Dodaj do ulubionych

rewelacyjny peeling do ciala

04.04.05, 10:23
Kiedys na tym forum dziewczyny polecaly peeling do cala z kawy.dzisgo
sprobowalam imowie wam jest REWELACYJNY.Efekt widac iczuc odrazu.Wzielam
lyzeczke kawy zalalam odrabina wody tak aby fusy kawy byly wilgotne i
nalozylam na wylgotne cialo.Polecam.Dziewczyny dzieki za rady.
Obserwuj wątek
    • Gość: kiwi Re: rewelacyjny peeling do ciala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.05, 23:47
      av jaka kawe dokładnie kupiłas??
      bardzo prosze daj znac
      • malgosia60011 Re: rewelacyjny peeling do ciala 05.04.05, 07:53
        Moze to byc kazdakawa ale nie rozpuszczalna tylko ta co ma fusy.Taka zwyczajna
        czarna kawa.
        • zielona_cytrynka Re: rewelacyjny peeling do ciala 05.04.05, 12:15
          malgosia60011 napisała:

> Moze to byc kazdakawa ale nie rozpuszczalna tylko ta co ma fusy.Taka
          zwyczajna
          > czarna kawa.
          A odpływ mi się od tego nie zatka?
          • malgosia60011 Re: rewelacyjny peeling do ciala 05.04.05, 15:02
            jesli wezmiesz lezeczke kawy to gdzie ci odplyw zapcha?
    • slotna Re: rewelacyjny peeling do ciala 04.04.05, 23:55
      Dodam, ze swietny efekt daje dodanie oleju z pestek winogron (oliwa imho ma za
      intensywny zapach) + troche emulgatora (chocby zel pod prysznic) zeby to sie
      zmieszalo. Juz zadnego balsamu nie potrzeba.
      • Gość: Sundae Caramel Olej z pestek winogron - nie polecam IP: *.136.99-84.rev.gaoland.net 05.04.05, 11:09
        Nie polecam oleju z pestek winogron na cialo. Sama go stosowalam przez ok 2
        tygodnie po kapieli zamiast balsamu ( zaispirowana watkiem o naturalnych
        kosmetykach, ktory byl jakis czas temu na tym forum). No wlasnie - wszytko bylo
        fajnie, z efektow bylam zadowolona, dopoki nie zorientowalam sie ze... skora po
        tym strasznie smierdzi. Ale nie od razu po nalozeniu, tylko po kilku godzinach.
        Czym smierdzi? Taka smazenina, frytkami, nie wiem ;-)). A najgorsze jest to ze
        tym nieprzyjemnym zapachem przesiakly mi ciuchy - ulubiony szweterek pralam juz
        3 razy a nadal smierdzi tym nieszczesnym olejem. Tak nim przesiakl. I nie
        pomagaja konskie ilosci plynu do plukania. No wiec, jak uwazacie...
        • Gość: Sundae Caramel Re: Olej z pestek winogron - nie polecam IP: *.136.99-84.rev.gaoland.net 05.04.05, 11:14
          A najlepszy peeling do ciala wedlug mnie to taki ciemnozielony L'Oreala w
          puszeczce( nie pamietam jak ta seria sie nazywa). Dla mnie rewelacja, ma takie
          duze drobinki, ktore wspaniale tra. Stosuje go raz na kilka dni. A na codzien
          myje sie gabka o szorstkiej powierzchni. Wszystko to razem daje efekt naprawde
          aksamitnej skory.
          • greta.greta A propo oleju do ciała 05.04.05, 13:34
            Skuszona wątkami o olejkach eterycznych i "co ciekawego można z nimi zrobić"
            zrobiłam taka miksturę: olejek migdałowy + olejek jojoba + olejek eteryczny (ja
            akurat wzięłam paczulowy). Wymasowałam ciało. Nie tylko, że pachnie, ale jest
            również delikatne w dotyku. Także chyba lepsza taka mieszanina niż ten olej
            winogronowy.
            A z peelingów to polecam Eris Ujędrniający, taki w niebieskiej tubie. Stosuje
            go pod prysznic i jestem bardzo zadowolona. Dobrze ściera i wygładza skóre.
        • slotna Re: Olej z pestek winogron - nie polecam 05.04.05, 14:03
          Mnie nic nie smierdzi:) Zreszta mieszam z olejkami, ostatnio z drzewa
          herbacianego (uwielbiam:))
    • malgogaj Re: rewelacyjny peeling do ciala 05.04.05, 10:51
      rewelacyjny jest tez drobny cukier zmieszany z oliwka...
    • Gość: Goska Re: rewelacyjny peeling do ciala IP: *.dami.pl 05.04.05, 11:56
      a ile go trzymałaś na sobie ? i napisz konkretniej jakie dał efekty
      • malgosia60011 Re: rewelacyjny peeling do ciala 05.04.05, 15:04
        Trzymalam doslownie chwile bo moja skora jest sucha ale wrazliwa na wszelakiego
        rodzaju peelingi.Nalozylam troche pomasowalam i splukalam.Efekt byl i to
        spory.Skora bylam odrazy gladsza i delikatniejsza.
        • izzy-pop Re: rewelacyjny peeling do ciala 05.04.05, 16:15
          również polecam cukier-efekt o wiele lepszy niż po peelingu kawowym,poza tym
          jakoś nie mogę przemóc się do tego smrodu zimnych fusów-blee,wolę cukier
          • Gość: majowa-panna Re: rewelacyjny peeling do ciala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 08:32
            no własnie co zrobic z tym zapachem? bo mnie mdli normalnie jak zasypiam, a
            szkoda mi z kawowego peelingu rezygnowac...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka