Dodaj do ulubionych

Jaki zapach wybrać??

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 10:18
Chciałabym kupić sobie nowe perfumy, do tej pory używałam Hugo Women, nie mam
możliwości pójść do perfumerii i poniuchać różnych zapachów, bo mieszkam w
małej miejscowości, w której takowej perfumerii nie ma. Poradźce coś Kochane
Forumowiczki, szukam czegoś delikatnego i na codzień, tak aby nie było to
słodkie i ciężke.
Obserwuj wątek
    • Gość: Bianka Re: Jaki zapach wybrać?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 11:18
      Bardzo proszę o podpowiedź?
      • myfa80 Re: Jaki zapach wybrać?? 10.05.05, 11:25
        ralph lauren - ralph, zapachy, davidof - echo,
        • Gość: kaja Re: Jaki zapach wybrać?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 11:27
          Złote emporio armani- dla mnie jest właśnie w stylu hugo woman i nowe yohji
          yamamoto. Podoba linia.
          • Gość: maxi Re: Jaki zapach wybrać?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 11:33
            Zakup perfum to spory wydatek. Uważam, ze ile to forumowiczek- tyle opinii i
            pomysłow dostaniesz na nowy zapch. Nawet jak mieszkasz w małej miejscowości to
            i tak musisz gdzieś po te perfumy pojechac. Więc moze uda sie cos tam powąchać.
            ja bym nie zdecydowała się na zakup czegoś bez powachania. poza tym na kazdej
            skórze perfumy inaczej pracują. Uwielbiam DKNY- kiedyś jak je poczułam na
            dziewczynie to mało nie umarłam z zachwytu a potem jak uzyłam na swojej skórze
            to myślałam, ze zwymiotuję. Lepiej wiec poświecić jeden dzień i wybrać sie na
            perfumowe zkupy.
    • lucy215 Re: Jaki zapach wybrać?? 10.05.05, 13:08
      zaglądnij na forum o perfumach, znajdziesz tam mnóstwo opisów perfum,
      zorientujesz się przynajmniej na co zwrócić uwagę:)
      • Gość: Bianka Re: Jaki zapach wybrać?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 13:20
        A czy mogłabyś mi podać link tegoż forum?

Zdaję sobie że perfumy są drogie, dlatego chciałabym kupić cos droższego, ale
        trwałego i dobrej jakości. Nie lubię wydawać pieniędzy na marne podróbki..
        • Gość: S. Re: Link do forum"O perfumach" IP: *.tvsat364.lodz.pl 10.05.05, 13:26
          forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=15707
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka