Dodaj do ulubionych

Decleor - co polecacie?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.05, 19:21
No właśnie,proszę o opinię na temat produktów tej firmy. Warto
zainwestować, bo tanie to to nie jest :)
Obserwuj wątek
    • kraxa aromaesencje i balsamy na noc 29.03.05, 14:08
      Bo sa calkowicie naturalne.Natomiast co do reszty- no niestety, obok
      fantastycznych ekstraktów roslinnych zawieraja skladniki syntetyczne. ale w
      sumie polecam, szczególnie jesli sie nie jest ortodoksem. Kiedys to byla moja
      ukochana marka- za konsystencje, zapachy i skutecznosc. Teraz uzywam, rzeczy
      wylacznie organicznych, ale z balsamem ylang- ylang nadal sie nie rozstaje.
      Warto!
      • Gość: tralala Re: aromaesencje i balsamy na noc IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 29.03.05, 15:29
        aco konkretnie bys polecila ? :) bo tez jestem zainteresowana.
        • kraxa Re: aromaesencje i balsamy na noc 29.03.05, 15:40
          rodzaj zalezy od typu skóry. ja mam aromaesencje ylang- ylang. Dobry jest
          roslinny krem do rak, maseczka glinkowo- ziolowa, krem pod oczy Vitaroma total,
          aromaesencja slendisium ( na cellulitis).
          Duzo tego jest, aha i plyn do kapileli Alguaromes. Nie wiem co cie intersuje?
          • Gość: micek Re: aromaesencje i balsamy na noc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.05, 17:02
            Kraxa, widzę, że jesteś obeznana;) Interesują mnie produkty do cery
            miesznej,szczególnie olejek ylang,czy działa podobnie jak Lotus Clarinsa?
            Chcialam zainwestować w Nutri Delice, ale sama nie wiem czy warto, może to po
            prostu kolejny zwykły produkt za kosmiczną cenę...
            • Gość: micek Re: aromaesencje i balsamy na noc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 13:39
              podbijam
            • kraxa nie wiem co to jest nutri delice:-( 31.03.05, 14:06
              ale aromaesencje lub balsam na noc ylang- ylang polecam. Kup sobie jakis
              kosmetyk, ale uwazaj bo decleor wciaga ;-))))
              • Gość: micek Re: nie wiem co to jest nutri delice:-( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 15:04
                Dzięki Kraxa, chyba się skuszę na te cuda z ylang-ylang, ale kupię w USa, bo te
                ceny tu....wrrrrr.
                Co do Nutri Delice, smarowałam sobie łapy w jakiejś perfumerii tym wynalazkiem
                i pachniał przecudnie :
                www.sephora.com/browse/product.jhtmlid=P37812&shouldPaginate=true&categoryId=

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka