Gość: Kasia IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.04.05, 16:05 to fakt...dziewczyny ktore piły czerwona herbate...jak długo trzeba pic zeby schudnac kilka kilogramów.Jakiej firmy jest najlepsza i ile kosztuje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ziajka23 Re: CZERWONA HERBATA ODCHUDZA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.05, 16:50 podciagam temat - tez jestem tym zainteresowana Odpowiedz Link Zgłoś
narysuj.mi.baranka Re: CZERWONA HERBATA ODCHUDZA 07.04.05, 16:58 Sama herbata nie wystarczy. Odchudzanie to proces kompleksowy. Nie mozna jesc ciastek i pic czerwonej herbaty i myslec, ze sie schudnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
jestem.zajebista Re: CZERWONA HERBATA ODCHUDZA 07.04.05, 16:56 po pierwszym miesiącu picia 3 filiżanek dziennie po jedzeniu i nie stosowaniu zadnej diety schudlam 3-4 kg a wazylam 64. Pije od paru miesiecy i juz tak spektakularnie nie chudne. Pije bio-active Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: CZERWONA HERBATA ODCHUDZA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.05, 19:57 piję czerwoną herbatkę od miesiąca :) i..to fakt..jjem normalnie,jak zawsze..a waga jest niższa o 2 kg :) Odpowiedz Link Zgłoś
gloss Re: CZERWONA HERBATA ODCHUDZA 09.04.05, 14:54 Dziewczyny, które schudły po pu-erh, mam do Was pytanie: jaką piłyście: BioActive, Herbapol, czy jeszcze inną? Zalewałyście wrzątkiem czy odstaną wodą i ile zaparzałyście? Pytam, bo gdy kupiłam ją w herbaciarni, pani zalecała mi parzyć 10 minut, zalewać gorącą wodą. Na Bio-Active pisze, żeby zalać gorącą i parzyć 5 minut, a na Herbapolu- WRZĄTKIEM i parzyć 10 minut. Pomieszanie z poplątaniem ;) To jak w końcu się prawidłowo pije? Odpowiedz Link Zgłoś
enixx Re: CZERWONA HERBATA ODCHUDZA 07.04.05, 20:40 Ja pilam od dawna mniej lub bardziej regularnie czerwona herbate taka w torebkach (np vitax) i nie widzialam efektow. Teraz kupilam sobie chinska pu- erh, ma postac sprasowanych pastylek, kazda osobno zapakowana. zaplacilam 11 zl za 200g. I wiecie co? Nie ma porownania. Ta chinska ma naprawde czerwony, a wlasciwie bordowy gleboki kolor, jak naleje do kubka to nie widze dna. ma intensywny smak i zapach. Pije ja od miesiaca mniej wiecej i czuje sie taka lekka :) Odpowiedz Link Zgłoś
malgosia60011 Re: CZERWONA HERBATA ODCHUDZA 07.04.05, 20:45 A ja sie czuje po niej zle.Jestem slaba i mam popuchnieta nogi do tego stopnia ze ledwo wciskam buty Odpowiedz Link Zgłoś
mips Re: CZERWONA HERBATA ODCHUDZA 07.04.05, 23:35 Czerwona przyspiesza przemianę materii i hamuje apetyt, dlatego można po niej trochę schudnąć. Najlepiej pić ją kilka (3-5) razy dziennie. Poza tym czerwona herbata jest o niebo zdrowsza od czarnej. I (dla mnie) smaczniejsza. Kup ją w herbaciarni, na wagę. Przechowuj w szklanym słoiczu (nie metalowej puszce), parz jak czarną (wrzątkiem, bo np. zieloną herbatę parzy się w 80st). Aha, wybieraj herbatę Pu Erh. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga31 Re: CZERWONA HERBATA ODCHUDZA IP: *.azory.net.pl 09.04.05, 12:13 Na tej stronie jest wszystko o herbatach Bio-Active Pu-Ehr www.bio-active.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga31 Re: CZERWONA HERBATA ODCHUDZA IP: *.azory.net.pl 09.04.05, 12:14 www.bio-active.pl Odpowiedz Link Zgłoś
beata825 Re: CZERWONA HERBATA ODCHUDZA 09.04.05, 13:49 nie wiem czy odchudza ale w moim przypadku ogranicza apetyt na pewno moge ci polecic taka z BIoactive z dodatkiem cytryny, nie jest w saszetkach tylko sypana i na pewno lepsza w smaku od normalnych czerwonych Odpowiedz Link Zgłoś