Dodaj do ulubionych

puder brązujacy z drobinkami

IP: 2.4.STABLE* / *.teleton.pl 26.06.02, 22:24
czy któraś z Was moglaby mi polecic jakis dobry niedrogi puder brazujacy ze
zlotymi drobinkami? Dzisiaj w sklepie widzialam taki puder Vipera za chyba 11
zl i wydawal mi sie calkiem fajny, ladny kolorek, ladne drobinki. Chyba jutro
sie na niego skusze. A jaki sie sprawdzily pudry tego typu Constans Caroll,
Pierre Rene czy Diadema???
Obserwuj wątek
    • Gość: ikusia Re: puder brązujacy z drobinkami IP: *.com.pl 27.06.02, 10:17
      Brązujący Vipery tylko oglądałam, ale mogę Ci napisać jak się sprawuje
      rozświetlający. Nie sądziłam, że za tak małe pieniądze można dostać niezły
      puder sypki. Na pewno jeszcze go kiedyś kupię. Jedyny minus i to ogromny to
      pudełko. Nie ma takiej typowej podziurkowanej nakrętki tylko dość duzy otwór,
      przez który łatwo wysypać wszystko. Ale poza tym naprawdę super!! jeśli nie
      masz zbyt przetłuszczającej się buzi to matowienie jest wystarczające.
    • dziewczyna1 Re: puder brązujacy z drobinkami 20.08.02, 00:18
      czy kupilas ten puder z drobinkami??a moze cos innego??napisz i opisz:)
    • Gość: mucha Re: puder brązujacy z drobinkami IP: *.vif.net 20.08.02, 01:27
      Ja mam ten puder z drobinkami Vipery.

Plusy:
      -fajny kolor i ładne drobinki
      -cena

Minusy:
      -jest "gruby" (nie wiem jak to inaczej określić... przeciwieństwo
      ang. "fine") trochę to strasznie wygląda :)
      -nakładać go można tylko pędzlem, inaczej nakłada się nierówno, za grubo, i
      są "plamy"

Ja używam go tylko na wieczór, na dyskotekę, jak jest ciemno i wtedy jest ok.
      Ale mimo wszystko lubię ten puder, może bardziej przez sentyment niz cokolwiek
      innego :)

Tak przy okazji, myslałam, że został wycofany... Zamówiłam go sobie kiedy ktoś
      znajomy jechał do Polski, i moja Mama podobno przebiegła całą Gdynię żeby go
      znaleźć. Jeżeli ktoś wie gdzie w Gdyni lub Sopocie można go nabyć byłabym
      wdzięczna.

Pozdrawiam
    • Gość: Xena Re: puder brązujacy z drobinkami IP: *.acn.waw.pl 20.08.02, 10:10
      Ja z kolei mam puder z rozświetlającymi drobinkami CC (ale nie jest brązujący i
      nie widziałam w ofercie tej firmy takowego - może źle szukałam). I jak na mój
      gust te drobinki sa zbyt wyraźne - w dzień twarz się zwyczajnie nieciekawie
      błyszczy (jakby kropelki potu), wieczorem wygląda to lepiej, ale skłamałabym
      twierdząc, że look staje się spektakularnie uwodzicielski. W każdym razie
      odradzam go posiadaczkom cer tłustych/mieszanych. Dużo lepszy jest rozświetlacz
      QuickStick Blush L'Oreala (w sztyfcie, jak sugeruje nazwa, ale z typowym różem
      nie ma wiele wspólnego - jest raczej delikatnie brązujący). Nadaje się do
      policzków i ciała, ja muskam nim też czasami usta i powieki - bardzo fajnie
      modeluje to twarz i generalnie efekt jest calkiem, całkiem. Coś podobnego ma
      też YR (w serii Coulers Nature) - z tym, że to już typowy nabłyszczacz, więc
      nadaje sie raczej wyłącznie na wieczór (efekt rozświetlania jest dość teatralny
      i latwo przesadzić z ilością)

pozdr, x.
    • dziewczyna1 Re: krem z drobinkami 20.08.02, 10:31
      a co sadzicie o kremach z drobinkami(np.IF lub DaxC)??jakie one maja dzialanie??
      • Gość: katrina Re: krem z drobinkami IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 20.08.02, 16:16
        CC brązujący nie ma drobinek i całkiem dobrze matuje. Gdyby nie to że jest dla
        mnie za ciemny, z pewnością bym go pokochała.
    • Gość: Amelja Re: puder brązujacy z drobinkami IP: *.interclub.pl / 192.168.2.* 21.08.02, 08:45
      Dobry jest Yves Rocher z serii słonecznej Luminele (nie wiem czy dobrze
      napisałam). Są chyba dwa odcienie naturalny i opalony i mają złote delikatne
      drobinki. Nie widać ich na twarzy więc nie ma efektu "dyskotekowego".Ja uzywam
      i jestem zadowolona. Kosztuje chyba 30 zł ale bywają w promocji.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka