Dodaj do ulubionych

ziola o.Klimuszki

IP: 5.2.1R1D* / *.fslife.co.uk 21.06.02, 14:19
Czy ktos probowal,jakie efekty?
pzdr
E
Obserwuj wątek
    • Gość: Izabella Re: ziola o.Klimuszki IP: *.vgernet.net 21.06.02, 16:16
      Ja nie probowalam ale cos mie sie o uszy obilo ze ziola te sa dla kobiet ktore
      maja problemy z zajsciem w ciaze. A moze sa jeszcze jakies inne??
      • Gość: ladylike Re: ziola o.Klimuszki IP: 5.2.1R1D* / *.fslife.co.uk 21.06.02, 17:55
        Wydaje mi sie,ze tych ziol jest kilka rodzajow.Mozliwe,ze sa tez takie,ktore
        wskazane sa przy klopotach z zajsciem w ciaze.Mnie interesuja raczej kuracje
        odchudzajace.Kiedys slyszalam,ze lekarze doradzali stosowanie ziol o.Klimuszki
        przy klopotach z waga.
        zadnych doswiadczen?Ciekawia mnie efekty,czy jakies byly?
        Nikt tego nie stosowal?
        pzdr
        e
        • Gość: katrina Re: ziola o.Klimuszki IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 21.06.02, 18:54
          uzywałam, kłopotliwe w stososowaniu, niedobre, zero efektów. Ale to ostatnie to
          może dlatego że raczej nie miałam z czego chudnąć. To podobno działa
          (oczywiście nie tak rewelacyjnei jak pisza w reklamach, ale trochę) na osoby
          bardzo otyłe.
          • Gość: ladylike Re: ziola o.Klimuszki IP: 5.2.1R1D* / *.fslife.co.uk 21.06.02, 19:29
            dzieki,chyba nie bede zawracala sobie glowy,skoro klopotliwe w uzyciu,
            a na dokladke nie widac efektow(pomimo wszytko:0))
            pzdr
            e
    • Gość: Asia Re: ziola o.Klimuszki IP: 194.204.129.* 21.06.02, 20:47
      a ja mialam jakas plukanke tych ziol do wlosow ale zbyt dlugo trzeba sie z tym
      paprac wiec zrobilam moze 2 razy i dalam sobie spokoj, kupilam te ziola bo
      osoby ktore uzywaly regularnie zachwalaly tak wiec moze i sa skuteczne

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka