Dodaj do ulubionych

talk do ciala

IP: *.lubin.dialog.net.pl 20.06.02, 14:51
dziewczyny!czy ktorac z Was uzywala talko do ciala latem,bo niby ma wchlaniac
nadmiar wilgoci i skora dzieki temu ma byc sucha(tak przynajmniej pisza o
plynnym talku do ciala avonu),no i nabiera pudrowej konsystencji-ale czy to
widac na ciele.i czy nadaje sie na upaly i potliwosc calego ciala??a moze cos
jeszcze??dzieki!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: kasiulek Re: talk do ciala IP: *.daimler-benz.com 20.06.02, 14:54
      Jest takie cos plynne z pudrem do ciala z serii Aroma Tonic (czy jakos tak)
      Lancome - bardzo ladnie pachnie, przyjemnie chlodzi i matuje.
      Ceny nie pamietam niestety...
      • Gość: agul Re: talk do ciala IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 20.06.02, 15:03
        Ja mam taki do ciała allure tylko nazywa się puder do ciała a nie talk ale to
        chyba to samo, faktycznie skóra jest suchutka po tym nawet latem nie robi sie
        taka nieprzyjemnie wilgotna no i cudownie pachnie..
      • Gość: coralin Re: talk do ciala IP: *.dami / 192.168.1.* / *.dami-rz.pl 20.06.02, 15:06
        Płynny puder z serii Aromatonic kosztował w ubiegłym roku ok 120 zł za
        pojemność 200 ml.Nie dość ,że matuje i chłodzi to jeszcze nasyca skórę
        orzezwiającym zapachem.Ja latem lubię używać talków.Z tanich dostępnych w
        każdej drogerii polecam Felce Azzurra.
        • Gość: sonique Re: talk do ciala IP: 217.98.105.* 20.06.02, 16:06
          Ja mam ten z Avonu. Fakt, fajnie chlodzi skore, ale... zapach mi nie odpwiada,
          poza tym na drugim bodajze miejscu zawiera alkohol, wiec ja nie wiem jak skora
          bedzie wygladala po dluzszym stosowaniu. Ponadto zostawia jakies smugi na
          ciele, ogolnie nie jestem zadowolona:((
          Pozdrawiam;-)
          • Gość: Aga Re: talk do ciala IP: *.future-net.pl 20.06.02, 17:06
            Aroma Tonic jest cuuudowny:))))
            • Gość: silie Re: talk do ciala- ważne pytania:) IP: 2.4.STABLE* / 10.120.21.* 20.06.02, 18:12
              Ale jak Wy to stosujecie?? Na całe ciało, jak balsam, czy raczej zamiast niego?
              No i lubie jak latem skóra ciała jest nablyszczona, a to ponoc matuje...?
              pzdr, s.
              • Gość: coralin Re: talk do ciala- ważne pytania:) IP: *.dami / 192.168.1.* / *.dami-rz.pl 20.06.02, 18:20
                Ja Aromatonic stosuję w szczególnie upalne dni tak jak balsam do ciała,ale
                jako,że pięknie pachnie nie używam wtedy wody toaletowej.W takie dni ja
                dzisiejszy wszystkie balsamy wydaja się za tłuste,a wszystkie zapachy za
                ciężkie i wtedy Aromatonic jest w sam raz.
                • Gość: Aga Re: talk do ciala- ważne pytania:) IP: *.future-net.pl 20.06.02, 19:02
                  Ja w takie upalne dni jak dziś:) w ogóle porzucam wszystko i łapię serię Aroma
                  Tonic - biorę prysznic z olejkiem, potem zamiast balsamu ten talk płynny i
                  jeszcze się psiukam eau energisante:)))))
                  • Gość: coralin Re: talk do ciala- ważne pytania:) IP: *.dami / 192.168.1.* / *.dami-rz.pl 20.06.02, 19:10
                    No właśnie Aga, mnie Aromatonic- puder w płynie(pachnący pięknie!) zastępuje i
                    balsam i wodę toaletową.
                    • Gość: Aga Re: talk do ciala- ważne pytania:) IP: *.future-net.pl 20.06.02, 19:23
                      Tak, zapach jest cudny, odświeżający, posmarowałam się pół godzinki temu po
                      basenie i czuję, i mi dobrze:)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka