie bylo latwo...
          A pozniej jakies dorbne problemy z cera, nasilenie i ciekwy trądzik...
          Po pewnych probach zamknelam sie w pokoju z komputerem, poszukalam w sieci,
          trafilam na ciekawe wiadomosci, zamowilam ksiazki i zaczelam kuracje. Jelito
          grube, wątroba, nerki...i tak sie bawie po dzien dzisiejszy, oczywiscia sama
          jestem oczyszczona, ale wciaz czytam, dowiaduje sie coraz to innych wiadomosci,
          sprawdzam je, studiuje, praktykuje...i tak sie "bawię"...Pracuje, studiuje
          wiedze, dziele sie nia, bo taki jest tego sens, bez sensu byloby wiedziec to
          wszystko i siedziec z ta wiedza sam na sam w domu...

!przypominam - podaj e-maila.
          i od razu napisz ile masz lat, z czym masz konkretnie problem [czy oprocz
          tradzika jest cos jeszcze?] i od jakiego czasu, jak sie odzywiasz i jak sie
          odzywialas, czy cos Cie boli

Pozdr.
          Sandra

www.harmonny.pl
          sandra@namyslow.com

• wieslawa-siemiankowska Re: DO SANDRY W SPRAWIE OCZYSZCZANIA !!! 27.03.05, 21:10
      Ciekawa idź do porządnego dermatologa, a nie szukasz recepty u jakiejś
      szarlatanki co każe Ci pić oliwę z cytryną, no smiechu warte.
      • sandra.harmonny Re: DO SANDRY W SPRAWIE OCZYSZCZANIA !!! 27.03.05, 21:17
        Nic nie karze.
        Kazdej zainteresowanej osobie wysylam dokladne informacje...co, dlaczego, jak...
        Poza tym oliwa i cytryna to nie jedyne sposoby, sa inne, o ktorych takze pisze.
        Sa to chocby kuracje sokowe...

Nie zasluzylam na to, aby nazywac mnie szarlatanka. Troche tolerancji.

Sandra

www.harmonny.pl
        sandra@namyslow.com
        • wieslawa-siemiankowska Re: DO SANDRY W SPRAWIE OCZYSZCZANIA !!! 27.03.05, 21:31
          Haha, a jak Cię inaczej nazwać jak pieprzysz jakieś głupoty o leczeniu trądzika
          poprzez picie oliwy i to koniecznie w czasie pełni księżyca ?
          • Gość: n Re: DO SANDRY W SPRAWIE OCZYSZCZANIA !!! IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 28.03.05, 00:17
            uff, wreszcie ktos to powiedzial. wiesia, na ciebie zzawsze mozna liczyc
          • slotna Re: DO SANDRY W SPRAWIE OCZYSZCZANIA !!! 28.03.05, 02:57
            1. TradzikU
            2. Heh, byl caly wielki watek na forum zdrowie o tej oliwie i cudownym
            wychodzeniu kamieni kiedys. Nie ma technicznej mozliwosci niestety, zeby one
            wylazly:) Ale "kuracje" sokowe w kazdym razie nie zaszkodza.
            Pozdrawiam;D
            • sandra.harmonny Re: DO SANDRY W SPRAWIE OCZYSZCZANIA !!! 28.03.05, 20:07
              ". Heh, byl caly wielki watek na forum zdrowie o tej oliwie i cudownym
              wychodzeniu kamieni kiedys. Nie ma technicznej mozliwosci niestety, zeby one
              wylazly:)"

***Owszem jest.
              Najlepszy wykład to własny przykład.
              Mnie kamienie wyleciały. Cud jakis???
              Po 2 oraz 3 oczyszczaniu, było ich od groma + inne ciekawe rewelacje.

Zacytuje fragment z ksiazki Małachowa, ktory wyslam zaciekawionym, zglaszajcym
              sie do mnie osobom.
              (...)Dotarł do nas młody trzydziestoletni mężczyzna - blady, chory cierpiący na
              zadyszkę. Czekał na skomplikowaą operację (...)
              Jaki sens- mówię - ma ta operacja, jesli w twoich naczyniach zamiast krwi
              cieknie zawartosc kloaki? Nawet gdy operacja zakonczy sie sukcesem, ten stan
              znow wróci. Co zrobić? Zacząć czyszczenie wątroby"
              Pojechał do starej uzdrowicielki. Jest tu żywą legenda. Ma 85 lat. Oparacowała
              sama doskonałą metode oczyszczania. Oczyszczała wątrobe kosmonautom.
              Przychodzili do niej nawet ludzie z Ministerstwa Zdrowia (chociaż medycyna
              takich metod nie uznaje, a ta pani nie posiada oczywiście dyplomu). Mężczyzna
              zwrócił sie do niej. Oczyscila mu wątrobe 2 razy, po czym zaczął prawidlowo sie
              odżywiac. Spotkalem go mniej wiecej po miesiacu - biegał po schodach na 3
              piętro. "Juz nie potrzebuje zadnej operacji" - mówił.
              Ta kobieta oczyszcza ludziom wątrobe w różnym wieku - zaczynajac od 5 - letnich
              dzieci, a kończąc na 105- letnich. Moj ojciec w wieku 84 lat miał drugi zawał,
              namowilismy go, aby zaczął leczyc sie u niej. Wszylo z niego 60 sporych kamieni
              i 200 małych. Jakże mógł on byc zdrowym człowiekiem majac tak zanieczyszczona
              wątrobę!
              Znam osobiscie kobiete, która w ciągu 5 lat szukała naszej uzdrowicielki po
              całym świecie, ponieważ zaproponowano jej wycięcie woreczka zółciowego. Obeszło
              się bez operacji.
              Myślę ze podane przykłady świadcza w sposób przekonywujący o korzyściach i
              zupelnym bezpieczeństwie takiego czyszczenia.
              W nastepnym rozdziale pokażę na czym polega mechanizm kuracji(...)
              -
              • charlizee Re: DO SANDRY W SPRAWIE OCZYSZCZANIA !!! 28.03.05, 20:28
                czesc sandro!
                ja jestem rowniez zainteresowana tym oczyszczaniem. cze moglabys mi przeslac
                ten artykul?
                z gory dziekuje, i dodaje, ze mam 27 lat, ialam kiedys tradzik, ktory
                zwlaczylam diane35 ( na okolo 2 lata), po zaprzestaniu niestety mialam okolo
                miesiaca, ze az wstyd bylo wyjsc na ulice. troche przeszlo po 2 miesiacach ,
                teraz biore jeanine imam twarz czysciutka.
                mimo to niedlugo zaczyna sie lato, wiec zaczelam chodzic na silownie i jestem
                zainteresowana wszelkimi zabiegami oczyszczajacymi.
                pozdrawiam, pa
                • Gość: CIEKAWA :) Re: DO SANDRY W SPRAWIE OCZYSZCZANIA !!! IP: *.netway.elk.pl 28.03.05, 20:42
                  SANDRO WYSŁĄŁAM JUŻ CI MAILA :)
              • wieslawa-siemiankowska Re: DO SANDRY W SPRAWIE OCZYSZCZANIA !!! 28.03.05, 20:47
                Buhahaha, ale bajki ! Normalnie Andersen przy tym wysiada, hehe!
                A nowotwory złośliwe ta pani też leczy ??
                • Gość: ciekawa :) Re: DO SANDRY W SPRAWIE OCZYSZCZANIA !!! IP: *.netway.elk.pl 28.03.05, 21:04
                  może dla mnie aż takiej drastycznej metody jak cytryna i oliwa nie trzeba ...?
                  w końcu jeszcze młoda jestem i niewiele się tam zdążyło osadzić :) (
                  przynajmniej tak mi się zdaje). Może soki wystarczą???
              • slotna Re: DO SANDRY W SPRAWIE OCZYSZCZANIA !!! 10.04.05, 05:01
                Naprawde uwazasz, ze to, co Ci "wylecialo" to byly kamienie? ;))) A powiedz jak
                z punktu widzenia anatomii to wygladalo? Przesaczyly sie cudownie przez
                otrzewna i dotarly do jelita, gdzie zbrylily sie na nowo? :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka