Gość: monias1 IP: 213.195.141.* 03.07.02, 13:07 Dziewczyny, napiszcie do jakich kosmetykow wracacie po jakims czasie i uwazacie ze jednak sa dobre i wartej swojej ceny????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kaśka Re: IP: *.smochowice.sdi.tpnet.pl 03.07.02, 13:42 Ja po raz chyba dziesiaty kupuje tonik z serii PH 5,5 (bezalkoholowy, taki różowy)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: em Re: IP: 62.148.83.* 03.07.02, 13:49 Dermacol podkład jako korektor i za grosze - tak mi się przypomniało, bo robiłam remanent w moim kuferku co się już niedomyka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monias1 Re: IP: 213.195.141.* 03.07.02, 13:55 gdzie mozna kupic i jak dziala ten Dermacol???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: em Re: IP: 62.148.83.* 03.07.02, 14:00 w małych, niemodnych drogeryjkach, ma postać gęstego pudrowego fluidu, bywał w bardzo wielu odcieniach, mocno kryje dlatego używałam go jako korektora, wysusza a to w zależności od cery i przeznaczenia + lub - zapomniany, ale można trafić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alka Re: IP: 212.244.106.* 03.07.02, 15:12 Emulsja do mycia ciała SEBAMED. Używam do zmywania twarzy ale przede wszystkim do higieny intymnej, nie znam nic lepszego! Jestem wierna od 5-6 lat i zamierzam tak trwać dalej. Bardzo wydajny, wystarczy kropelka. Cena u nas ok. 30 zł (w Niemczech połowę mniej ...). Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gAndzia Re: IP: *.se.com.pl 03.07.02, 16:27 tak myślę, myślę i nic mi do głowy nie przychodzi:) dopiero od niedawna trafiam na takie kosmetyki, które chetnie kupuje drugi i nastepny raz:) jedyne, co miło wspominam ze staroci to krem na noc avonu, taki niebieski z enzymami (hydrofirming czy cuś) - był naprawde genialny. jesli chodzi o prehistorię typu nivea klasyczna, dermakol czy mydełko zielone jabłuszko, to - nie, dziekuję:) (chociaz nivea jest dobra do butów - serio!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotmanka Re: IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 03.07.02, 16:40 z prehistorii pamietam naprawde bardzo dobre matowe cienie firmy zwanej Celia. w pojedynczych odcieniach, matowy bialo-bezowy SUPER rozjasnia powieke, ukrywa co do ukrycia i trzyma sie caly dzien. niestety, mam juz ostatnie okruchy. z historii bardziej wspolczesnej Urody tonik Melisa (swietnie zmywa tez tusz)i z tej samej serii znakomity lekki peeling. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta ciągle wracam IP: *.ny325.east.verizon.net 03.07.02, 17:25 cały czas pozostaje wierna emulsji do mycia twarzy EL "Splash Away" jest niby do mieszanej cery, bardzo delikatne, doskonale zmywa makijaż, ma subtelny zapach, nie wysusza i jest nieprawdopodobnie wydajna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teri Re: IP: *.abo.wanadoo.fr 05.07.02, 14:55 Ja tez lubilam produkty Melisy: zel do mycia twarzy (zapach byl wspanialy) i przez pare lat ta sama pomadka ochronna, Melisy wlasnie. T. Odpowiedz Link Zgłoś
coralin Re: 03.07.02, 18:43 A ja wróciłam do toniku Eris z czerwonym winem i cytryną.Nie służą mi za bardzo ich kosmetyki,ale ten tonik jest świetny.Używałam go mając 20 lat(a podobno jest dla skóry dojrzałej, pewnie przez to wino;)i teraz wróciłam.Dawniej był w eleganckim opakowaniu szklanym z atomizerem,a teraz w plastikowej butelce niestety,ale za to nie piszą już ,że dla 40 latek a "od 25 roku". Odpowiedz Link Zgłoś
kotmanka Re: 05.07.02, 14:52 ten tonik erisa brzmi b.intrygujaco. zorientowalam sie, ze przeciez stale wracam do tuszu definicils lancome - czarno-brazowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: silie Re: IP: *.jmk.lodz.pl 05.07.02, 15:33 To dobry temat, bo po zastanowieniu też mam problemy z podaniem konkretnego kosmetyku.Ale będzie to chyba: - peeling do ciała Nivea - emulsja do mycia cery wrażliwej Erisu. Peeling bo dobry i tani, a Eris, bo doskonale usuwa makijaż, tusz, przede wszystkim i jest baaaardzo wydajny-starcza mi na ok.4-5 miesięcy. No i jeszcze kremy do rąk z Avonu: z silikonem i do rąk i paznokci(biało-różowa tubka) : Hand Care Complex. pzdr, s. Odpowiedz Link Zgłoś