Dodaj do ulubionych

Pianka do depilacji VEET

IP: *.turboline.skynet.be 22.06.02, 12:57
O tej piance ktos juz wspominal na tym forum, jednak nie dopatrzylam sie
zadnych uwag na jej temat. Ciekawa jestem jakie sa efekty(czy w ogole sa?)
uzycia tej pianki. Wydaje mi sie, ze taka pianka nie jest zbyt wydajna i trudno
sie ja naklada szczegolnie na tylnej stronie nog. Prosze o opinie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Karusia Re: Pianka do depilacji VEET IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 22.06.02, 19:32
      Pianka jest mało wydajna, lepszy jest krem. i tak jakby mniej skuteczna od
      kremu, ale to może tylko moja opinia.
    • deczi Re: Pianka do depilacji VEET 23.06.02, 12:29
      Zero efektu a pianiki wystarczyło na pokrycie 1,5 nogi.
    • Gość: nube Re: Pianka do depilacji VEET IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 23.06.02, 19:30
      A ja mam takie pytanie: czy po nałożeniu pianki normą jest uczucie
      ciepła/delikatnego pieczenia na skórze. Kiedy nałożyłam pierwszy raz,
      wystraszyłam się i szybko spłukałam. Oczywiście o pozytywnym efekcie nie mogło
      być mowy, bo za krótko trzymałam piankę na skórze. Teraz nie wiem, czy mogę
      jeszcze raz próbować, czy dać sobie spokój w obawie przed uczuleniem. Do tej
      pory, przy stosowaniu kremu Veet (w miejscach wrażliwych) nie miałam takich
      problemów.
      Poradźcie!
      nube
      • Gość: Karusia Re: Pianka do depilacji VEET IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 23.06.02, 23:41
        Ja też czułam dziwne ciepło, ale jakoś to przetrzymałam i całe szczęście nie
        miałam czerwonych nóżek. Były ok.
    • Gość: D. Re: Pianka do depilacji VEET IP: *.zasada.com.pl / 192.168.44.* 24.06.02, 10:09
      A ja już dawno temu przestałam używać VEET.Powód - podrażniona skóra nóg.Używam
      teraz NAIR - krem w kolorowych tubach, różne wersje np. w pomaranczowym
      opakowaniu - do miejsc szczególnie wrażliwych typu - pachy, bikini.Wszystkie
      wersje z oliwką i aloesem. Ostatnio w sklepie nie było kremu (a musiałam coś
      kupić)i kupiłam piankę tej firmy.Jestem mile zaskoczona bo: wbrew pozorom b.
      łatwo się nakłada (ja to robię tak: na wyprostowanej nodze przez cała długość
      nakładam gruby pas pianki i delikatnie rozsmarowuje ze wszystkich stron, czekam
      ok. 15-20 min i spłukuje letnią wodą ), starcza na 2 zabiegi,wygodna i nie
      podrażnia.
      Pozdrawiam
      D.
    • Gość: Olcia Re: Pianka do depilacji VEET IP: *.MAN.atcom.net.pl 24.06.02, 14:22
      Ja kupilam sobie ostatnio, ale nie jestem zachwycona pianka VEET. Na moich
      nogach praktycznie nie dziala, natomiast jesli chodzi o bikini, to bardzo
      dobrze tam dziala (dziwne, prawda?)
      Moze ja cos zle robie? zauwazylam, ze krem tak naprawde zaczyna dzialac po
      zetknieciu z woda. moze trzeba wczesniej namoczyc nogi?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka