Dodaj do ulubionych

___ Przydatne _kosmetyki_preparaty_z_apteki __ :)

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.05, 16:29
Moje ulubione:

1 maść nagietkowa, ok 2,40 zł
2 masc z witamina a ok 2 zł
3 olejek pichtowy ok 8 zł
4 olejek herbaciany ok 8 zł
5 pasta LASSERA OK 2zł
6 maść ichtiolowa ok 2ł

Jak sobie jesce cos przypomne damznac ;)
Asia

Obserwuj wątek
    • Gość: AaAsSsIiIaAa Re: ___ Przydatne _kosmetyki_preparaty_z_apteki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.05, 17:02
      hm... nie macie rzadnych propozycji ?
    • sitc Re: ___ Przydatne _kosmetyki_preparaty_z_apteki 01.04.05, 17:06
      A jak i do czego je stosujesz?
      Ja nie napisze nic odkrywczego, szalenie, lubie Vichy Normaderm- całą serię z
      wyjątkiem toniku, krem Oligi 25. Ostatnim odkryciem dla mnie jest seria Acne
      Derm Dermedica, to chyba jedyny krem przeciw wypryskom który naprawdę nawilża,
      a nie tylko w nazwie ;)
      • madai Re: ___ Przydatne _kosmetyki_preparaty_z_apteki 01.04.05, 17:08
        no wlasnie, a na co stosujesz te masci?
        • szalona_kredka Re: ___ Przydatne _kosmetyki_preparaty_z_apteki 01.04.05, 17:13
          ooooo madai jestes:) to wykorzystam ten watek i powtorze ze wyslalam ci na
          gazetowego maila moje gg:) do wykorzystania kiedys:)
      • szalona_kredka Re: ___ Przydatne _kosmetyki_preparaty_z_apteki 01.04.05, 17:10
        a dla mnie vichy jest przereklamowane. mialam krem i mam jeszcze tonik
        normaderm i nie widze zadnej roznicy pomiedzy nimi a innymi TANSZYMI produktami
        do pielegnacji skory twarzy...
        a co do aptekowych spraw
        1 rowniez pasta lassara
        2 capivit forte
        3 drozdze ostatnio
        4 benzacne od czasu do czasu
        5 i jeszcze pasta cynkowa
        • madai Re: ___ Przydatne _kosmetyki_preparaty_z_apteki 01.04.05, 17:16
          Szalona :) odezwe sie, ale na razie jestem na komputerze brata, na ktorym nie
          mam swojego GG, wiec, jak wejde na swoj, to sie odezwe. :)
          A ten Benzacne to dobry??
          Pozdrowki ;)
          • madai Re: ___ Przydatne _kosmetyki_preparaty_z_apteki 01.04.05, 17:16
            PS. odezwalam sie do Ciebie na GG, ale Ciebie nie bylo. W kazdym razie mam Cie
            na liscie. Ja tez Ci wyslalam na gazete moj nr GG.
          • szalona_kredka Re: ___ Przydatne _kosmetyki_preparaty_z_apteki 01.04.05, 17:18
            zalezy jak lezy:) ale wlasnie do niego wrocilam po pokloceniu sie z nim i
            innymi specyfikami.
            ogolnie szczerze powiem - jak sobie powyciskam twarz czego absolutnie <!!!>
            robic nie powinnam bo mam wrazliwa to go nakladam na buziuchne i budze sie albo
            bez albo z bardzo nielicznymi "niedoczyszczeniami" z dnia poprzedniego. w
            sensie ze nie robia mi sie <albo robi sie ich malo> zadne ropne niespodzianki
            po nieumiejetnym oczyszczaniu.
            buzka!
            • madai Re: ___ Przydatne _kosmetyki_preparaty_z_apteki 01.04.05, 17:22
              aha, to nawet niezle. a ile to cos kosztujue? bo wlasnie przed chwila zrobilam
              liste kosmetykow, ktore musze kupic i na niej znalazlo sie rowniez benzacne ;)
              Ale jestem prozna nie? ;) Widze, ze kolezanka tez z Krakowa ;]
              • madai Re: ___ Przydatne _kosmetyki_preparaty_z_apteki 01.04.05, 17:23
                musze leciec na dworzec. wroce niebawem ;)
              • szalona_kredka Re: ___ Przydatne _kosmetyki_preparaty_z_apteki 01.04.05, 17:29
                ej no rewelacja! z krk jestes:) no benzacne jest niedrogie:) do 10 zl na pewno
                a wydaje mi sie ze kolo 8.
                te a skad wiesz ze z krk???
                • madai Re: wiem 02.04.05, 17:32
                  stad wiem, ze przeczytalam post Twoj o kosmetykach do wymiany, i napisalas, ze
                  jestes z Krakowa ;) Poza tym przed chwila zobaczylam do katalogu GG ;)
    • Gość: beza Re: ___ Przydatne _kosmetyki_preparaty_z_apteki IP: *.ghnet.pl 01.04.05, 20:23
      podziel się informacjami na co używasz te specyfiki
      dzięki
    • greta.greta Re: ___ Przydatne _kosmetyki_preparaty_z_apteki 01.04.05, 20:30
      Również sądzę, że Vichy jest przereklamowane, ale jedyny ich kosmetyk, któremu
      jestem wierna to dezodorant. A w aptece regularnie kupuje spirytus
      salicylowy :), witaminy i Vaxa na włosy
      • Gość: Klara Re: ___ Przydatne _kosmetyki_preparaty_z_apteki IP: 194.63.135.* 01.04.05, 20:39
        Ja własnie porównuje obecnie Vichy nutrilogie 2 z Dermedikiem Hydrain 2 i chyba
        wolalam Dermedic...strasznie ten krem śmierdzi jakimiś sfermentowanymi
        brzoskiniami...;////// No, ale kiedyś trzeba coś Nichy wypróbować,:)
    • Gość: AaAsSsIiIaAa Wiec sie dziele :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.05, 20:50

1 maść nagietkowa, ok 2,40 zł ...........na usta, na stópki, na zrogowaciały
      naskórek, ogólnie taki malenki balsamik, który zawsze sie przyda, pachnie cos w
      rodzju Tisane, na usta spoko, ale i rózne otarcia ( jak napisane jet na ulotce)

2 masc z witamina a ok 2 zł ...............na skóre stóp, rąk, fajnie nawilża,
      czasm na usta ( choc zapach ma taki mdły, raczej nieprzyjemny)gdzies czytałam
      ze ktos smarowł skórę głowy i nowe włoski wyrastały :)

3 olejek pichtowy ok 8 zł......... naoparzenjia ( gdy pylałam na siebie
      wrzątek z zaparzonym skrzypem - napoczatku jeszcze skóra zaczerwieniona była,
      pare godzin potem ani sladu po oparzeniu
      .......drugie zastosowanie, heh :) gdy się ma pryszcza
      i gdy wyciskając sie zrobi taką hm... dziure, to on dosłownie zlepia brzegi
      skóry i goi, zalepia te rane i jescze likwiduje pryszcza :)
      ...... to tez z forum: dodałac do waxa i na włoski (
      choc ja ze 2 razy tak tylko robiłam :P

4 olejek herbaciany ok 8 zł ..... tez napryszcze, bardzodobrze wysusza, leczy,
      porównujac z pichtowym : ten bardziej wysusza pryszcze , pichtowy bardziej
      leczy
      ...... mozna równiez z waxem i na włoski

5 pasta LASSERA OK 2zł ....... stamdardowo na wypryski, nie ma cosie rozpisywac

6 maść ichtiolowa ok 2ł ....... ta masc likwiduje taki wypryski, których nie
      mozna wycsnac itp, ostatnio mia łam cos takiego na płatku nosa :( o boshe,
      horror, postanowiłam ze nie bede wyciskac, wiec az tak bardzo nie było tego
      widac, ale czułam wciaz te gulę :(, nie tyle co czułam sie niekomfortowo, ale
      czułam ból po prostu, po przyjsciu ze szkoły pacnełam na miejsce w którym gula
      sie znajdowała, po 2-3 gnia nie było sladu, ale uwaga zatyka pory

Asia
    • Gość: AaAsSsIiIaAa o benzacne :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.05, 12:24
      DZIŚ KUPIŁAM , KOSZT : 6, 55
      SA DWA RODZAJE: 5% i 10%, kupiłm ten mniej procentowy :)
      Asia
    • slotna Re: ___ Przydatne _kosmetyki_preparaty_z_apteki 02.04.05, 18:13
      Borasol - zamiast toniku
      olejek herbaciany - na strefe T, zapobiegawczo, na pryszcze doraznie, do stop
      (z olejem z pestek winogron, maseczka nawilzajaca:) i slicznie pachnie)
      juvit - uzywam od 5 dniu, ale cos widze, ze to bedzie staly punkt:)
      • Gość: AaAsSsIiIaAa Re: ___ Przydatne _kosmetyki_preparaty_z_apteki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.05, 18:23
        Borasol ? napisz cene ? i opisz skutecznisc :)
        • Gość: galazka_miety Juvit IP: *.chello.pl 02.04.05, 18:42
          A co to jest ten juvit? Mogłabyś mnie oświecić? I borasol? :)
          • justa_79 Re: Juvit 04.04.05, 11:14
            Juvit:
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=19582572&v=2&s=0
            Borasol:
            www.prolab.tpi.pl/borasol.htm
            • Gość: ania Re: masc z wit. a IP: *.echostar.pl 04.04.05, 12:43
              Ja kupuje te masc od lat. CZesto latem po silnym opalanniu na noc smaruje
              buzke. Pamietajcie ze z ta mascia nie wolno isc na slonce. Trzeba chronic wtedy
              twarz przed promieniowaniem. CZesto smaruje tez stopy nia. A twarz tez wtedy
              gdy wystepuja jakies podraznienia lub reakcje alerginczne. Osatatnio kupilam
              masc z wit a o zapachu cytryny. BArdzo mily zapach. Polecam.
    • Gość: AaAsSsIiIaAa Re: ___ Przydatne _kosmetyki_preparaty_z_apteki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.05, 18:18
      up,watek starym ale moze ktos cos dopisze ...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka