Dodaj do ulubionych

Wawa-dobra kosmetyczka do oczyszczenia ....

IP: *.aster.pl 21.04.05, 21:09
Witajcie, czy moze mi ktos polecic jakas dobra kosmetyczke, do ktorej moglabym
udac sie na zabieg oczyszczania twarzy? Najchetniej Ursynow, Mokotow, centrum,
linia metra, Saska Kepa. Mam rozszerzone pory, cere tradzikowa. Wstyd sie
przyznac, ale ide pierwszy raz, chce dobrze trafic, aby mnie nie
"zmasakrowano". Cena tez dosc istotna.Dzieki z gory!
Obserwuj wątek
    • Gość: Aga Re: Wawa-dobra kosmetyczka do oczyszczenia .... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.05, 09:10
      naprawde nikt nikogo nie moze polecic?
      pleaseeeeeeee
      • Gość: a Re: Wawa-dobra kosmetyczka do oczyszczenia .... IP: *.chello.pl 22.04.05, 10:29
        zawrzyjmy układ: mój kolega chodził do kosmetyczki w okolicy silverscreenu, dam
        ci namiar a za to ty opowiesz pózniej wrazenia, dodam ze on tam chodzil kilka
        lat temu i w pol roku pani zlikwidowala mu masakryczny tradzik wiec moze warto,
        teraz chce poslac mojego chlopaka i przyda mi sie najpierw jedna opinia wiecej
        oraz info o cenie.
        Co ty na to :) ?
        Podaj maila to wszystko ci napisze
        • Gość: aga Re: Wawa-dobra kosmetyczka do oczyszczenia .... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.05, 10:38
          napisz na forum, pojde i sprawdze. opisze wrazenia.
          • martaant Ja mam świetną ale z Otwocka 22.04.05, 10:52
            Moja kosmetyczka jest świetna, coprawda byłam u niej raz ale bedę chodziła co 2
            tyg bo 11 czerwca wychodze za mąż i chce pozbyc sie chociaz troche pryszczy.
            Doradzi Ci jak powinnas sie kremować co rano, co wieczorem ile razy i jakie
            maseczki na tydzień. Ogółem wszystko tylko musisz pytac też ją o to co Cie
            interesuje bo ona nie jest jasnowidzem, ale jest ok. Ja oczyszczanie miałam 2
            tyg yemu i nie mam ani 1 nowego syfa, a mam bardzo tłusta i tradzikowa cerę.
            Najpierw nakłada ziołowa maskę, potem robi masaż twarzy, jeszcze jedna maska,
            oczyszczanie i maseczka nawilżajaca a na koniec maseczka ściagajaca pory!
            Zabieg trwa ok. 2 godziny. Ona uczy sie w studium kosmetycznym i jest na
            półmetku, ale jeśli chodzi o twarz to juz wszystko miały. Naprawde polecam bo
            podchodzi do tego z sercem i widac że to bardzo lubi. :-)
          • Gość: a Re: Wawa-dobra kosmetyczka do oczyszczenia .... IP: *.chello.pl 22.04.05, 12:23
            ul. Chocimska 18 pani nazywa sie Irena, na tylach kina. Mam nadzieje ze jescze
            tam pracuje
      • Gość: Midi Re: Wawa-dobra kosmetyczka do oczyszczenia .... IP: 193.151.40.* 23.04.05, 14:07
        Na Powiślu, pod Mostem Poniatowskiego, w centrum handlowym "Arkada" (czy "Pod
        Arkadami", jakoś tak) jest na parterze gabinet. Niestety, zawieruszył mi się
        gdzieś ich telefon. Wejście od ulicy Solec lub od Al. 3 Maja. Jak stoisz
        plecami do Wisły, to gabinet jest prawej stronie mniej więcej w połowie
        powierzchni parteru, naprzeciwko fryzjera. Tam pracuje pani Agnieszka, która
        jest cudowna!! Chodzę od kilku lat, pani jest miła, profesjonalna i daje dobre
        rady :) Oczyszczanie kosztuje ok. 100 zł, trwa ok. póltorej godziny; w cenę
        wchodzi regulacja brwi, jeśli sobie zażyczysz, a także finałowa maska -
        uspokajająca, matująca lub nawilżająca, zależnie od Twoich potrzeb. Bardzo
        polecam.
    • Gość: aga Re: Wawa-dobra kosmetyczka do oczyszczenia .... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.05, 15:19
      moze ktos jeszcze?
    • Gość: Sabina Re: Wawa-dobra kosmetyczka do oczyszczenia .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 21:08
      A ja polecam wam kosmetyczkę p. Agnieszkę, pracuje na Wilczej 11 (622 53 53), z
      dużym doświadczeniem, a jak robi mi masarz twarzy po (kwasach), to "odpływam".
      Polecam!
      • Gość: aga Re: Wawa-dobra kosmetyczka do oczyszczenia .... IP: *.aster.pl 23.04.05, 10:31
        a jaka cenka za zabieg oczyszczania?
    • Gość: Sabina Re: Wawa-dobra kosmetyczka do oczyszczenia .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 10:34
      Oczyszczanie twarzy już od 120 zł. Pozdrawiam,S
    • Gość: lia Re: Wawa-dobra kosmetyczka do oczyszczenia .... IP: *.chello.pl 23.04.05, 12:40
      "Bella" na ul.Pięknej,wejście od str. Jazz Bistro,1 piętro chyba. Polecam panią
      Monikę!Jest świetna,b.miła i profesjonalna.
      • Gość: Gaabunia Do Lia.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.05, 13:23
        Też chodziłam kiedyś do gabinetu Bella, a czy ta Monika to jest blondynką czy
        ma czarne włosy?? Bo ja chodziłam do takiej czarnej i była taka sobie.
        • Gość: kawa bella IP: *.adsl.inetia.pl 24.04.05, 16:28
          w bella jest jedna taka która ma bardzo kręcne włosy i jest niesympatyczna ,
          pozatym właścicielka doktor kosmetolog-dermatolog też taka sobie mało
          przyjena , byałm u niej kiedyś na wizycie powiedziałam że brałam hormony to
          przy wszystkich wyleciałana korytarz i mówiła do kosmetyczki przy innych
          klientach "ta pani brała hormony... " , głupio mi sie zrobiło ,
          jeśli chodzi o prosjonalizm i wiedze na temat dbania o skóre to chyba ok.
          kaw
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka