Gość: ladylike IP: 5.2.1R1D* / *.fslife.co.uk 21.06.02, 14:19 Czy ktos probowal,jakie efekty? pzdr E Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Izabella Re: ziola o.Klimuszki IP: *.vgernet.net 21.06.02, 16:16 Ja nie probowalam ale cos mie sie o uszy obilo ze ziola te sa dla kobiet ktore maja problemy z zajsciem w ciaze. A moze sa jeszcze jakies inne?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ladylike Re: ziola o.Klimuszki IP: 5.2.1R1D* / *.fslife.co.uk 21.06.02, 17:55 Wydaje mi sie,ze tych ziol jest kilka rodzajow.Mozliwe,ze sa tez takie,ktore wskazane sa przy klopotach z zajsciem w ciaze.Mnie interesuja raczej kuracje odchudzajace.Kiedys slyszalam,ze lekarze doradzali stosowanie ziol o.Klimuszki przy klopotach z waga. zadnych doswiadczen?Ciekawia mnie efekty,czy jakies byly? Nikt tego nie stosowal? pzdr e Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katrina Re: ziola o.Klimuszki IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 21.06.02, 18:54 uzywałam, kłopotliwe w stososowaniu, niedobre, zero efektów. Ale to ostatnie to może dlatego że raczej nie miałam z czego chudnąć. To podobno działa (oczywiście nie tak rewelacyjnei jak pisza w reklamach, ale trochę) na osoby bardzo otyłe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ladylike Re: ziola o.Klimuszki IP: 5.2.1R1D* / *.fslife.co.uk 21.06.02, 19:29 dzieki,chyba nie bede zawracala sobie glowy,skoro klopotliwe w uzyciu, a na dokladke nie widac efektow(pomimo wszytko:0)) pzdr e Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: ziola o.Klimuszki IP: 194.204.129.* 21.06.02, 20:47 a ja mialam jakas plukanke tych ziol do wlosow ale zbyt dlugo trzeba sie z tym paprac wiec zrobilam moze 2 razy i dalam sobie spokoj, kupilam te ziola bo osoby ktore uzywaly regularnie zachwalaly tak wiec moze i sa skuteczne Odpowiedz Link Zgłoś