Gość: mala IP: *.lubin.dialog.net.pl 25.06.02, 15:33 Czy jest jakis dobry preparat na lepsze krazenie krwi w stopach,przez to mam czerwone i prawie sine,a moze jakas masc rozgrzewajaca,krem,masaz?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: agul Re: krazenie krwi IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 25.06.02, 15:39 Krem rozgrzewający pomoże tylko doraźnie - weź serię masaży głownie na lydki i stopy. Dobry jest też kieliszek koniaczku wieczorem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: coralin Re: krazenie krwi IP: *.dami / 192.168.1.* / *.dami-rz.pl 25.06.02, 15:51 Polecam czerwone wytrawne wino.Na słabe krążenie(i nie tylko) super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koralik Re: krazenie krwi IP: POZNANNT* / 195.95.19.* 25.06.02, 16:12 jesli masz nogi czerwone, ze prawie sine, to radze Ci odwiedzic lekarza to nie jest normalne, a masazami czy kremami moze sobie nie zaszkodzisz, ale nie pomozesz jesli bierzesz pigulki hormonalne, to jest to tym bardziej alarmujacy objaw - grozi Ci zakrzepowe zapalenie zyl, a z tym nie ma zartow na ociezale nogi sa np. kapsulki Venoruton (czy cos takiego) w aptece bez recepty, ale ja jeszcze raz powiem: IDZ DO LEKARZA!!! pozdrowienia, Koralik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agul Re: krazenie krwi IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 25.06.02, 16:13 Koralik ma rację,idź, a jeszcze jak palisz to już w ogóle brzmi poważnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: coralin Re: krazenie krwi IP: *.dami / 192.168.1.* / *.dami-rz.pl 25.06.02, 16:22 Ja oczywiście też polecam lekarza, ale sama kiedyś miałam problemy z krążeniem i nawet w ciepłe dni zimne stopy, siniejące palce u stóp.I to zalecane przeze mnie wyżej picie do obiadu czerwonego wytrawnego wina to właśnie zalecenie lekarza.Ale w prypadku założycielki wątku może być poważniejszy problem więc trzeba iść do lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala Re: krazenie krwi IP: *.lubin.dialog.net.pl 25.06.02, 23:19 dziekuje wam dziewczyny bardzo!jednak chyba wybiore si edo tego lekarz,biore tabletki o dprawie 3 lat i nigdy nic a teraz...prawie zanik miesiaczki,(nie ciaza-sprawdzone u lekarza),bole brzucha-skierowanie na badanie watroby i do tego jeszcze te stopy-teraz to juz sie az boje!!!Ale bardzo dziekuje Wam!! Odpowiedz Link Zgłoś