Dodaj do ulubionych

Pilates Winsor - OPINIE

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 14:30
Hej dziewczyny...ja od 3 dni pracuje nad swoja sylwetka z ćwiczeniami na uda
i posladki Pilates Winsor. Na razie wiekszych efektów nie widze, ale tez i
nie wymagam:). Czy któras z Was ćwiczy juz od dłuższego czasu? A moze chodzi
na profesjonalne zajecia do jakiegos klubu? Czy efekty po dłuzszym i
systematycznym treninu sa na prawde takie dobre?
Z góry dzieki za odpowiedzi.
Pozdrawiam
Misiaczek
Obserwuj wątek
    • Gość: zanzare Re: Pilates Winsor - OPINIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 15:36
      Cwicze Pilates z ksiazki Denis Austin :Pilates dla kazdego, cwicze ok 3 mies z
      przerwami - ostatnio regularnie; efekty sa: cwiczenia na biodra, uda i posladki
      bardzo skuteczne, swietnie wyszczuplaja nogi i podnosza posladki; cwiczenia na
      plecy - od razu prostuja grzbiet.
    • landrynka8 Re: Pilates Winsor - OPINIE 26.04.05, 15:40
      Tez chciałabym sobie poćwiczyć (choć szczerze tego nie cierpię).Mozesz
      powiedzieć skąd to wzięłaś?
    • Gość: Misiaczek Re: Pilates Winsor - OPINIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 18:02
      Ja ściagnełam filmik 20-minutowy z DC++...sporo tam tego było. Na Kaazie pewnie
      tez cos będzie, bo na Osiołku niestety nie znalazłam.

Pozdrawiam
      Misiaczek
      • Gość: Ag Re: Pilates Winsor - OPINIE IP: *.tvk.wroc.pl / *.unreg.tvk.wroc.pl 27.04.05, 19:08
        Ja mam z Osiolka, ale trzeba szukac z kompa z zewnetrznym IP (np. z jakiejs
        firmy). Mi sciagal facet, bo z domu za diabla nie moglam tego wyosiolkowac.

Szkoda tylko, ze na nic mi sie te cwiczenia nie przydaly - za maly mam pokoj :(

Pozdrawiam
        Ag
    • Gość: up Re: Pilates Winsor - OPINIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 20:30
      up
    • Gość: Misiaczek Re: Pilates Winsor - OPINIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 18:47
      No co Wy dzieczyny..tak mało z Was ćwiczy??:))) Chetnie wysłucham jeszcze
      innych opini:).

Pozdrowionka
      Misiaczek
    • Gość: up Re: Pilates Winsor - OPINIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 14:59
      up!
      • l81 Re: Pilates Winsor - OPINIE 29.04.05, 11:45
        ja tez ćwiczę Pilates, tyle że połaczony ze stepem.Uważam, że cwiczenia sa
        super.Szkoda tylko,ze mam połaczony ze stepami, wolałabym sam Pilates.On jest
        bardzo podobny i dobry jak kiedyś Callanetics.Pozdrawiam.
        • Gość: aga Re: Pilates Winsor - OPINIE IP: *.chello.pl 29.04.05, 12:21
          od pół roku ćwicze pilates w gimnasionie i rezultaty sa super:) płaski brzuch,
          proste plecy, smukłe ciało.
          te ćwiczeia nie sa wcale proste, bez odpowiedniej techniki nie bedzie efektu,
          dlatego raczej nie wierze w cwiczenia z kaset w tym przypadku
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka