Gość: alicja IP: *.local2.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.05, 12:08 dziewczyny podajmy swoją wage i wzrost ja mam 167 cm waga 51 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anka Re: Wasza Waga i Wzrost IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.05, 12:13 174 cm, 58-60 kg ( różnie to bywa) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katkat Re: Wasza Waga i Wzrost IP: *.b.jawnet.pl 03.05.05, 12:20 172 cm i 53 kg... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: just Re: Wasza Waga i Wzrost IP: *.ha.tuniv.szczecin.pl 04.05.05, 15:43 ja mam 172m i waze 55-56kg.. i nie powiem zebym byla w sam raz... bo jestem ciut za chuda, ale dl mnie to odpowiada.. A tu ziewczyny macie stronke na ktorej moecie spr. czy wasza waga jest poprawna.. www.bmi.herbs.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta_16 Re: Wasza Waga i Wzrost IP: *.ino.tvknet.pl / *.ino.tvknet.pl 04.05.05, 17:24 Ja natomiast mam 154cm wzrostu i ważę 46 kg jednak nie jestem zadowolona ze swojego wzrostu :( chciałabym być osobą wyższą ale jednak nie da się już nic zrobić co do wagi nie mam zastrzeżeń Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Wasza Waga i Wzrost IP: *.ct.com.pl 05.05.05, 14:37 Mam 175 cm i ważę 50 kg, jem jak wściekła i nie mogę przytyć, tak mam od zawsze, chciałabym żeby mój facet powiedział mi " weż schudnij kochanie" a tu nic On jest zadowolony, ja mniej:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mela Re: Wasza Waga i Wzrost IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.05, 17:41 A ja mam jeszcze gorzej - 176 i jakieś 48 kg :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asixx Re: Wasza Waga i Wzrost IP: *.resetnet.pl 06.05.05, 19:33 to jest bez sensu! ty wazysz 55kg przy wzroscie 172cm i to jest norma. ja mam 160cm wzrostu i waze 45kg i jest to niedowaga! bezsens! moim zdaniej mam akuratną wagę Odpowiedz Link Zgłoś
emae Też mnie to właśnie zdziwiło 10.05.05, 15:10 Kobieta o wzroście 175 i wadze 60 wazy normalnie. A ja mam niedowagę. Dziwne. Widocznie niższe kobietki mają prawo ważyć więcej w stosunku do swego wzrostu. Nie ukrywam, że mnie to cieszy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: Wasza Waga i Wzrost IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 11:04 162 cm, 46 kg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 175, 57-58 Re: Wasza Waga i Wzrost IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 14:26 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klara Re: Wasza Waga i Wzrost IP: *.net.autocom.pl 10.05.05, 19:39 Mam tak samo! :-) Troche mi sie to nie podoba, ale zamienilam miesieczny autobusowy na rower - moze cos sie poprawi; ale uwazam, ze i tak nie jest zle! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dagny Re: Wasza Waga i Wzrost IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 03.05.05, 13:22 znowu jakaś zakompleksiona chce się pochwalić jaką ma piękna różnice pomiedzy waga a wzrostem...heee...na forum anoreksja też sa takie "quizy"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alicja Re: Wasza Waga i Wzrost IP: *.local2.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.05, 18:10 ty jestes jakas nienormakna czy mi sie zdaje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e-w-a Re: Wasza Waga i Wzrost IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.05, 13:46 176cm i 59 kg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lilu Re: Wasza Waga i Wzrost IP: *.olsztyn.mm.pl 03.05.05, 13:56 To ja jestem gruuuuubaaaaa - 170/60 :P Ale podobno to mięśnie ważą najwięcej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
emae Kobieto! 04.05.05, 19:30 Wcale gruba nie jesteś. To jest prawidłowa waga. Poza tym mężczyźni nie lubią chrzęszczących kości :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Kobieto! IP: *.resetnet.pl 06.05.05, 19:40 faceci wola szczupłe dziewczyny bez grama tluszczu. to media wykreowaly tluste murzynki w wielkimi tylkami, zeby laski sie nie odchudzaly i myslaly ze faceci pozadaja okragle laski(oczywiscie sa faceci ktorzy naprawde lubia takie, np. moj wujek:P) a co reszty twojej wypowiedz masz racje. ona nie jest gruba. ale za szczupla to tez nie. mysle ze nawet nie ma co sie martwic:) pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
emae Co do facetów 08.05.05, 13:13 Powtarzam to, co oni mówią. W tym mój, który uważa, że jestem trochę za chuda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niunia86 A ja jestem niziutka:P:P: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 18:51 mam 152 cm wzrostu ,co o mnie myslicie ,pozdrwiam wysokich !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julia 25 Re: Wasza Waga i Wzrost IP: *.radom.pilicka.pl 05.05.05, 12:23 Jak wazysz 47 kg przy wzroscie 167 cm to jesteś chora na anoreksje i na 90 % nie masz okresu. Zgłoś sie szybko do lekarza bo daję Ci 4 lata zycia. Odpowiedz Link Zgłoś
sitc Re: Wasza Waga i Wzrost 05.05.05, 14:04 Julia dziękuję za troskę. Mój okres i ja mamy się świetnie. Pozdrawiam (bynajmniej nie znad grobu) Odpowiedz Link Zgłoś
emae Boże drogi!!! 06.05.05, 18:56 Nóż mi się w kieszeniach otwiera jak słyszę takie bzdety! Kobieto! Ty poważnie to piszesz czy zgrywasz się? Brak mi słów na tłumaczenie Ci co to jest anoreksja albo jak niewiele można powiedzieć o sylwetce i zdrowiu czlowieka znając tylko jego wagę i wzrost! Poza tym znam bardzo chudych ludzi, którzy nie mają anoreksji, po prostu są tak zbudowani. 25 to Twój wiek? Odpowiedz Link Zgłoś
sitc Re: Boże drogi!!! 07.05.05, 22:18 Emae, nic tylko nie przejmować się trzeba :) Nie wiem czy niektóre kobiety myślą, że każda musi mieć skłonności do tycia, lekką nadwagę, a przynajmniej okrąglejszą niż ja sylwetkę. Ja dziś wszystkie diety świata mam w doopie i właśnie pochłaniam Laysy TV paka i popijam piwkiem i jestem mi dobrze... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Wasza Waga i Wzrost IP: *.resetnet.pl 06.05.05, 19:43 a ty sie lecz na glowe. zakładam ze jestes gruba i dojezdzanie innym podnosi za duchu twoja zakompleksiona du.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ivre Re: Wasza Waga i Wzrost IP: *.zaodrze.punkt.pl / *.zaodrze.punkt.pl 03.05.05, 15:51 171/56 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swinka_morska Re: Wasza Waga i Wzrost IP: *.jmdi.pl 03.05.05, 15:52 164 / 56 i ciesze sie ze wieszakiem na ubrania nie jestem, chociaz i tak nosze S lub 36... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: droga świnko_morska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.05, 17:39 wzrost 167, waga 47 czuję się bardzo obrażona Twoimi słowami. Nawet nie wiesz jak mi przykro, że nazywasz nas, osoby szczupłe wieszakami na ubrania. Bardzo chciałabym przytyć, lecz to nie jest takie łatwe, uwierz mi. Zaszywam się w pokoju i ryczę, bo nie mogę ubrać się w nic seksownego, wszystko wisi na mnie, jak koszula na byku. Zauważ, że my, chudzielce nie nazywamy osób "okrągłych" szyderczo, nie obrażamy ich tak bezczelnie. Dzięki Tobie, i wielu takim jak Ty jestem zdołowana jeszcze bardziej. Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ann do ani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.05, 17:55 aniu jesli chcesz przytyc to moze zwieksz w diecie ilosc bialka i cwicz!!! bedziesz miec wiecej miesni i lepiej wygladac... zazdorszcze ci bo bedziesz nieotłuszczona:) zrob tak zeby poszlo ci w miesnie pozdrawiam i zycze szczescia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kornelia Re: do ani IP: *.rajskanet.pl 04.05.05, 16:09 Aniu, ja jestem towjego wzrostu i w wieku 16-28 lat wazylam tyle co Ty. Im bliżej 30- tki tym bardziej przemiana materii ulega spowolnieniu. teraz mam 31 lat i waże 52-53 kilo. Więcej nie chce - bo nareszcie mam idealną wagę i super figure. Nie wiem ile masz latek ale jeśli jeszcze jestes młodziutka to samo ci się unormuje z czasem. A na kości wystające najlepsze są ćwiczenia ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swinka_morska Re: droga świnko_morska IP: *.jmdi.pl 03.05.05, 18:09 bynajmniej, nie bylo to skierowane do osob ktore nie moga przytyc, ale do tych, ktore majac np 178 wzrostu waza po 50 kilo i jeszcze mowia ze sa grube, a takich znam niestetu bardzo duzo.... a tobie proponowalabym wizyte u lekarza - zawsze masz wieksze szanse niz przy ryczeniu po katach (masz zbyt duza przemiane materii) - i specjalna diete z nim skonsultowana z drugiej strony spojrz jak wygladaja modelki - maja one gdzies piersi??? bo ja tam widze tylko 2 krostki... i potem najgorsze jest to, ze staja sie one idealem piekna dla wielu dziewczyn, ktore potem fatalnie koncza (anoreksja i te sprawy) Odpowiedz Link Zgłoś
sitc Re: droga świnko_morska 03.05.05, 22:36 No moja droga świnko_morska, delikatnie mówiąc przesadzasz. Ja w przeciwieństwie do poprzedniczki ze swojej wagi jestem bardzo zadowolona, dbam żebym nie przytyła, ale do tzw. wieszaka na ubrania mi daleko. A szkoda wielka, bo dużo bym dała żeby przy mojej obecnej wadze miec tak 6-8 cm więcej. Cenie kult szczupłej sylwetki i podoba mi się on niesłychanie. Nie moge też powiedzieć że niemożliwe jest przy takiej sylwetce założenie czegoś sexownego- na mnie rozmiar małe 34 pasuje jak ulał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swinka_morska Re: droga świnko_morska IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.05.05, 23:01 no nie przesadzaj, ze przesadzam bo ja wiem co mowie... i pociesze cie ze wystajace kosci w krotkiej spodniczce wcale seksownie nie wygladaja.... nie mowie zeby wazyc 100 ton, ale tak aby waga byla odpowiednia do wzrostu a waga 50 kg do 170 i ponad wzrostu to juz jest niedowaga, albo, jak mowia lekarze, niedozywienie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka [...] IP: *.szwajcarska.pl 04.05.05, 12:47 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swinka_morska [...] IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.05.05, 15:18 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: droga świnko_morska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 15:29 dziewczyny, szczególnie świnko_morska, nie mylcie pojęć. Niedowaga absolutnie nie jest niedożywieniem. Ja odżywiam się normalnie, a może nienormalnie...?Jem obfite śniadanie, żeby podczas wysiłku w pracy broń Boże nie uciekły mi kochane kalorie, po powrocie zjadam obfity obiadek, kolacji również sobie nie żałuję. Nie jestem więc "niedożywiona". Moim problemem jest zbyt szybka przemiana materii, a lekarze, u których byłam są zdania, że nie da się owej przemiany spowolnić. I tyle. Nie kłóćcie się już, pomagajmy sobie wzajemnie, a świat będzie lepszy!!! Główki do góry chudzielce i grubaski :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: axys do ani IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.05.05, 15:55 tyle ze niedowaga jest spowodowana niedozywieniem - niekoniecznie moze to oznaczac ze poprostu jesz za malo, ale czasem takze ze jesz niewlasciwie, tzn masz zbyt malo jakichs (konkretnych) witmin lub mineralow w organizmie Odpowiedz Link Zgłoś
emae Słoneczka moje drogie, proszę Was... 04.05.05, 19:36 ... nie wyzywajcie się. Tak naprawdę waga nie mówi o niczym. Wszystko zależy od tego, ile np ważą kości czy mięśnie. Ja np jestem drobniutka i znajomi twierdzą wręcz, że za chuda, a mimo to ważę dość dużo w stosunku do wzrostu. Mam masywne kości. Wierzę, że dziewczyna 170/50 może wyglądać kobieco. Moja koleżanka ma 176/60, a chudą nie można jej nazwać, ma bardzo kobieca figurę i duży biust. Lepiej porównajcie sobie wymiary, bo już one mówią więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: droga świnko_morska IP: *.szwajcarska.pl 05.05.05, 00:56 Oczywiście świnio, że to nie twoja wina ale ja jak juz wcześniej napisałam a ty jak widać nie potrafisz czytać ze zrozumieniem, nie czuję się niedożywiona, wsprost przeciwnie. A ty świnio przy swoich 164 cm i 56 kg to chyba musisz się zastanowić zanim zjesz coś na co masz ochotę żeby przypadkiem nie przytyć a ja jem co chcę i w ilościach jakich chcę bo uwielbiam jeść i nigdy żadnych kalorii nie liczę bo nie muszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hanka Re: droga świnko_morska IP: *.crowley.pl 05.05.05, 19:26 ...hmm...Moje panie a ja mam 168cm i zawsze ważyłam ok 55, a teraz, wraz z nadejściem magicznej 30-tki przytyłam do 60 i nareszcie przestałam chorować paarę/paręnaście razy do roku. Czy trzeba mówić, że jestem zadowolona? Zdaniem własnym i Męża nie wyglądam najgorzej:)) Może nie warto tak emocjonalnie podchodzić do wagi swojej i innych. Po prostu różne są organizmy na tym Bożym świecie i niekoniecznie wszystkie respektują gabaryty podane w tabelkach (i to i w górę i w dół). Serdecznie pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
mgielka83 Re: droga świnko_morska 05.05.05, 20:10 o! pierwsza zdrowa wypowiedź w tym wątku chyba! gratulacje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: droga świnko_morska IP: *.adsl.highway.telekom.at 08.05.05, 13:42 mam podobnie. jak bylam troche mlodsza przy wzroscie 178 wazylam 47 - 48 kilo i nie dlatego zebym sie odchudzala. Moja przemiana materii plus bardzo aktywny styl zycia nie pozwolily mi przytyc. I wcale nie wygladalam chudo. W pierwszej ciazy w 9 miesiacu udalo mi sie przytyc do 55, 5 kg. Wszystkie wyniki mialam super i nie mosialam wspomagac organizmu witaminami tylko odpowiednie odzywianie. Corka urodzila sie 3 kg a teraz ma 12 lat i 175 a wazy 45 kg i nie wyglada na zabiedzona. Dobijajac do 30 urodzilam drugie dziecko i w ciazy osiagnelam 72 kg. Teraz waze 58 i jest mi z tym bardzo dobrze. Mimo iz faldki sa tu itam. Z wiekiem zmienia sie przemiana materii hormony inaczej pracuja i troche nam przybywa, Pozywienie ma tyle smakow nie potrafie sobie odmowic tej przyjemnosci. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swinka_morska Re: droga świnko_morska IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.05.05, 16:55 tylko bez swin prosze, prosiaku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laura30 Re: droga świnko_morska IP: *.malbork.sdi.tpnet.pl 05.05.05, 14:42 Droga Asiu, Korzystając z okazji wyrażę swoją pełną dezaprobatę dla wypowiedzi na Twoim poziomie przedstawianych na forum "Wysokich obcasów". Mam na mysli Twój zwrot "głupia świnio". Skoro czujesz się tak wspaniale w swoim ciele, to dlaczego jesteś tak negatywnie nastawiona do innych? Wydaje mi się, że mając nawet doskonalą i przepiękna figurę nie możesz być kobieca i seksowna skoro tak nieatrakcyjne jest Twoje wnętrze... Swoją drogą ciekawe ile waży Caterina Zeta Johns czy Monica Bellucci - przepiękne posiadaczki rozmiaru 42 ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: drogie świnko_morska i aniu IP: *.chello.pl 04.05.05, 11:00 Kiedyś byłam chudzielcem, było mi strrrasznie przykro bo gdy ktoś do grubasa powie "ale sie spasłaś" jest uznany za chama i buraka, natomiast chudzielca nikt nie oszczędza, wszyscy mi jechali od wieszaków, weź ty dziewczyno przytyj, anorektyczek itp. a ja po prostu jadałam ile wlezie i nie tyłam. Warto pamiętać że uwagi co do wagi są niemiłe tak samo dla chudych jak i grubych jeśli są wypowiedziane w niemiłym tonie. Gdy skończyłam 21 lat zaczęłam tyć, nie jestem gruba ale być moze za sprawą moich hormonów i pigułek totalnie zmieniła mi się figura, mam teraz "okrągłą" łydkę, uda, pupę i brzuszek, przy wzroście 160 cm waże 50 kg, okrągłości nie zawsze mi się podobają ale twarz mam wciąż chudą i nie lubię gdy ktoś robi uwagi zarówno o mojej szczupłej twarzy i rękach jak i "kobiecym" dole. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lili202 Re: drogie świnko_morska i aniu IP: *.ls.net.pl 06.05.05, 16:38 no Ago masz racje ze chudzielcow nikt nie szczedzi ale to chyba dlatego ze malo kto mysli ze mozna miec kompleksy z powodu bycia za szczuplym i jesli ktos ma super przemiane materii to takie uwagi sa kierowane z zazdroscia choc ja np wiem ze gdybym byla za chuda to tez mialabym kompleksy ale nie chudemu ciezko to zrozumiec bo on nigdy nie jest w takiej sytuacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chuda_19 Re: droga świnko_morska IP: *.178-124.szeptel.net.pl 10.05.05, 16:28 Zgadzam się z Tobą. Ja mam 162 cm i 42 kg. Nie mam anoreksji tylko mam po prostu taką budowę ciała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: Wasza Waga i Wzrost IP: *.szwajcarska.pl 04.05.05, 12:20 A ja się cieszę, że mogłabym być właśnie takim wieszkakiem na ubrania a takie gadki świadczą tylko o tym, że masz kompleksy i pewnie właśnie wyglądasz jak taka mała świnka morska haha...164 i 56 kg wagi, to do filigranowych raczej nie należysz świnko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swinka_morska Re: Wasza Waga i Wzrost IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.05.05, 16:59 ale bys chyba zdechla z wraeniagdyby sie okazalo, ze jednak naleze to takich osob i bynajmniej kompleksow nie mam... no ale skoro tak cie to obrusza to moze badz se juz tym wieszakiem, tylko nie wychodz na ulice w wietrzna pogode.... Odpowiedz Link Zgłoś
landrynka8 Re: Wasza Waga i Wzrost 03.05.05, 16:38 Wzrost i waga odpowiednie. Wszędzie właściwe,kobiece zaokrąglenia + proporcjonalna budowa ciała. Wystarczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: Wasza Waga i Wzrost IP: 80.51.180.* 03.05.05, 17:10 164 i 59-60 kg :(( Odpowiedz Link Zgłoś
bzzzk Re: Wasza Waga i Wzrost 03.05.05, 21:16 162/ 53 ale walczę;) najbardziej lubię siebie jak ważę 50kg, więc jeszcze trochę mi zostało, ale do wakacji się na pewno uporam:) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nadia Re: same tu ideały ;) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.05.05, 23:50 166 i 50 kg. Schudlam 2 kg i wcale sie z tego nie ciesze:-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: Wasza Waga i Wzrost IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 07:38 no to jo Was pocieszę: 167/72 ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aja Re: Wasza Waga i Wzrost IP: *.dip.t-dialin.net 04.05.05, 09:07 Aja 1.60cm. - waga 63kg. I co wy na to ? Wiem ze mam cholerna nadwage.Moge schudnac pare kilo,ale wkrotce mam to spowrotem i sie zastanawiam czy warto sie odchudzac ? Odpowiedz Link Zgłoś
owieczka22 Re: Wasza Waga i Wzrost 04.05.05, 10:27 a nie warto ile można sobie życie zatruwać jakąś dietą (odchudzam sie od 7 lat- koszmar! ale od roku koniec z tym mam to gdzieś) i zamiast sie nim cieszyć myśleć o tym ile sie waży i szczerze mówiąc wcale nie masz aż takiej dużej nadwagi moim zdaniem mieścisz sie w normie jeżeli dotego masz wszystko na swoim miejscu to pewnie wyglądasz lepiej niż niejedna z "idealnymi" wymiarami ;) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 173 cm i 63 kg Re: Wasza Waga i Wzrost IP: 217.153.224.* 04.05.05, 10:31 173 i 63 kg, czy to ok?? mi sie wydaje ze za duzo, mam 26 lat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krysia Re: Wasza Waga i Wzrost IP: 212.244.150.* 04.05.05, 10:34 169 cm i 57kg Odpowiedz Link Zgłoś
vanillaice Re: Wasza Waga i Wzrost 05.05.05, 16:54 173 cm i 63 kg to chyba idealnie w sam raz, tak mi się wydaje. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yola66 Re: Wasza Waga i Wzrost IP: 217.8.161.* 04.05.05, 12:14 170 / 60 KG najbardziej siebie lubie jak waze 55 kg... ale cieżko mi schudnąć..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misia Re: Wasza Waga i Wzrost IP: *.adsl.inetia.pl 04.05.05, 13:02 178-70 kg no to chyba jestem najgrubsza :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ida Re: Wasza Waga i Wzrost IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 20:44 Dziewczyno jestes super!!! Ja mam 172 cm i ważę 70 kg, i wcale nie mam wylewających się wałeczków, jestem dość apetyczna i podobam się sobie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kejti Re: Wasza Waga i Wzrost IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 14:21 bardzo glupi watek, ja mam 164 cm wzrostu i waze 64 kg i wygladam okej. nikt mi nigdy nie powiedzial ze mam odrobinke cialka za duzo. mam duzy biust i pupe, mocna, grubokoscista budowe i to wszystko wazy swoje, choc wygladam swietnie. inna dziewczyna o dorbnej budowie przy takim samym wzroscie i wadze moze wygladac na tlusta, wszystko zalezy od typu budowy, od masy miesniowej, od wielkosci biustu i tysiaca innych czynnikow. wiec takie porownywanie swoich wag bez kontekstu jest po prostu pozbawione sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ivre Re: Wasza Waga i Wzrost IP: *.zaodrze.punkt.pl / *.zaodrze.punkt.pl 04.05.05, 20:11 Bo waga tak naprawde nic nie mowi ;) Chodzi o proporcje, wyksztalcone miesnie (wiadomo, ze miesnie waza wiecej niz tluszczyk) itd., a nie suche liczby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: virtuallady Re: Wasza Waga i Wzrost IP: *.rev.vline.pl 04.05.05, 14:33 160 cm waga 46 kg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prelka Re: Wasza Waga i Wzrost IP: *.lama.net.pl 04.05.05, 17:20 Rany Boskie,same patyki.173/68 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcia Re: Wasza Waga i Wzrost IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 20:01 180 cm - 65 kg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yzex Re: Wasza Waga i Wzrost IP: *.aster.pl 04.05.05, 20:16 czy wszystkie dziewczyny urzedujace na tym forum sa chude, czy to moze jakis koncert zyczen? jakos nie zauwazylam przewagi chudzielcow nad grubasami na naszych rodzimych ulicach.. swoich "statystyk" sie nie wstydze- w dowodzie wpisane 171 cm, na wadze przed chwila pokazalo sie(az polecialam sprawdzic) 66,7 kg. I co? czy to cos zmienia? kocham, jestem kochana, mam super przyjaciol i jutro mature;P to jest wazne a nie tam jakies bzdury typu "musze miec 3 kilo mniej" ;P pozdrawiam zarowno rozsadnie myslace jak i nieco zagubione forumowiczki:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agus Re: Wasza Waga i Wzrost IP: *.system-sat.pl 04.05.05, 22:09 176cm 60kg. przed ciaza wazylam o 6 kg mniej- teraz jest w sam raz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jagodzia Re: Wasza Waga i Wzrost IP: 195.136.186.* 05.05.05, 11:42 mam 172 cm waga 53 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: memi Re: Wasza Waga i Wzrost IP: *.teonet / *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.05, 12:33 Ja mam 1,70 i ważę około 55 kg. Ale nie traktujmy wagi jako wytycznej. Pamiętajmy, że masa mięśniowa waży więcej niż tłuszczyk, poza tym są rózne budowy ciała(pykniczna, leptosomiczna, atletyczna). Mam koleżankę, która ma tyle samo wzrostu, ale jest bardzo koścista ( prawie anoreksja - b. mało je)i nigdy nie ważyła mniej niż 60 kg, bo ma grube kości. A ja pomimo że mniej ważę mam na sobie trochę mięska i nie jestem koścista. Także lepiej się już porównywać na zasadzie wymiarów niż wagi. Poza tym lepiej trochę więcej ważyć i mieć jędrne ciało (czyli mieć trochę mięsni) niż być obwisłym i ważyc mniej. Podobno na przytycie dobre jest jedzenie kogli - mogli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asik Re: Wasza Waga i Wzrost IP: *.kwidzyn.ext.ids.pl 05.05.05, 13:11 172/ 70... ale nie zamierzam popadać w depresję;)w życiu są ważniejsze rzeczy niż kilogramy.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Wasza Waga i Wzrost IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 14:01 a ja mam 170 i waze 68 kg i jestem w pelni usatysfakcjonowana.kiedys,sugerujac sie takimi glupimi watkami jak ten koniecznie chcialam schudnac i udalo sie wazylam 58 i wygladalam jak kretyn.nie moglam kupic spodni,ktore nie wisialyby mi na tylku,stracilam biust...faceci nie zwracali na mnie uwagi ze wzgledu na brak wyzej wymienionych.a teraz 1mimo,ze wydaje sie ze waze za duzo nosze rozmiar 38-40 2ludzie nie nabijaja sie ze mnie w autobusie bo gadam tylko o dietach 3wygladam super w stroju kapielowym bo kosci nie wystaja mi z kazde strony. dlatego wspolczuje z calego serca wszystkim wazacym ponizej 60 kg przy wzroscie powyzej 165 bo wyobrazam sobie jak wygladaja. pozdrawiam znad pysznego obiadku:) Odpowiedz Link Zgłoś
dalija26 Re: Wasza Waga i Wzrost 05.05.05, 14:40 mi tam żadne kości nie wystają.trzeba wziąć pod uwagę budowę kości i mięśni bo te waża najwięcej. jak już napisłam mam 174 i 58,ale najlepiej się czuję przy 56.bo wszystko w dupcie idzie:( Odpowiedz Link Zgłoś
emae Co Ty możesz wiedzieć... 06.05.05, 19:02 ...o tym jak wyglądają kobiety o wzroście powyżej 165 i wadze poniżej 60? Przeciez waga z wyglądem ma tyle wspólnego, że kobieta ważąca 100 kg jest gruba, a ważąca 20 kg jest chuda... I tylko tyle... Powtórzę się: moja kumpela o duzym biuście, krągłych pośladkach i wyglądzie Latynoski wazy 60 kg przy wzroście 176 i to po przytyciu... Odpowiedz Link Zgłoś