5-c 07.05.05, 19:03 Od dłuższego czasu wypadają mi włosy i lamią się. Kupułam szampon i odżywkę PANTENE PRO-V. Na odżywce jest dla mnie nie zbyt jasna informacja o jej stosowaniu. Proszę o wyjaśnienie. Czy odżywkę mam stosować po umyciu włosów? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marcepann Re: Wypadanie włosów. 08.05.05, 18:53 polecam RADICAL w aprece,14 zł odzywka w płynie,rewelacja,nie potrzeba niczego innego,włosy super piekne błyszczace nie wypadaja i sa absolutnie puszyste. I nie rzetłuszczaja sie ani nie wysuszaja:) Odpowiedz Link Zgłoś
blooondiii Re: Wypadanie włosów. 08.05.05, 19:11 mam pytanko :P jak wygląda ten RADICAL i jakiej jest firmy ?:> Odpowiedz Link Zgłoś
marcepann Re: Wypadanie włosów. 08.05.05, 21:19 jesli poprosisz w aptece to pani bedzie wiedziała co Ci dac.Ja kupuje albo w aptece albo w Galerii Centrum.To sie składa z kliku produktów:mgiełka do włosow,odżywka w płynie,szapmon i kapsułki.Ja wyprobowałam dwie pierwsze. Mgiełka jest dobra do wmacniania włosw leko podniszczonych lub zdrowych,kosztuje 7 zł,stosuja ja zamiennie z odzywka w płynie,ktora jest kuracja intensywną.KIedy zaczełam to oczywiscie kupiłam najpierw tą odzywke w płynie i wcierałam w skore głowy,efekt bardzo szybko był widoczny,juz po 2-3 tyg.w sumei na włosy do połowy plecy starczyło mi tego na 3 miesiace,dwa razy w tyg. teoretycznie ale ja przy kazdym myciu włosow bo sie swietnie po tym układaja i sa super puszyste(a tylko 14 zł i na prawde nie trzeba za duzo nakładac.POtem kupuiłam mgiełke i spryskuje włosy po kazdym myciu(myje co 3 dni,nie przetłuszczaja sie ale tak było zawsze) jestem bardzo zadowolona. Etykieta jest zielono -czerwona i produkuje to Farmona.. chyba:) Odpowiedz Link Zgłoś
oksana.zarewicz Re: Wypadanie włosów. 30.05.05, 09:08 Witam Odżywke zwykle stosuje się na umyte włosy. Istnieje ona w dwóch wersjach: do i bez spłukiwania i musisz doczytać się, jaką kupiłaś. Jeżeli mimo tego będziesz miała inne pytania odnośnie produktów Pantene Pro V to radzę zadzwonić na infolinię. Telefon podany jest na opakowaniach. Pozdrawiam Oksana Odpowiedz Link Zgłoś