kora2 29.03.05, 17:05 Znacie może jakiś skuteczny kosmetyk do tłustej cery(w tym troche wągrów i wyprysków)?? Próbowałam już wielu, ale żaden nie poskutkował. Plissss.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Iwona Re: Tłusta cera IP: *.aporia.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.05, 17:06 A próbowalas brevoxyl? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e Re: Tłusta cera IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.03.05, 17:20 ja próbowałam - nic specjalnego.. no chyba że ktoś ma na zbyciu 20 zł.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kora2 Re: Tłusta cera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.05, 17:15 a co to takiego?? nigdy o nim nie słyszałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka Re: Tłusta cera IP: 82.139.26.* 29.03.05, 17:22 hej!mozesz kupic sobie w aptece Benzacne,to taka maść do smarowania na noc. Sa 5% i 10%,ale jak dla mnie ten 10% za bardzo wysusza skore,ale do bardzo tlustej cery bedzie w sam raz. Kosztuje ok.8 zl :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kora2 Re: Tłusta cera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.05, 17:26 a co inni myslą o Benzacne?? Problem z tłustą cerą znika czy to chwilowa poprawa. Napewno nie wpływa niekorzystnie na cerę?? Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: Tłusta cera 30.03.05, 16:02 benzacne to maść na trądzik, bardzo wysusza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: Tłusta cera IP: *.aporia.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.05, 17:27 Tak to juz jest, ze na jednego dziala, a na drugiego nie. Mnie pomoglo. Brevoxyl to taka masc na wypryski,wpisz w wyszukiwarke to znajdziesz sporo wypowiedzi. U mnie na poczatku, przez jakies 3 dni mialam zaczerwieniona skore, ale potem bylo juz ok. Stosowalam go codziennie wieczorem przez ok 1,5 miesiaca, a teraz nakladam go 2 razy w tygodniu i nie mam problemów z cerą. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
vitalia Re: Tłusta cera 30.03.05, 16:13 kora2 napisała: > Znacie może jakiś skuteczny kosmetyk do tłustej cery(w tym troche wągrów i > wyprysków)?? Próbowałam już wielu, ale żaden nie poskutkował. Plissss.... www.nuskin.com/eu/pl/polish/products/ns/face-care-pca-moisturiser.shtml Swietnie matuje a przy tym leczy łojotok. Odpowiedz Link Zgłoś