Dodaj do ulubionych

wystające boczki

IP: *.net.autocom.pl 07.04.05, 14:28
hej dziewczyny. przyszla wiosna, zbliza sie lato wiec stwierdzilam ze trzeba
by sie doprowadzic do stanu uzywalnosci po zimie... przeszlam na diete i
cwicze. i mam pytanie - jakie sa najlepsze cwiczenia, aby pozbyc sie bardzo
mnie denerwujacych, wyplywajacych ze spodni boczkow ponad biodrami?
generalnie nie mam wiekszych problemow z figura, ale wszystko mi sie zbiera
wlasnie w tamtym miejscu. i przy okazji jeszcze jedno pytanie - czy czerwona
herbata jest faktycznie tak bardzo pomocna przy odchudzaniu? z gory dzieki za
odp.
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: wystające boczki IP: *.stok.xen.pl 07.04.05, 16:20
      no wlasnie ja tez jestem zadowolona ze swojej sylwetki (175cm, 57 kg) tylko te
      boczki :// jak je zlikwidowac ,az takie duze to nie sa ,ale jednak je widac:/
      • vanillka Re: wystające boczki 07.04.05, 22:23
        Ojej! To dokłądnie jak ja... 175/57... ale boczki również mam - niestety.
        Zaczęły mi rosnąć jakieś 2 lata temu, najpierw się nie przejmowałam, koszulki
        krótkie nosiłam bez problemu, ale teraz to już się wstydzę, bo wszystko
        szczupłe, a te oponki wystają... Ale od 4 m-c chodzę na siłownię, więc mam
        nadzieję, że pozbędę się ich wreszcie.
    • Gość: stefcia Re: wystające boczki IP: *.net.autocom.pl 07.04.05, 16:38
      up
      • miss_paradox Re: wystające boczki 07.04.05, 20:17
        kładziemy się na boku i podnosimy obie nogi delikatnie w górę. I powtarzamy,
        powtarzamy, powtarzamy... :)

• Gość: anula20 dziwne ja jestem pączkiem a boczków nie mam IP: *.attu.pl 07.04.05, 20:50
      173cm 75kg
      • Gość: ptyś Re: dziwne ja jestem pączkiem a boczków nie mam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.05, 21:57
        bo może jesteś równo okrąglutka....
        :)
    • Gość: anula20 w cycki wszystko leci ;) IP: *.attu.pl 07.04.05, 22:15
      • vanillka Re: w cycki wszystko leci ;) 07.04.05, 22:34
        Na pewno jest to zależne od figury; ja jestem szczupła, wysoka i mam dość
        okrągłe biodra, więc u mnie jest to bardziej widoczne niż u dziewczyny, która
        ma mniejszą różnicę między biodrami a talią - widzę to na siłowni; czasem
        laskom szczuplejszym bardziej te oponki nad biodrami wystają niż takim
        pulchniejszym, bo one naprawdę są 'równo okrąglutkie' (jak któraś z Was
        napisała) hehehe Bierzmy się dziewczyny za siebie, bo latem będziemy się
        wylewać z portek... a to już nie jest ciekawy widok!
    • greta.greta Re: wystające boczki 07.04.05, 22:35
      Ja mam pewien sposób: regularnie rozciągam całe ciało. Jesli chodzi o ćwiczenia
      na boczki, to wszelkiego rodzaju skłony (w każdej wersji, w bok, w przód, na
      ugiętych kolanach, wyprostowanych nogach itd.), szczególnie "wyciąganie mięśni
      bocznych tłuowia"- stoimy prosto, wyciagamy obie ręce w górę i tak wyginamy
      górną część ciała w jedna i w drugą stronę. Do tego tradycyjne brzuszki, ale w
      wersji na skośne mięśnie brzucha.
      Tyle z moich obserwacji.
      • black_magic_women Re: wystające boczki 08.04.05, 20:00
        tez mam boczki,wylewaja sie z kazdych spodni,choc nie jestem gruba.zauwazylam,ze
        np Beyonce nie ma boczkow tylko talie i od razu biodra-tez bym tak chciala!
        • Gość: stefcia Re: wystające boczki IP: *.net.autocom.pl 08.04.05, 21:21
          jakbys miala takich trenerow i taka silownie jak beyonce to tez bys tak miala:)
          a do tego piekna korekcja komputerowa i jest jeszcze lepiej:) w takim razie do
          mojego treningu dodaje jeszcze mnostwo sklonow i mam nadzieje ze jakos sobie z
          tym dam rade. bo co racja to racja - lato idzie! trzeba sie wziac z kopyta za
          siebie.
          • black_magic_women Re: wystające boczki 08.04.05, 21:58
            ale wiesz co?dziewczyny w innym watku dyskutuja o dobieraniu stroju do
            sylwetki-moze ona nie ma boczkow,ale stroje dobiera makabryczni-patrz np uda
            Beyonce...
            • Gość: stefcia Re: wystające boczki IP: *.net.autocom.pl 08.04.05, 22:05
              wg mnie w ogole beyonce moze ladna jest (no dobra, bardzo ladna:)), ale figury
              wcale nie ma az tak rewelacyjnej. duze uda, duzy tylek. ale jak widac na
              wszytskich teledyskach chyba za bardzo jej to nie przejmuje bo w calej
              okazalosci pokazuje nam swoje cialko. ale moze to i dobrze - wie ze i tak jest
              atrakcyjna.
              • iskax Re: wystające boczki 09.04.05, 00:46
                ja nie wiem co wy w tej Beyonce widzicie... Figure ma beznadziejną i w dodatku
                ubiera się co najmniej dziwnie... bynajmniej niestosowanie do swojej figury.
                Czasami mozna zauwazyc jak jej sie sadeło wylewa, a ona jeszcze nosi którkie
                szorty... :P
                Eh Aqiulera w Dirty bardzo mi sie podoba, taka szczuplutka filigranowa... Ah no
                i jeszcze Fergie z Black Eyed Peas - to jest figura! Widac ze dużo się wypociła
                dziewczyna nad sylwetką, jest super i w dodatku śliczna.

A co do boczków... to polecam: w pozycji stojącej, weź ręcznik i ręce do góry,
                i rób skłony w boki, zakwasy na drugi dzień na 100% murowane. Te cwiczenie
                najlepiej codziennie wykonywać. Poza tym 8 min abs - sciagniesz z emula.
                • black_magic_women Re: wystające boczki 09.04.05, 10:52
                  figury nie ma ladnej/poza talia!/ale buzie,podobnie jak J.LO tak,a to chyba
                  najwazniejsze.no i to super mniemanie o swoim wygladzie......
    • Gość: beata Re: wystające boczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.05, 11:09
      wiem ze na boczki trzeba cwiczyc mm skosne brzucha, czyli lezymy na plecach i
      prawy łokiec do lewego kolana a lawy do prawego
      ps. ja tak cwiczyłam jakis czas i w sumie boczków nie mam ale za to pozbyłam
      sie wciecia w talii..:(( a miałam takie ładne wcięcie...buu..
      teraz juz nie cwicze skosnych i troche sie poprawiło..
      a tak na marginesie to naprawde uwazacie ze ta szczupłe piosenkarki czy aktorki
      lepiej wygladaja niz te o bardziej kobiecych kształtach ?
      • vanillka Re: wystające boczki 09.04.05, 11:17
        Naprawdę poszerza się talia od trenowania mięśni skośnych brzucha??? Znajomy mi
        kiedyś o tym mówił, ale jakoś nie wzięłam tego pod uwagę... Tzn co Ci się
        stało - poszerzyłaś się w pasie? Ja niestety mam troszkę boczków (może i nie za
        wiele, bo generalnie szczupła jestem) i na siłowni ćwiczę na tzw kołysce.
        Zmartwiłaś mnie trochę i nie wiem, co myśleć. Daj znać, jak to dokłądnie jest z
        tą talią. Pozdrawiam
        • Gość: beata Re: wystające boczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.05, 11:48
          tzn. stałam sie po prostu taka " prosta", jak facet :(, zauwaz ze niektóte
          dziewczyny w TV czy w teledyskach tez tak maja,ale widocznie sie tym nie
          przejmuja..
          dla mnie akurat waznijejsze jest to wcięcie bo jest takie kobiece ,niz miesnie
          brzucha..
          poza tym jesli chodzi o brzuch to przeciez skosnych nie widac, jesli juz to
          miesnie proste,
          ale nie u kazdego tak sie robi, czytałam kiedys o jednej dziewczynie ze jej sie
          własnie od cwiczenia mm skosnych ładnie talia wyrobiła...tak wiec nie mozna
          powiedziec jednoznacznie dla kogo co jest dobre....pozdr.
    • martyna14 Re: wystające boczki do iskax 11.04.05, 02:12

Czy naprawde kazda kobieta musi byc patykiem czy nosic rozmniar maxymalnie
      38/40 aby byla uznana m ze m piekna figure. Mi sie wlasnie taka figura podoba i
      znam wiele facetow, ktorzy uwazaja ja za bardzo kobieca i seksowna.
    • Gość: Lilu Re: wystające boczki IP: *.olsztyn.mm.pl 11.04.05, 10:37
      No każdy ma jakieś problemy. Mi wszystko idzie w biodra i w uda a talię mam
      cieniutką. To też średnio sie prezentuje :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka