Gość: tiffu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.05, 18:07 ...z nosa czy macie vtai problem mnie najczesciej latem i konkrenie w tym momencie. czego on jest wynikiem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rapa Re: krwotok IP: *.chello.pl 01.05.05, 18:18 tak, maialam ten problem przez kilka albo kilkanascie lat. na razie mi przeszlo. powod: slabe naczynka krwionosne. dawalo mi sie to cos we znaki zawsze kkiedy bylo goraco albo kiedy bylam przemeczona (czyli w okolicach przesilenia wiosennego). od 10 lat nie uzywam aspiryny, koldrexu ani nic w tym stylu. moj organizm po prostu musi sobie jakos radzic z goraczka. kiedys mialam grype i wzielam przez trzy dni 9 torebek koldrexu i bylam unieruchomiona przez nastepnych kilka dni tak mi sie lalo z nosa. koszmar. najlepiej idz z tym do lekarza. mnie osobiscie radzili przypalanie naczynek ale jakos udalo mi sie uciec przed tym. grunt to nie zazywac zadnych prochow z salicylanami. powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
vanillaice Re: krwotok 01.05.05, 18:19 Ja miewam takie problemy....przeważnie wtedy gdy przecholuję z ćwiczeniami fizycznymi, a latem jak jest duży upał, ale przyczyn nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ag Re: krwotok IP: *.tvk.wroc.pl / *.unreg.tvk.wroc.pl 01.05.05, 18:27 Mialam tak dosc dlugo, za slabe naczynia krwionosne. U laryngologa zrobiono mi zabieg, tzw. "przyzeganie". Pani laryngolog do tej mocno przekrwionej sluzowki przytknela jakas substancje chemiczna, ktora zamknela naczynia. Nie boli - smaruje sie najpierw znieczulajaca mascia. To bylo pare lat temu, od tego czasu zadnego krwotoku i zadnych powiklan. Moze zapytaj swojego lekarza? Pozdrawiam Ag Odpowiedz Link Zgłoś