Gość: aga IP: 195.47.201.* 19.04.05, 15:15 piszcie, jakie tusze wydluzajace sprawdzily sie w Waszym przypadku i co mozecie polecic. potrzebuje czegos extra na slub, co podkresli oko!! dzieki za informacje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dddddddddddddd Lash Architect L'oreal IP: *.stoszowice.sdi.tpnet.pl 19.04.05, 16:36 dla mnie bomba ,ok.40zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dddddddddddddd podobno swietny jest Longuer Sublime z Bourjois-40 IP: *.stoszowice.sdi.tpnet.pl 19.04.05, 16:37 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
m-habibi Re: TUSZ WYDŁUŻAJĄCY 20.04.05, 10:18 jak dla mnie talon aguiles (czy jakos tak) Bourjois, nie dosc ze wydluza to jeszcze pogrubia, nie skleja i fajnie rozczesuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mango Re: TUSZ WYDŁUŻAJĄCY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 17:19 Definicil Lancome.Jedyny tusz, po którym miałam dłuższe rzęsy niż moje własne. Nowego Bourgeois jeszcze nie próbowałam, ale też słyszałam (tzn. czytałam), że dobry. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dddddddddddddddd L'OREAL DOUBLE EXTENSION IP: *.stoszowice.sdi.tpnet.pl 20.04.05, 19:01 własnie sobie kupiłam ,wydłuża rzęsy i baaaaaaardzo podkręsla ,az za bardzo ,raczej nadaje się na jakieś wieczorne wyjścia niż na co dzień.Tylko trzeba pamiętac żeby smarowac się tuszem zanim wyschcnie odżwyka. Odpowiedz Link Zgłoś