Dodaj do ulubionych

pot, pot, wszędzie pot!

07.04.05, 15:13
poce się jak szczur. piję już z jakieś 3 tygodnie szałwie, ale ona nic nie
daje. w marcu skończe pić te ziele bo za długo nie wolno, i wtedy będe sobie
moczycz ręce i stopy w roztworze.

no ale co z tego skoro cała się i tak poce? to tak bardzo uciążliwe i
kłopotliwe!
Obserwuj wątek
    • shojo4 Re: pot, pot, wszędzie pot! 07.04.05, 16:46
      • Gość: samarytanka Re: pot, pot, wszędzie pot! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.05, 22:03
        czy moglabys napisac co to za roztywor"cu" i jak nalezy go stosowac.chetnie
        sprobuje.
    • Gość: kasia Re: pot, pot, wszędzie pot! IP: *.torun.mm.pl 08.04.05, 19:00
      kup sobie etiaxil pod pachy w aptece. dogi ale szalenie skuteczny. to nie jest
      zwykly antyperspirant. mi nic nie pomagalo dopoki go nie odkrylam
      • Gość: kasia1 Re: pot, pot, wszędzie pot! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.04.05, 20:47
        ja polecam znacznie tanszy antidral(ok 13pln) - absolutna rewelacja od
        pierwszego uzycia.
        • olka74 Re: pot, pot, wszędzie pot! 08.04.05, 20:54
          i pamietac zeby uzywac go na noc, a nie na dzien, chociaz nic na ten temat nie
          pisze w instrukcji:):)
          pozdrawiam
          • Gość: krecik Re: pot, pot, wszędzie pot! IP: *.chello.pl 08.04.05, 20:57
            antidral działa tylko na początku, potem chyba organizm się przyzwyczaja i nic
            nie pomaga
    • slotna Re: pot, pot, wszędzie pot! 08.04.05, 21:00
      Ja bym polecala wybrac sie do lekarza, zwlaszcza, ze piszesz o rekach i
      stopach, a nie o plamach pod pachami. To moga byc klopoty chocby z nerkami.
    • kasiunia62 Re: pot, pot, wszędzie pot! 08.04.05, 21:17
      JEdyne antidotum na pocenie: ANTIDRAl do kupienia w Aptece za ok 13zł!!!!
      Stosować na umyte ciało na NOC!!! Rano prysznic i ... Zero potu :) Oczywiście
      nie od razu= trzeba używać codziennie przez jakieś 3 dni ( swędzi i piecze! Ale
      warto pocierpieć!!! Potem żegnamy się na dłuugo z Potem :)
      • kasiunia62 Re: pot, pot, wszędzie pot! 08.04.05, 21:20
        ja używam Antodrala chyba od roku i zawsze gdy go użyję pocenie ustaje!
        • shojo4 Re: pot, pot, wszędzie pot! 09.04.05, 10:46
          a jak to wyglada? w jakiej jest postaci?
          • black_magic_women Re: pot, pot, wszędzie pot! 09.04.05, 10:48
            brzydka buteleczka z kulka;)ale jesli bedziesz uzywala na noc-problemy
            ustapia,albo bardzo sie zmniejsza!
            • Gość: meg Re: pot, pot, wszędzie pot! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.05, 11:39
              Ja również jestem zainteresowana''anidralem'' bo etiaxil troche drogi.A czy po
              antidralu stosowanym na noc, rano trzeba urzywać antyperspirantu?Jak długo
              stosuje się atidral? Jak pocenie ustąpi to przerwać kuracje.
              • shojo4 Re: pot, pot, wszędzie pot! 09.04.05, 15:07
                i ile kosztuje.
                • Gość: selena Re: pot, pot, wszędzie pot! IP: *.kom / *.kom-net.pl 09.04.05, 15:19
                  najpierw lekarz-wyklucz chorobe[moze nerki,tarczyca]a potem bierz sie za
                  preparaty typu Etiaxil
                  • kasiunia62 Re: pot, pot, wszędzie pot! 09.04.05, 21:42
                    stosuj na noc, rano sie umyj i mozesz ale nie musisz użyc dezodoranciku...moze
                    od razu ustąpi pocenie, mi ustąpiło zupełnie po 3 dniach!! Ani jednej plamki
                    COś wspaniałego!!!!Potem mozna go odstawić, ja nie używałam go 2 tygodnie a
                    efekt był, potem znów sie posmarowałam na noc. dzięki temu jedna butelka
                    Anidralka wystarczyła mi na 3 miesiące!
                  • Gość: malwina Re: pot, pot, wszędzie pot! IP: *.teonet / *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.05, 22:08
                    Antidral kosztuje około 14 zl za 50 ml, a etiaxil jest kilka razy droższy i ma
                    dużo mniejszą pojemność. Antidral jest tańszy prawdopodobnie tylko dlatego, że
                    jest wytwarzany w Polsce przez Pollenę Kutno. Ja stosowałam antidral. Na
                    początku stosowałam co drugi dzien( na noc), potem co czwarty, później raz na
                    tydzien, a teraz nawet raz na dwa tygodnie lub gdy wiem ze będę miała stresującą
                    sytuację. Na co dzień używam zwykłego dezodorantu. Raz użyłam antyperspirantu na
                    dzień to miałam strasznie wysuszone pachy i nie mogłam wytrzymać tak swędziały.
                    Zresztą to już jest niepotrzebne.
                    • Gość: bibi Re: pot, pot, wszędzie pot! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.05, 11:53
                      hej! Bardzo mnie te wszystkie wypowiedzi zachęciły do zakupu antidrilu i
                      zamierzam juz jutro skoczyć po niego do apteki, ale przeraża mnie trochę to
                      pieczenie, o którym tyle mówicie! Zawsze tak szczypie, czy tylko czasem? Czy
                      jak zrobie przerwe miedzy depilacja a zastosowaniem, to nie będzie szczypało?
                      Chyba jak tak szczypie, to niezbyt dobrze, zawsze na ulotkaoch jest napisane,
                      że jak podraznia to zeby przerwać stosowanie... Mam strasznie dużo wątpliwości,
                      ale błagam, odpowiedzcie na moje pytania, bo już sama nie wiem... i mam dosyć
                      tych mokrych pach!!!
    • Gość: malwina Re: pot, pot, wszędzie pot! IP: *.teonet / *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.05, 22:13
      Przepraszam nie Pollenę Kutno a Polfę Kutno
      • Gość: Megi Re: pot, pot, wszędzie pot! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.05, 10:00
        Dziewczyny! po roku stosowania na noc Antidralu(na noc na nieogolone pachy raz,
        dwa razy w tygodniu) zaczynam lekko czuc mokre pachy! Czy skora sie juz tak
        przyzwyczaila do Antidralu ze juz tak nie dziala? a moze powinnam dla odmiany
        na pare miesiecy stosowac Etiaxil? Co sadzicie???
        • kasiunia62 Re: pot, pot, wszędzie pot! 10.04.05, 13:15
          Nie wolno smarować pach tuż po goleniu!! Ból murowanY!
          Szczypie troszkę i swędzi, ale mozna wytrzymać.
          Megi- moze powinnas stostować go znów codziennie, a jeżeli zaczniesz się pocić
          to możliwe że na Ciebie przestał działać, albo to co innego- warto się zbadac.
          • Gość: wanna Re: pot, pot, wszędzie pot! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.05, 13:34
            dziewczyny a mi jak sie denerwuje poca sie dlonie, czasem nawet w tak banalnych
            sytuacjach jak zostane zapytana o zdanie na zajeciach. A gdy sie zdenerwuje juz
            ostrzej to czuje, ze spod pach leci mi normalnie struzka potu.... mialam tak
            nawet od razu po kapieli, w domu, bo ktos wyprowadzil mnie z rownowagi :-) nie
            zdarza sie tak zawsze, ale czasem tak i takie pocenie chyba tez nie miesci sie
            w ,,normie"?
    • Gość: bibi Re: pot, pot, wszędzie pot! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.05, 13:50
      podobno antidral dział an pocenie rąk, tak jest napisane na str tej firmy co go
      produkuje

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka