Dodaj do ulubionych

Solarium - lekka klaustrofobia??

IP: *.icpnet.pl 01.05.05, 21:41
Czy leżąć w solarium nie macie uczucia klaustrofobii? Jak nisko opuszczacie
pokrywę? Ja przyznam się że nigdy do końca bo czułabym się jak w trumnie. :-P
Myślicie że przez to wolniej się opala?
pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • bebiak Re: Solarium - lekka klaustrofobia?? 01.05.05, 22:01
      Bardzo rzadko korzystam z solarium, a jeśli już mnie najdzie to tylko taka
      stojąca tuba. Na samą myśl o czymś innym dostaje drgawek - podziwiam wszystkie
      te z Was, które są w stanie korzystać z łóżka czy jak to się tam nazywa
      (chodzi mi o to urządzenie z pokrywą właśnie). Ot, takie skrzywienie psychiczne.
      Pozdrowienia. B.
    • wer0nka Re: Solarium - lekka klaustrofobia?? 01.05.05, 22:33
      No widzę że nie jestem jedyna!
      Nie zamknę się w tym nawet na chwilkę, bo strach mnie paraliżuje.
      pozdrawiam wszystkie zlęknione..
    • Gość: katarynka Re: Solarium - lekka klaustrofobia?? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.05.05, 22:40
      dokładnie tak!! a do tego mam zawsze wrażenie że to szkło pode mną popęka i
      wpadnę na rozpalone lampy :-((
      pozdrawiam!
      • Gość: Oliwia Re: Solarium - lekka klaustrofobia?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.05, 15:04
        Kiedy po raz pierwszy poszłam na solarium,przeżyłam sozk.Klapa zamknęła się do
        końca przez przypadek.Słyszałam okropny hałas,czułam dmuchające we mnie
        gorąco,nie mogłam otworzyć oczu.Próbowałam się wydostać.Klapa nie chciała się
        otworzyć.Byłam uwięziona.Zaczełam krzyczeć.Nikt mnie nie słyszal.W końcu klapa
        otworzyła się sama a ja wyszłam jak sparalizowana i nie mogłam się ruszyć ze
        strachu.TRAUMA.
    • Gość: kassia Re: Solarium - lekka klaustrofobia?? IP: *.icpnet.pl 02.05.05, 04:36
      Ale czy jak się nie opuszcza do końca tej pokrywy to opalenizna będzie słabsza?
      Jak myślicie? Może lepiej korzystać ze stojącego solarium? Tylko ono z koleii
      jest droższe. :-((
      • Gość: pretty girl :) Re: Solarium - lekka klaustrofobia?? IP: 81.15.233.* 02.05.05, 09:18
        Ja odczywam lęk jak te lampy już zgasną brrr wtedy to jak w trumnie. I też mam
        wrażenie, że to pode mna pęknie. Ale mimo wszystko z solarium korzystam.
        No a tak poza tym u mnie w mieście tuba kosztuje tyle samo co łózko. (hehe,
        nawet w porównaniu z gabinetem kosmetycznym to taniej 0.80 za min tuba, a 0.90
        łózko w gabinecie :)
        Pozdrawiam
        • Gość: mimi do Kassi IP: *.teonet / *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.05, 11:35
          Tam gdzie chodzę jest łóżko mające dwustopniową regulację zamykania ( gdzieś do
          połowy i prawie do końca) i pani z obługi mówiła, ze jak nie będę chciała się
          tak mocno opalic i bedzie mi gorąco to żeby łózko było do połowy otwarte. czyli
          przy otwartym mniej się opalisz. To chyba na tej zasadzie, ze jak jesteś na
          równiku blizej słońca to się szybciej opalisz niż w Polsce, chyba tak samo z
          lampami. Ale na 100% nie wiem.
        • Gość: ania Re: Solarium - lekka klaustrofobia?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.05, 12:07
          boicie się zamkniętych pomieszczeń, a czerniaka nie? Podziwiam.
          • Gość: csylwia1 Re: Solarium - lekka klaustrofobia?? IP: *.netis.net.pl 02.05.05, 14:47
            .......to po co w ogóle tam chodzicie jak sie boicie???
            jezeli chodzi o zamykanie to powinno byc zamknięte do konca
            jak sobie zamkniesz tylko do polowy promienie zamiast na ciało padaja na
            podlogę a pozatym jak sie biosz załóż okularki i przy zamkniętych oczach
            opuszczaj pokrywę nawet sie nie skapniesz kiedy bedzie zamknięta i nie myśl o
            tym w ogóle tam ci sie nie moze nic stać lampy pod tobą nie pekna ---chyba ze
            ważysz ze 100 kg. -wtedy idz lepiej na stojące
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka