Dodaj do ulubionych

bielsze zęby, domowy sposób, za darmo!!!!!!!!!!!!!

IP: *.crowley.pl 04.05.05, 10:02
Od lat zmagam sie z problemem żółtych zębów gdyż bardzo zachądzą mi np.po
herbacie. Zabieg u dentysty jest drogi, a wszelkiego rodzaju paski
wybielające bardzo nieszczą zęby. Jakiś czas temu przez przypadek znalazłam
prosty sposób aby szybko i praktycznie za darmo rozjaśnić ząbki o troche (
zaznaczam ze efekt nie jest niewiadomo jaki, lecz roznica jest). Mój pomysł
to węgiel (taki w tabletkach kupowany w aptece na problemy z żołądkiem). Myje
ząbki taką tabletką tak jak pastą (maczam szczoteczke do zębów az całą
tabletka sie rozpuści). Minus jest taki ze pózniej wszystko jest czarne
(jezyczek, ząbki, buzka). Poradziłam sobie z tym tak, że zaraz po umyciu
węglem, myje jeszcze raz pastą. Polecam taką metode raz, dwa razy w tygodniu.
Niezła jest takze cytryna, ktora ma wlasciwosci wybielające, jednak niestety
niszczy szkliwo i jest dosc kwaśno w buzi ;) Pozdrawiam,
Obserwuj wątek
    • Gość: m Re: bielsze zęby, domowy sposób, za darmo!!!!!!!! IP: *.gorzow.mm.pl 04.05.05, 11:57
      no wiesz paki niszcza tak samo jak cytryna a ja slyszalam jeszcze o wodzie
      utlenionej...
      • Gość: ann Re: bielsze zęby, domowy sposób, za darmo!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 12:14
        po jakim czasie mycia zębów węglem zobaczyłaś pierwsze efekty? bo ja na razie
        trzy razy zastosowałam tę metodę i nie widzę żęby moje zęby były bielsze... no
        chyba że tylko mi się tak wydaje... i jeszcze jedno: nie wiesz czy to nie
        niszczy szkliwa?
        • Gość: nadia Re: bielsze zęby, domowy sposób, za darmo!!!!!!!! IP: *.crowley.pl 04.05.05, 12:36
          od razu zobaczylam efekt ! moze nie widzisz tego ty, ale np ktos z bliski osob
          to zobaczy np. mama czy chłopak ! uwazam ze to na pewno nie dziala tak sz
          kodliwie na zęby jak np paski, czy bardzo mocne pasty wybielające, a co dowody
          utlenionej to tez słyszałam ze troche pomaga, ale nie wyobrazam sobie czegos
          takiego miec w ustach wiec węgiel to dla mnie najlepszy sposób
          • Gość: AgaU co za bzdury!! IP: *.acn.waw.pl 04.05.05, 12:54
            co za bezsens..
            rozumiem ze to zart??
            radzisz dziewczynom jak sobie szkliwo porysowac.
            gratuluje poczucia humoru.

• Gość: Aśka Re: co za bzdury!! IP: 213.199.214.* 04.05.05, 13:26
              Nowe pasty Blendamed są rewelacyjne.Po dwóch miesiącach moje zęby stały się
              bielsze.
            • Gość: wiedzma Re: co za bzdury!! IP: *.3web.net 04.05.05, 14:08
              Czym niby sobie mozna zeby porysowac?

Ty sadzisz, ze wegiel kupowany w aptece, to taki jak do palenia w piecu??!! cha
              cha! Gratuluje!

Pozdrawiam!

To jest naprawde skuteczne :)_
              • iselle Re: co za bzdury!! 04.05.05, 15:01
                Moze na tle czerni z tego wegla, zeby wydawaly sie bielsze :>
                Woda utleniona owszem, wlasnie ja zawieraja modne obecnie srodki do wybielania
                w paskach (badz nadtlenek karbamidu). Soda rysuje szkliwo (ja czyszcze nia
                bizuterie). Mozliwe, ze Carbo Medicinalis rowniez jest "scieraczem" ;)
              • Gość: AgaU Re: co za bzdury!! IP: *.acn.waw.pl 09.05.05, 12:19
                to niby mi 'gratulujesz'??
                nie, nie mysle ze wegiel leczniczy i do pieca to to samo.
                wegiel leczniczy (czyli oczyszczony i drobno mielony) tez RYSUJE szkliwo, rysy
                sa mniejsze niz np. od szorowania piaskiem (czy czyms grubszoziarnistym), moze
                nawet niewidoczne dla oka, ale sa. potem latwiej wnikaja
                zanieczyszczenia/bakterie.

aga
    • wojtow Re: bielsze zęby, domowy sposób, za darmo!!!!!!!! 04.05.05, 13:39
      Węglem ? No coś ty !
      • Gość: kasik Re: bielsze zęby, domowy sposób, za darmo!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 14:03
        A ja znam również inny, domowy sposób wybielania ząbków. Sypnąć trochą proszku
        do pieczenia na szczoteczkę i na to pasta do zębów.
        • Gość: ann Re: bielsze zęby, domowy sposób, za darmo!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 09:32
          a mocno szorujesz zęby weglem? bo ja dziś znów umyłam i chyba rzeczywiście stały
          się bielsze :)
    • Gość: ja Re: bielsze zęby, domowy sposób, za darmo!!!!!!!! IP: *.devs.futuro.pl 06.05.05, 13:49
      to z węglem to znana metoda, polecam pasty Blend-a-med te smakowe. Ja nie widzę
      efektu, ale znajomi tak, a to się liczy.
      • Gość: Ninka Re: bielsze zęby, domowy sposób, za darmo!!!!!!!! IP: 217.75.54.* 07.05.05, 07:46
        Heh wegiel niemusi byc w tabletce ja mam w kapsulkach ktore otwieram i
        swobodnie wsypuje proszek na szczoteczce.Jak ktos bedzie chcial to podam nazwe
    • Gość: Asia Re: bielsze zęby, domowy sposób, za darmo!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.05, 09:02
      hm.. wypróbowałam, chyba cos w tym jest, jak beda efekty widoczne przeze mnie
      dam znac! :)
      • Gość: Ola Re: bielsze zęby, domowy sposób, za darmo!!!!!!!! IP: *.echostar.pl 08.05.05, 12:15
        Możesz podać nazwę tych kapsułek z węglem? I jaka jest ich cena? Czy to nie
        rysuje szkliwa?
        • Gość: Ninka Re: bielsze zęby, domowy sposób, za darmo!!!!!!!! IP: 217.75.54.* 08.05.05, 20:05
          Oto nazwa tych kapsulek:''Wegiel leczniczy CARBO''Tylko powiedz ze chodzi Ci o
          kapsulki bo moze tabletki tez sa.Cena 6.50zlTam jest 20 sztuk.
          • Gość: Gosiaczek Re: bielsze zęby, domowy sposób, za darmo!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.05, 11:34
            A ja nabyłam ostatnio pastę aloesową z serii Forever Living Products i muszę
            przyznać, że zauważyłam, że moje zęby stają się bielsze:) Wreszcie!!!
            • Gość: Dziuba Do Gosiaczek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.05, 14:02
              Prosze napisz cos wiecej o tej pascie! No i gdzie ja mozna kupic i ile kosztuje?
              • Gość: ZuZa Re: Do Gosiaczek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 14:40
                No to ja kiedys uzywalam do czyszczenia zabków.. popiolu z papierosów. Potem
                umyc pasta i juz. mamusia doradzila, a popiolu mam dzieki niej wystarczajaco ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka