Dodaj do ulubionych

Który antyperspirant nie brudzi??

IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 06.04.05, 08:39
Nie musi być ekstra skuteczny, nie pocę sie bardzo. Za to teraz używałam
takiego, który poniszczył mi wiekszość ciemnych bluzek. Biale plamska pod
pachami nie do odprania! Jedną pobrudziłam przy ubieraniu, paski na przodzie -
nowa bluzka do wyrzucenia! Miałam ja na sobie 2 razy - niech to szlag.
Szukam dezodorantu, który nie brudzi!! (cena do 20 zł)
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • l81 Re: Który antyperspirant nie brudzi?? 06.04.05, 09:05
      Uzywałam wiele antypespirantów, kiedyś tak mi się wydaje one mniej brudziły
      np.Gilette dla kobiet w żelu. Nivea ładnie pachnie, kiedyś nawet mniej brudził,
      a teraz brudzi. Odkryłam za to dobry antypespirant z serii AA Oceanic - białe
      opakowanie/bo jest też niebieskie/ bardzo dobry dla mnie, który nie brudzi,
      albo przynajmniej mało.Jedyna wada to to że jest bezzapachowy.Ale zamierzam
      wypróbować te niebieskie one sa zapachowe- flowers i zielona herbata.
      Zobaczymy.Na razie polecam ten. Pozdrawiam.
      • magda-fl Re: Który antyperspirant nie brudzi?? 06.04.05, 09:46
        Potwierdzam - Biały AA Oceanic bezzapachowy nie brudzi. Nie brudzi też kulka dla wrażliwców z Oriflame (też biała, ale lekko pachnąca)
      • wariatka_20 Re: Który antyperspirant nie brudzi?? 06.04.05, 16:57
        nie polecam niebieskiego z AA gdyz jest nieskuteczny
    • Gość: ewa 26 Re: Który antyperspirant nie brudzi?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.05, 09:56
      Asik-sproboj usunac plamy po dezodorantach zwyklym mydlem,ja tak uratowalam
      wszystkie czarne bluzki.Wystarczy zamoczyc bluzke,natrzec mydlem,i plamy zejda.
    • Gość: asik Re: Który antyperspirant nie brudzi?? IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 06.04.05, 10:25
      dzięki za odpowiedzi, wypróbuje biały AA. Dzieki tez za rade z mydlem, może
      faktycznie da sie jeszcze uratowac te bluzki. Chociaż mam wrażenie że ten
      specjał, którego teraz uzywalam (On line - Forte sweden) nie tyle pobrudził co
      poodbarwiał tkaniny :(
      pozdrawiam
      asia
      • kropka.nad.zet biały AA 06.04.05, 10:32
        nie pachnie, i mam wrażenie, że niedostatecznie daje sobie radę z potem,
        niebieski AA pachnie delikatnie, ale tak jakoś chemicznie
        ostatnio kupiłam Herbinę 60 ml za 9,40 - delikatny zapach, nie podrażnia, na
        razie jestem zadowolona
        • Gość: jumbala Yves Rocher IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.05, 11:28
          Ja polecam dezodoranty w kulce z Yves Rocher- purete de nymphe jest
          najsilniejszy, ale vert i inne zapachowww tez sa dobre i na pewno nie brudza- ja
          juz od paru lat nawet nie probuje innych bo boje sie ze brudzenie wroci i beda
          to wywalone pieniadze:)
          • madai Re: Yves Rocher 06.04.05, 11:42
            ja zas polecam lady speed stick floral. ma delikatny zapach i nie brudzi ubran.
            a z tych drozszych ale wydajnych-ma sie go na 9 miesiecy mniej wiecej przy
            codziennym uzytku-to sztyft z ALOE, aloe vera. jest bezzapachowy, wydajny,
            duzy, noi nie brudzi.
            • justa_79 Re: Yves Rocher 06.04.05, 16:38
              również polecam Lady Speed Stick Invisible, niezależnie od jego zapachu ;)
        • Gość: emka@vebso.pl Body Series of Amway IP: *.echostar.pl 07.04.05, 08:00
          Antyperspiranty Amway rzeczywiscie nie brudzą. Do tego nie zawierają w swoim składzie
          antybiotyków (!), co jest niestety normą wśród innych antyperspirantów, więc można ich bez obaw
          używać codziennie. Starcza na ok 1 rok. Wiele osób ceni sobie ten w kulce, lecz polecam jeszcze
          antyperspirant w sprayu Body Series (of Amway), który rownież idealnie nadaje się do pielęgnacji stóp,
          zwlaszcza w okresie letnim i wystarcza na ok. 0,5 roku. Wybór jest pełny, ponieważ Amway ma w
          ofercie również m.in. antyperspirant w sztyfcie i mydło dezodorujące (w 100% roślinne, co ważne, gdyż
          normą na rynku jest mydło z łoju krowiego z domieszką olejków perfumowanych - dlatego po
          wyciągnięciu z wody są takie miękkie :)) ), które serdecznie polecam.
    • Gość: bajka Re: Który antyperspirant nie brudzi?? IP: 195.47.201.* 06.04.05, 12:39
      Oj, chyba niestety wszystkie brudzą, ale niektóre dużo mniej: jak dla mnie
      dobra jest Herbina (ale bezbarwna)i Fenjal. Żeby nie było tych białych kresek,
      które robią się przy ubieraniu wywijam na zewnątrz dół bluzki czy koszulki, tak
      do połowy i wtedy ubieram - wtedy kreski zrobią się najwyżej po wewnętrznej
      stronie (mam nadzieję, że to jakoś da się wyobrazić i zrozumieć :-)). Te
      zabrudzenia w postaci kresek to denerwują mnie strasznie w sklepach - wynajdę
      sobie coś ładnego, chcę wziąć i przymierzyć, a tu na wszystkich po kolei na
      wieszaku białe krechy od antyperspirantu :-(
    • Gość: justyna Re: Który antyperspirant nie brudzi?? IP: *.aster.pl 06.04.05, 16:29
      Bardzo dobra i niebrudząca jest Rexona Crystal Pure Silver w kulce. Byłam
      zaskoczona że prawie nie zostawia śladow na czarnych bluzkach, to najlepsze co
      do tej pory znalazłam. Kosztuje ok.8zł i kupisz w każdym supermarkecie.
      Moj sposob na zakładanie bluzki żeby jej nie pobrudzić jest b.prosty, najpierw
      zakładam stanik i bluzke, a dopiero potem wkładam rekę pod bluzkę i się smaruje
      dezodorantem, wtedy nie ma żadnych paskow po dezodorancie.
    • wariatka_20 Re: Który antyperspirant nie brudzi?? 06.04.05, 17:02
      moge polecic NIVEA w kulce (szklana buteleczka przezroczysta). napewno wiecie o
      co chosi
      • Gość: kiki Re: Który antyperspirant nie brudzi?? IP: *.rw16.WP47.optinex.pl / 80.51.144.* 06.04.05, 17:16
        Rexona Cristal ale spray , jest rewelka.Trzeba pryskać po założeniu bluzki. Ale
        plam nie ma .Sprawdzone i super działa
    • Gość: melisa Re: Który antyperspirant nie brudzi?? IP: *.inpoland.pl 06.04.05, 18:34
      PIERWSZY Z BAAARDZO WIELU, KTÓRY FAKTYCZNIE NIE BRUDZI TO BODY SERIES - FIRMY
      AMWAY (W KULCE) KOSZTUJE NIESTETY OK. 30 ZŁ (CHYBA 32).

BRUDZĄ MNIEJ LUB BARDZIEJ : vICHY, WSZYSTKIE AVONU, THE VERT- YVES ROCHER NIE
      DOŚĆ ŻE ZOSTAWIA ŚLADY TO W OGÓLE NIE DZIAŁA NA ZAPACH POTU, GENERALNIE TAK
      JAKBY NIE BYŁ ANTYPERESPIRANTEM.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka