Gość: AZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 08:52 Moze to nieodpowiednie Forum,ale to w koncu babskie pismo,więc o nim piszę.Czy wiecie dlaczego Domagalik odeszla?Nie powiem,zebym się tym specjalnie zmartwila,bo pismo pod jej ręką wiele stracilo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klamczucha3 Re: Pani-Do0magalik odeszla 04.05.05, 09:24 A ja bardzo zaluje bo wlasnie pod jej reka to pismo nie bylo zwyklym babskim cztadlem o plotkach i modzie ale bylo inteligentnym i rozwijajacym pismem. Uwazam,ze sama M.Domagalik jest swietna i wie czego potrzebuja inteligentne i silne kobiety! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AZ Re: Pani-Do0magalik odeszla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 09:32 no jakoś numer z A.Maciąg na okladce to mnie powalil 60% to same zdjęcia,nawet nie mody tylko jakiejs wizji fotografa i stylisty poza tym super bylo drukowanie wylącznie listow pochwalnych ,zadnego ktytycznego czasem tresc tych listow to byl chyba wymysl samej Domagalik a promowanie butow za 2500 pln jako krzyku sezonu ti juz chyba lekka przesada czy podliczylac kiedys ile kasy jest na jednej stronie?do takiej kasy to inteligencji nie potrzeba Odpowiedz Link Zgłoś
klamczucha3 Re: Pani-Do0magalik odeszla 04.05.05, 09:44 Cen w magazynach nigdy nie ogladam i nie zwracam na to uwagi.Nigdy sie takimi propozycjami nie sugeruje. Numeru z A.Maciag akurat nie czytalam wiec nie moge sie wypowiadac. Moze trzeba tez wziac pod uwage fakt,ze czasem nawet redaktor musi sie ugiac do wypomogow rynku i producentow zeby pismo bylo na tzw topie! Osobiscie cenie i szanuje Domagalik i pismo przez nia kierowane mi sie bardzo podobalo. Moze numer o ktorym piszesz to niewypal.Czy Twoim zdanie reszta wydan to tez nic szczegolnego? Odpowiedz Link Zgłoś
czesia-z-butiku Re: Pani-Do0magalik odeszla 04.05.05, 10:12 AZ,chyba masz rację.Mam wrażenie,że MD promowala się w tym pisemku niemilosiernie.Dużo jej zdjęć ,a nawet wywiad jej z nią samą byl powalający. Generalnie ladnie wydane zdjęcia,zero treści. Odpowiedz Link Zgłoś
toskaniaa Re: Pani-Do0magalik odeszla 04.05.05, 12:24 Wole Domagalik w PANI niz Pienkowska w Twoim Stylu.To dopiero zalosne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Pani-Do0magalik odeszla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 17:31 Ja Domagalik nie lubię ani tego pisma.Ta Pani w swym programie w tvp2 robi wrażenie pretensjonalnej i posępnej kobiety.Nie pamiętam czy kiedykolwiek widziałam ją gdzieś uśmiechnietą bez tych jej wyniosłych tekstów. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtow Re: Pani-Do0magalik odeszla 05.05.05, 08:58 Lubiłam Domagalik gdy prowadziła programy w WOT. Odpowiedz Link Zgłoś