Gość: morgiana IP: *.play.net.pl / *.play.net.pl 05.05.05, 12:20 To seria kosmetyków która jest nowoscią w sieci perfumerii Sephora.Składa sie z całej gamy produktow do demakijazu i nie tylko.Czy ktoras z Was testowała juz te kosmetyki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: morgiana Re: Sephora Professionnel IP: *.play.net.pl / *.play.net.pl 05.05.05, 12:29 Dodam ze jak dotąd skusiłam sie na spray nadający skórze błyskawicznego blasku, ogolnie cała seria wygląda zachecająco, ciekawa stylistyka opakowań, bardzo przystępne ceny, fajne produkty.Mam jedynie obawy co do jakosci bo Sephora jednak słynie z niezbyt dobrych kosmetyków, szeroka gama kolorow, ogromny wybor, przerozne roznosci ale niestety cienkiej jakosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Sephora Professionnel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 15:51 Ja miałam tylko lakier do paznokci ,kosztował ok.12zł.Nie był za dobry:przy malowaniu robił smugi i krótko się trzymał ok.2 dni.Poza tym za tą cenę to za mała buteleczka ale gamy kolorystycznej trzeba im pogratulować. Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Re: Sephora Professionnel 05.05.05, 15:56 No i jak z tym sprayem dodającym blasku??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morgiana Re: Sephora Professionnel IP: *.play.net.pl / *.play.net.pl 05.05.05, 17:15 Hymm spray pozatym ze ma rozświetlac skore to rowniez utrwalac makijaz ,to taka mgiełka o bardzo znajomym sephorowym zapachu , efektow spektakularnych nie zauwazyłam ale aplikowałam zaledwie kilka razy wiec zdecydowanie dam mu jeszcze szanse bo na makijaz jako taki nie stosowałam.Bardzo fajnie zapowiada sie tez baza pod makijaz z tej serii i tonik do demakijazu 0 niedoskonałosci, mysle ze za tą cene warto zaryzykowac kupno. Odpowiedz Link Zgłoś