kantinka 15.04.05, 13:47 Już sama nie wiem kiedy powinnam się smarować. W ulotce pisze rano, a wszystkie babki z forum twierdzą ,że wieczorem. Jak to jest, od czego zależy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Venise Re: ANTIDRAL, rano czy wieczorem? IP: *.chello.pl 15.04.05, 13:51 > Już sama nie wiem kiedy powinnam się smarować. W ulotce pisze rano, a > wszystkie babki z forum twierdzą ,że wieczorem. Jak to jest, od czego zależy? Kantinka! Po pierwsze- NIE "w ulotce pisze...", A "w/na ulotce jest napisane". Ta raz :) A dwa- nie wieczorem, tylko NA NOC!!! Wiecej uwag nie mam. Dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
asiak10 Re: ANTIDRAL, rano czy wieczorem? 15.04.05, 13:59 wieczorem, chocby dlatego ze potwornie niszczy ubrania. w lato smarowałam sie rano, czekałam jakies 10 min i zakładałam bluzkę, generalnie na ramiaczka a na to kurteczke bawełnianą i co? pod pachami odbarwił i pruł sie materił tam gdzie dotykał skóry,masakra, po lecie moja szafa schudła znacznie- połowę ubrań musiałam wyrzucic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka74 Re: ANTIDRAL, rano czy wieczorem? IP: *.star.net.pl / *.star.net.pl 15.04.05, 14:01 tylko na noc, po umyciu i osuszenia pach. Smarowanie w dzien nic nie daje. ja sama bylam przekonan ze antidral na mnie nie dziala, kiedy smorwalam sie nim w dzien. Klopty z poceniem sie minely kiedy zaczelam go stosowac na noc pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bibi Re: ANTIDRAL, rano czy wieczorem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 14:17 Zdecydowanie wieczorem - pierwsze primo - niszczy ubrania drugie primo - w dzień nie ma szans zadziałać, bo przeciez sie pocisz, a w nocy może wyschnąć trzecie primo - wytrzymałabyś to pieczenie w dzień, kiedy jeszcze dodatkowo się pocisz i swędzi jeszcze bardziej? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiunia62 Re: ANTIDRAL, rano czy wieczorem? 15.04.05, 16:51 To tam jest ulotka?? :) MOże masz krem?> Ja mam w kulce i gdybym sie posmarowała rano to bym chyba zadrapała sie na śmierć Tak swędzi! Odpowiedz Link Zgłoś