Dodaj do ulubionych

precz z BRZUCHEM!!!!!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.05, 00:10
tylko prosze o jakieś skuteczne sposoby jak szybko mozna tego
dokonać???????????????????????????????????????????????????????????????????????
??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
?????????????????????????????????????????????????????????????
Obserwuj wątek
    • Gość: puma Re: precz z BRZUCHEM!!!!! IP: *.range81-157.btcentralplus.com 01.05.05, 05:55
      Tez walcze kochana:dieta,cwiczenia i krem na cellulit,po tygodniu juz widac
      efekty! Zawsze tyje tylko w brzuchu i wygladam tragicznie!wczoraj pod okiem
      trenera zrobilam 300 brzuszkow i dzis ledwo zyje,ale mam nadzieje,ze sie
      oplaci.To straszne uczucie, jak nie miescisz sie w zeszloroczne spodnie...
      Nie jedz po 18.00!Obudzisz sie z mniejszym brzuszkiem!
      pozdrawiam!
      xxx
      • Gość: brzuchacz Re: precz z BRZUCHEM!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.05, 13:32
        300?????????? ja wysiadam po 25 :-(((((((((
        • myfa80 Re: precz z BRZUCHEM!!!!! 01.05.05, 13:39
          bo wiele osob zle je robi wysarczy unosik klatke piersiowa tylko dalej juz nie
          noi starac sie tak jakbysmy broda sufitu siegaly w tym samym czasie jak sie
          zginamy na zmiane do siebie przyciagamy raz jedna noge zgiete raz
          druga...polecam tylko tak cwicze i mam efekty oczywsicie nie jesc 4 godziny
          przed snem
          • greta.greta Re: precz z BRZUCHEM!!!!! 01.05.05, 14:31
            Ja bym proponowała, oprócz ćiwczeń oczywiście, nie jeść potraw "wzdymających",
            a do tego herbatki poprawiające trawienie.
            • Gość: karolinn Re: precz z BRZUCHEM!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.05, 15:13
              a jakie to potrawy "wzdymające"??
              • blanco31 Re: precz z BRZUCHEM!!!!! 01.05.05, 16:28
                kapusta na przyklad wzdyma, niektorych cebula innych ogorki. Zalezy od organizmu.

A na brzuch to TYLKO REGULARBE CWICZENIA! Robilam 3 miesiace codziennie przez 45 minut
                gimnastyke. Na zdjeciach w stroju kapielowym brzuch jak z zurnala! szkoda ze to dwa latatemu! trzeba
                zaczac znow! :-)

Dodam ze lepiej nie robicz 300 od razu, jak tu ktos napisal- lepiej np 3 razy dziennie po 30-35- juz po
                2 tygodniach bedziesz widziec efekty!

Pozdrawiami zycze wytrwania!!
        • Gość: Eska Re: precz z BRZUCHEM!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.05, 16:54
          Fajne brzuszki są takie:
          Połóż się na plecach, zegnij kolana, zrób rozkrok. Wyciągnij ręce przed siebie
          i "ciągnij" je aż do przestrzeni między kolanami - ugiętymi. Ciągnij jak
          najdalej i licz do 5. I znowu połoz się na ziemi i znów ciągnij ręce do
          przesrzeni między ugiętymi kolanami.
          I poczujesz, że mięśnie pracują. To zgięcie jest lekkie, kilka cm nad ziemią,
          a lepsze niż typowe brzuszki źle wykonane. To prostuje kręgosłup i robi dobrze
          na mięsnie brzucha.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka