dam_ci_cukierka Re: WYBIERAMY NAJLEPSZY SZAMPON 03.05.05, 18:59 Gliss kur do włosów długich ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lena81 Re: WYBIERAMY NAJLEPSZY SZAMPON 05.05.05, 18:38 tresemme zwiekszajacy objetosc wlosow prawdziwe cudo!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kret24 Re: WYBIERAMY NAJLEPSZY SZAMPON 06.05.05, 08:54 Seba-med do codziennego mycia. Odpowiedz Link Zgłoś
magda-fl Re: WYBIERAMY NAJLEPSZY SZAMPON 09.05.05, 15:49 dam_ci_cukierka napisała: > Gliss kur do włosów długich ;) Popieram :) Dla nieobeznanych w temacie dodam, że to ten "żółty" i ostatnimi czasy ma formułkę "dla włosów tłustych u nasady i suchych na końcówkach" Odpowiedz Link Zgłoś
strange23 Re: WYBIERAMY NAJLEPSZY SZAMPON 06.05.05, 13:37 Pani w duzym kapeluszu ;) Mrs. Potter's z bursztynem i nagietkiem + jakies zlotawe drobinki. To juz moja kolejna butla szamponu. Do wloskow kreconych polecam Nivea - cudenko :) Odpowiedz Link Zgłoś
marcepann Re: WYBIERAMY NAJLEPSZY SZAMPON 08.05.05, 18:58 im prostszy tym lepszy... nie obiazaja włosow i sa tanie. terazm mam TIMOTEY ale wczesniej dermena i joanna Odpowiedz Link Zgłoś
gossia1 NIE SZAMPON TYLKO ODŻYWKA 08.05.05, 21:50 JA UWAŻAM, ŻE SZAMPON NIE JEST TAK WAŻNY JAK ODŻYWKA. Jak umyję byle jakim szamponem włosy i położe odżywkę super to i tak ładnie będą wyglądały, a jak umyję nawet najdroższym szmaponem włosy i nie zastosuję odżywki to będą matowe tak czy inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
joanne20 Re: NIE SZAMPON TYLKO ODŻYWKA 09.05.05, 13:46 Gossia ja mam tak samo!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marcepann Re: NIE SZAMPON TYLKO ODŻYWKA 09.05.05, 14:02 a ja nie-nie lubie odzywek bo sa kiepskie w uzyciu,obciazaja włosy i szybciej sie potem przetłuszczaja.Zreszta nigdy sie nieprzekonałam,myje włosy co 3 dni i błyszcza sie super.Ale uzywam radical w sprayu,rewelacja ,zmekcza włosy i odzywia a nie mam maski na głowie:) Odpowiedz Link Zgłoś
oksana.zarewicz Re: WYBIERAMY NAJLEPSZY SZAMPON 30.05.05, 08:57 Witam Najlepszym szamponem jest ten, który odpowiada naszym włosom i dobrze im służy. Dlatego każdy z nas ma swój ulubiony. Zaleca się po każdym myciu stosowanie odpowiedniej odżywki lub innego preparatu nawilżająco-natłuszczjącego np. w sprayu w celu ułatwienia rozczesywania, układania włosów oraz ich ochrony przed zewnętrznymi czynnikami uszkadzającymi. Pozdrawiam Oksana Odpowiedz Link Zgłoś
weronika412 Re: WYBIERAMY NAJLEPSZY SZAMPON 06.06.05, 01:05 pantin pro-v bo zadnym mi tak nie blyszcza :) Odpowiedz Link Zgłoś