Dodaj do ulubionych

Buty z Allegro za 25,90 zł - są moje :)

10.05.05, 15:29
www.allegro.pl/show_item.php?item=48292506
Myślałam, ze to będzie jakiś szajs, bo za taką cenę nie kupi się porządnych
butów, ale dzisiaj je dostałam i są naprawdę super!!! Rozmiar w sam raz, są
nowe, ładne i... jestem zadowolona, że je kupiłam :) Chyba nie wszystko co
tanie jest takie złe na tym allegro.
Obserwuj wątek
    • klamczucha3 Re: Buty z Allegro za 25,90 zł - są moje :) 10.05.05, 16:02
      No,jak ci sie podobaja to wszystko w porzadku!
      Jesli chodzi o mnie to ja jednak wole skorzane!
      Ale o gustach sie przeciez nie dyskutuje ;-)
      Tak czy siak trzeba uwazac z zakupami na allegro!
      Mnie na kosmetyki tam nikt jest juz w stanie namowic!
    • sitc Re: Buty z Allegro za 25,90 zł - są moje :) 10.05.05, 16:06
      Jeśli jesteś zadowolona to super! Ja nosze wyłącznie skórzane, ale jak tobie to
      nie przeszkadza to faktycznie trafiłaś je za niewielkie pieniądze. Zawsze
      powtarzam że jak ktoś umie "patrzeć" na Allegro to dużo okazji się trafia.
    • Gość: Mi Re: Buty z Allegro za 25,90 zł - są moje :) IP: *.adsl.inetia.pl 10.05.05, 16:16
      Tyle to ja wydaję na kapcie..a buty kupuję tylko z skóry, bo są najzdrowsze
      • kat_ja1 Re: Buty z Allegro za 25,90 zł - są moje :) 10.05.05, 16:48
        Mam dziwne wrażenie że sprzedawca reklamuje swój towar:)
        • Gość: Mi Re: Buty z Allegro za 25,90 zł - są moje :) IP: *.adsl.inetia.pl 10.05.05, 16:49
          ja tez
          • Gość: inga Re: Buty z Allegro za 25,90 zł - są moje :) IP: *.dip.t-dialin.net 10.05.05, 16:52
            hmmm.ja tez.a swoją drogą okropne są te buty.
            • klamczucha3 Re: Buty z Allegro za 25,90 zł - są moje :) 10.05.05, 16:54
              No JESLI to jest reklama tej pani to ja jestem OBURZONA!
              Swoja droga ludzie sa zdolni do wszystkiego!
      • Gość: ania Re: Buty z Allegro za 25,90 zł - są moje :) IP: *.chello.pl 10.05.05, 17:22
        tak brzydkich butów to ja dawno nie widziałam..
        • Gość: Kasiek20 A popatrzcie kochane co ja nabyłam !! Za 1 zł SZOK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 17:29
          www.allegro.pl/show_item.php?item=47076870
          Sa sliczne,podobaja mi sie a jakie wygodne :)
          • Gość: Aśka Re: A popatrzcie kochane co ja nabyłam !! Za 1 zł IP: 62.233.134.* 10.05.05, 18:07
            Tandeta panie lub pani sprzedawco.
            • Gość: Aśka Re: A popatrzcie kochane co ja nabyłam !! Za 1 zł IP: 62.233.134.* 10.05.05, 18:21
              W dodatku z Deichmanna, ta firma Graceland właśnie tam jest. Sztuczna skóra,
              która nie przepuszcza powietrza i ten siermiężny wzór i smutny kolor.
      • kraxa ale blysnelas z tymi kapciami 11.05.05, 16:45
        Ja tez wydaje znacznie wiecej na buty, bo kiedys wylacznie na skórzanej
        podeszwie kupowalam. Teraz nie zamierzam wcale kupowac skórzanych- i co? Otóz
        porzadne, nieskórzane to wydatek rzedu 80 funtów, ale trudno sie mówi. Sa
        najzdrowsze- ale nie dla tych zwierzatek co na nie poszly...Nie kupuje
        skórzanych bo nie chce zabijac
    • landrynka8 Nigdy wiecej 10.05.05, 18:34
      nie będę brała udziału w żadnych licytacjach. Badziewie i tyle. Ludzie sobie
      porządki robią w szafach na wiosnę i chcą towar wypchnąć.

• Gość: Kasiek20 Re: Nigdy wiecej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 18:50
        A czego ty sie spodziewalas za taka cene ? :D
        Bez przesady,co ? :)))
        Tandeta dla ciebie,mi sie podobaja i nie uwazam ze sa tandetne,moze material z
        jakiego sa zrobione ale wzor jest bardzo ok
        • Gość: reni Re: Nigdy wiecej IP: *.autocom.pl 10.05.05, 18:57
          Czasami mam wrażenie, że na tym forum panuje potworny snobizm. A buty są moim
          zdaniem naprawdę ok. I co z tego, że sztuczne? Prawdziwa skóra może i jest
          zdrowsza (wątpię, czy tak bardzo), ale na pewno nie jest ekologiczna
        • landrynka8 Dziewczyny! 10.05.05, 19:00
          Ja nie piszę o tych butach co autorka wątku! Czytajcie uwaznie.
          Ja napisałam że ja nie będę wiecej licytować, to co upatrzyłam na allegro.
    • kasiunia62 Re: Buty z Allegro za 25,90 zł - są moje :) 10.05.05, 19:04
      hmmmm.. nie za bardzo. Nie mój styl!
      • Gość: Kasiek20 Re: Buty z Allegro za 25,90 zł - są moje :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 19:22
        A dlaczego nie bedziesz ? Wiele fajnych rzeczy mozna kupic z drugiej reki,nie
        rozumiem czemu sie buntujesz,moze ciebie stac na nowe ciuchy ale Ja np nie mam
        na to pieniedzy,ucze sie zeby pozniej miec dobrze platna prace,moze wtedy
        zaszaleje dzis sie ciesze jak zafunduje sobie nawet spoko badziew za 1 zl czy
        20 :)
        A nie ubieram sie tandetnie,wiele rzeczy szyje samo i sa bardzo gustowne i
        oryginalne
        • a.kopiko1 Re: no nie... 10.05.05, 22:04
          Sorry, ale nie wmawiajćie mi, że jestem sprzedawcą! Kurcze, to już nawet nic nie
          można napisać bo zawsze osądzają, ze coś reklamujesz. Przestańcie. A po co
          miałabym reklamować skoro aukcja już się skończyła a mój link na allegro to
          puchko. Nie prosiłam Was o komentowanie czy te buty są ładne czy nie, to moja
          sprawa.
          • iselle Re: no nie... 10.05.05, 22:18
            A ja sie dziwie troszke, ze udalo sie na oko dopasowac. Bo buty to nie tylko
            rozmiar, ale tez szerokosc, obcas, podbicie. Czasem wydaje sie ze beda pasowac
            i sa ok, a na nodze okazuje sie, ze niewygodne/niestabilne/gdzies odstaja.
            Balabym sie tak kupowac.
          • Gość: s Re: no nie... IP: *.kom / *.kom-net.pl 10.05.05, 23:26
            to po cholere chwalisz sie ta tandeta?jak cie nie obchodzi co mysla inni to nie
            zakladaj takich topikow.
            swoja droga wygladaja jak buty dla starej babci do trumny,ble.i to moja sprawa
            ze tak mysle:DDD
            btw nie umiesz normalnie w sklepie kupic?
            • a.kopiko1 Re: no nie... 10.05.05, 23:29
              Będę zakładała takie wątki jakie chce. I widocznie nie mogę "normalnie" kupić w
              sklepie.
              • bzzzk Re: no nie... 10.05.05, 23:37
                szczególnie, że trudno kupić w sklepie buty za 25,90:) no i po co pisać autorce
                wątku, że kupiła badziewie, nie rozumiem, jej się podobają, jest zadowolona i
                super, po co jej robić przykrość. szczególnie, że nie prosiła o opinię czy
                fajne czy nie, tylko chciała się pochwalić trafionym (dla niej) zakupem,
                oczywiście zawsze można tę opinię wyrazić i tak wyrazić, tylko po co psuć komuś
                humor... ja też akurat w tym stylu obuwia nie noszę, ale każdemu podoba się co
                innego i to jest właśnie fajne!:)
                pzdr.
                • Gość: Kasiek20 Re: no nie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 23:52
                  Dokładnie bzzzk
                • justa_79 Re: no nie... 11.05.05, 11:03
                  bzzzk napisała:
                  > szczególnie, że trudno kupić w sklepie buty za 25,90:)

nie wiem, czy tak trudno, buty z tworzywa sztucznego są w podobnej cenie na
                  każdym rynku, aż się dziwię, że się opłaca coś tak taniego kupować na allegro,
                  przecież dochodzą koszty przesyłki.
              • Gość: madame butterfly Re: no nie... IP: *.elpos.net / *.elpos.net 11.05.05, 16:59
                a.kopiko buciki świetne i z pewnością super prezentują się do
                jeansików.Gratuluje i pozdrawiam
                • Gość: reggie Re: no nie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 18:12
                  bzzzyk martensy w kwiatki,ehhh moje marzenie;):):) Ja jakos nie mogę sie
                  przełamać żeby 500 na martensy wydać i łaże w steelach,ale może w przyszłym roku
                  zafunduje sobie,jak mi sie marzą martensy w kwiatki:P:P:P
    • pudoszka Re: Buty z Allegro za 25,90 zł - są moje :) 11.05.05, 00:18
      Ileż jadu w tym wątku ;| Dziewczyny trochę spasujcie może? a.kopiko1 kupiła
      buty, była zadowolona więc chciała się pochwalić na forum. A od przemiłych
      forumowiczek słyszy, że to badziewie..

'Mi' pisze, że tyle to ona wydaje na kapcie - to już w ogóle jest bardzo na
      poziomie, tym bardziej że nie każdego stać na szpilki od Blahnika ;|

Przykro mi się zrobiło po przeczytaniu tego wątku, do tej pory myślałam, że
      forum 'uroda' jest jakoś bardziej przyjazne..
      • Gość: Anka Re: Buty z Allegro za 25,90 zł - są moje :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 11:27
        Tez tak myslałam, a jednak nie jest do konca przyjazne to nasze forum.Buty moim
        zdaniem są całkiem ładne i na pewno na nodze wyglądają jeszcze lepiej.I nie
        wszystkie buty trzeba miec ze skóry, mnie np. nie stać na drogie obuwie i
        chetnie kupiłabym jakies fajne buty w podobnej cenie.To co,ze nie są ze skóry,
        nie trzeba w koncu chodzic w nich codziennie, a to,ze tym "przemiłym"
        dziewczynom tak sie nogi pocą,że muszą nosic tylko buty ze skóry,to tylko można
        współczuć.Pozdrawiam autrorkę wątku i wszystkie naprawdę przyjaze :)
        • Gość: AgaU Re: Buty z Allegro za 25,90 zł - są moje :) IP: *.acn.waw.pl 11.05.05, 11:43
          ja tez ci gratuluje okazji!
          podobne buty sa w sklepach duzo drozsze.

sama bym z checia kupila jakies tanie buty - najlepiej rozne kolorowe,
          niekoniecznie bardzo porzadne.
          i nie przejmuj sie tymi jadowitymi dziewczynami (do ich wiadomosci: posiadam
          markowe buty skorzane i smieszne buty plastikowe:) )!
          pozdrawiam,
          aga
          • reggie85 Re: Buty z Allegro za 25,90 zł - są moje :) 11.05.05, 12:13
            Boże dziewczyny,ale wy jesteście wredne!!! Zawsze jak ktos z jakiegos powodu
            jest szcześliwy to zjadą go!!! Jesteście naprawde podłe i nastepnym razem 2 razy
            pomyślcie zanim zrobicie komus celowo przykrość!!!!
            Buty nie w moim stylu(wole glany :P ) Ale ciesze się,że koleżanka kupiła je
            niedrogo! Gratulacje i miłego noszenia:):) jak dojd a pochwal sie jak wygladaja
            w realu:)
            • a.kopiko1 Re: Buty z Allegro za 25,90 zł - są moje :) 11.05.05, 12:56
              Ok, pochwalę się w realu ;) Na nodze faktycznie wyglądają ładniej. Dziękuję
              dziewczyny. Wkurza mnie tylko to, że tutaj każdy jest tutaj anonimowy i myśli że
              wszysko może bo i tak nie wiemy kim ta osoba jest... No ale cóż.
              Pozdrawiam Was miłe duszyczki :)
              • Gość: aga Re: Buty z Allegro za 25,90 zł - są moje :) IP: *.euronet.net.pl 11.05.05, 13:23
                takie buty to ja widzialam w sklepie typu "wielka stopa" i nie sadze, zeby
                kosztowaly drozej niz cena z allegro :P
                • Gość: kaja1 Re: Buty z Allegro za 25,90 zł - są moje :) IP: *.icpnet.pl 11.05.05, 15:48
                  Aga spasuj już,dobrze?a tak poza tym: często bywasz w sklepach typu"wielka
                  stopa"??Gdybys nie musiała,to byś tam pewnie nie zaglądała,co?
                  • reggie85 Re: Buty z Allegro za 25,90 zł - są moje :) 11.05.05, 15:52
                    Gość portalu: kaja1 napisał(a):

> Aga spasuj już,dobrze?a tak poza tym: często bywasz w sklepach typu"wielka
                    > stopa"??Gdybys nie musiała,to byś tam pewnie nie zaglądała,co?

Kaja jesteś boska :):):) Brawoooo
                    • bzzzk Re: Buty z Allegro za 25,90 zł - są moje :) 11.05.05, 16:31
                      zgadzam się, że ludziom się wydaje że jak sa anonimowi, to już wszystko wolno,
                      a już na pewno wyrazić swoją opinię, bo kto zabroni... no nikt, ale warto po
                      prostu pomyśleć czy koniecznie trzeba komuś "dowalić", widząc jak się cieszy.
                      to nic innego nie ma na celu, tylko jakąś mściwą satysfakcję, czasem lepiej
                      zachować swoje zdanie dla siebie, naprawdę... niech każda z nas nosi takie
                      buty, jakie lubi, nie mam pojęcia co to komu przeszkadza. ja nikomu nie
                      narzucam moich martensów w kwiatki;)
                      pozdrawiam!
                      • mgielka83 Re: Buty z Allegro za 25,90 zł - są moje :) 11.05.05, 16:41
                        he he, ja mam kurtkę sztruksowa w podobne kwiatki:)
                        • bzzzk Re: Buty z Allegro za 25,90 zł - są moje :) 11.05.05, 19:43
                          boskie są, nie?;)
                          pzdr.
                          • Gość: reggie Re: Buty z Allegro za 25,90 zł - są moje :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 19:45
                            Kochana....
                            NAJLEPSZE!!!!
                            Nie ma bata kupuje na zime:D:D:D Przez Ciebie znowu mam na nie ochote :P
                            • wildorchid Re: Buty z Allegro za 25,90 zł - są moje :) 11.05.05, 19:56
                              zaraz zaraz.bo nie kapuje.autorka zalozyla watek zeby jej wylacznie kadzic?
                              dlaczego napadacie na babki ktore te buty uwazaja za brzydkie/badziewne ect.co
                              tu ma anonimowosc internetu do rzeczy, pogielo was?"chciala sie
                              pochwalic,podzielic radoscia".no fajno,wzruszylam sie.tylko z tego powodu mam
                              klamac?
                              ja nie kupuje w taki sposob,wydaje na buty kilka razy wiecej i akurat te ktore
                              widze nie podobaja mi sie zupelnie.i nie dalabym za nie ani 25.90 ani 250 ani
                              2.500
                              rozumiem ze cieszy sie z okazji bo moze ja nie stac na inne ale do jasnej
                              ciasnej nie tworzcie tu jakiejs dziwacznej enklawy.jak komus sie nie podoba
                              niech to powie.matko,jak wy sobie w zyciu radzicie z
                              tymi "nieprzychylnymi"uwagami na swoj temat:DD
                              • Gość: reggie Re: Buty z Allegro za 25,90 zł - są moje :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 20:04
                                Boz edziewczyno tu nie chodzi o to żeby kadzić tylko nie jechac kto za ile
                                kupuje buty,bo nie chodzi za ile,oprzez taka wypowiedz uwazam Cie za zwykła
                                snobke! Niepodobaja Ci sie napisz,ze nie,a nie ile Ty wydajesz na buty! Ja
                                napisałam poprostu,że nie sa w moim guście,wystarczyło! Niepotrafisz pojąć tak
                                prostej różnicy??? wszystkie to własnie tłumaczymy takim jak Ty,ale wiadomo zero
                                pojecia o dobrym wychowaniu!!!!
                                • wildorchid Re: Buty z Allegro za 25,90 zł - są moje :)reggie 11.05.05, 23:04
                                  reggie ,kobieto wyluzuj sie bo wylewu dostaniesz.albo przynajmniej nie rob
                                  takich literowek bo trudno sie to czyta.
                                  nie napisalam tych cen po to aby sie chwalic przed anonimowymi bytami
                                  internetowymi twojego pokroju,bo jak slusznie sie domyslasz ,zwisa mi to i
                                  powiewa.
                                  sens mojej wypowiedzi nie dotarl do ciebie i przykro mi ale nie chce mi sie
                                  marnowac klawiatury na malo frapujace potyczki z bezrozumnym,"zyczliwym swiatu"
                                  stworzonkiem.wybacz.
                                  wypocilas jakis bezladny belkot i jeszcze mi cos bakasz pod nosem o dobrym
                                  wychowaniu.buhaha.LOL dla ciebie.
                                  znalazla sie nauczycielka-idz,nauczaj i moralizuj w Koziej Wolce.
                                  a ja bede pisac co zechce.EOT.
                                  • bzzzk Re: Buty z Allegro za 25,90 zł - są moje :)reggi 12.05.05, 12:58
                                    nie no, generalnie, to pisz co zechcesz, nikt Ci niczego zabraniać nie będzie.
                                    tylko człowiek, jako istota społeczna, nie żyje sam i żeby łatwiej i
                                    przyjemniej funkcjonowało mu się w tym społeczeństwie, powinien mieć choć
                                    trochę na względzie innych. nie chodzi o jakiś przesadny altruizm, czy
                                    podlizywanie się ile wlezie, ale o to, żeby choć czasem pomyśleć, jak się ktoś
                                    poczuje i tyle.
                                    pzdr.
                                  • pudoszka Re: Buty z Allegro za 25,90 zł - są moje :)reggi 12.05.05, 13:43
                                    wildorchid napisała:

> sens mojej wypowiedzi nie dotarl do ciebie i przykro mi ale nie chce mi sie
                                    > marnowac klawiatury na malo frapujace potyczki z bezrozumnym,"zyczliwym
                                    > swiatu" stworzonkiem.wybacz.
                                    > wypocilas jakis bezladny belkot i jeszcze mi cos bakasz pod nosem o dobrym
                                    > wychowaniu.buhaha.LOL dla ciebie.
                                    > znalazla sie nauczycielka-idz,nauczaj i moralizuj w Koziej Wolce.
                                    > a ja bede pisac co zechce.EOT.

Każdy pisze co zechce, na tym polega forum. Mi zawsze jednak wydawało się, że
                                    nawet na forum internetowym istnieje coś takiego jak *kultura wypowiedzi*, ale
                                    jak widać nie każdy niestety wie co to takiego i jak się to je ;|
                              • bzzzk Re: Buty z Allegro za 25,90 zł - są moje :) 11.05.05, 20:10
                                wiesz, chodziło mi o to po prostu, że czasem nie warto mówić wszystkiego co się
                                myśli. jakby tak każdy zawsze chciał wyrażać swoje zdanie to ciężko by trochę
                                było... nie chodzi o to, żeby jej "kadzić", bo nie piszę przecież, że buty
                                śliczne, że to mój ideał itp. skoro tak nie myślę, ale mogę napisać, że to
                                fajnie, że kupiła coś, co jej się podoba. i wtedy nie kłamię, bo naprawde tak
                                sądzę, a że ja takich butów nie noszę, to inna rzecz, nie pisałam, że noszę.
                                moje zdanie jest takie, żeby nie krytykować czegoś/kogoś jeśli nic to nie wnosi
                                zupełnie, inna byłaby sytuacja gdyby autorka wątku chciała się poradzić "kupić-
                                nie kupić" wtedy jasne, że warto napisać, co się myśli, może to jej pomoże
                                pojąć decyzję. ale jak już kupiła, jest zadowolona, to pisać, że tandetne? w
                                jakim celu? dla samego wyrażenia opinii?
                                ps. oj, tu masz rację- z uwagami sobie nie radzę kompletnie;)
                                pzdr.
                                • Gość: Ania Re: Buty z Allegro za 25,90 zł - są moje :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 20:18
                                  Jeden wątek o butach, a ile sporów :/ Autorce chodziło o to,ze tanie rzeczy na
                                  Allegro bywają fajne i warto czasami kupowac! ja mam troche par butów, ale
                                  chetnie tez kupiłabymjakies za taką cenę, niekoniecznie do chodzenia na
                                  codzień, ale chociazby okazjonalnie.Nie rozumiem tego co niektóre tu wypisuja
                                  jestescie beznadziejne,szczegolnie ty z tą wielką stopą pozdrawiam, buhahaha :D
              • Gość: Martyna Re: dlaczego????? IP: *.motor.taninet.pl 11.05.05, 20:42
                Dlaczego niektore z forumowiczek sa takie niemile?? Przeciez a.kopiko1 wcale
                nie prosila o ocene butkow, po prostu jest zadowolona i chciala sie tym
                podzielic, a przeciez z iloma osobami sie podzielisz swoim szczesciem to o tyle
                masz go wiecej :)) Nie rozumiem tych cietych uwag i zlosliwosci. Wyluzujcie sie
                dziewczyny!!!!

do a.kopiko1-Butki bardzi ladne,gratuluje zakupu, ja tez juz kilka razy kupilam
                buty na allegro, ostatnio czarne, skorzane klapeczki na wysokim obcasie, co
                prawda kilka razy zalozone, ale w stanie idealnym i w sumie razem z przesylka
                zaplacilam 45 zl :)))

Pozdrawiam serdecznie!!!!!!
                • a.kopiko1 Re: dlaczego????? 11.05.05, 21:44
                  To cieszę się, że też trafiłaś tanio i fajnie. Ja kupowałam na allegro pierwszy
                  raz buty i szczerze mówiąc bałam się, ale jest ok.
                  Kończmy ten wątek, bo widzę, że on do nikąd nie prowadzi. Niektórym nie można
                  nic wytłumaczyć, trudno.
                  Dzięki dziewczyny, wiecie o których mówię :)
                  Buziaki
    • Gość: Aśka Re: Buty z Allegro za 25,90 zł - są moje :) IP: 62.233.134.* 12.05.05, 00:26
      Ja Twoich butów nie oceniałam, że są brzydkie. Ale wróciłam na ten wątek bo
      nawet mi się trochę przykro zrobiło, że parę osób ( w tym m.in. i ja ale to nie
      było o Twoich butach, tylko drugiej koleżanki, która też podała tu linka), że
      taka niemiła atmosfera się zrobiła. Wycofuję swoje opinie. Być może niektóre z
      opinii były spowodowane tym, że niektóre z nas myślały, że jakiś sprzedawca się
      tu reklamuje, jak widać w przypadku a.kopiko1 to nieprawda. Autorce wątku buty
      się podobają i to jest najważniejsze :-) Nie badźmy takie niemiłe i zajadłe
      wobec siebie bo naprawdę robi się przykro. Dobranoc! :-)
      • Gość: Aśka Re: Buty z Allegro za 25,90 zł - są moje :) IP: 62.233.134.* 12.05.05, 00:28
        A buty są w porządku, sama mam podobne :-)
        • Gość: reggie Re: Buty z Allegro za 25,90 zł - są moje :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 09:03
          Wyobraź sobie,że mój jak to nazwałaś bełkot był próbą wytłumaczenia takim jak
          Ty,że nie warto krytykować gustu kogos innego! Niepodobały ci sie literówki to
          nie trzeba było czytać.
          Nie ma sprawwy kochana i miłego noszenia:) buziaczki
          • Gość: blq Re: Buty z Allegro za 25,90 zł - są moje :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.05, 01:31
            Aśka po prostu nienawidzi Allegro. Nie wiem czemu, po prostu. Nienawidzi też
            ludzi jako takich, a zwłaszcza ich błędów ortograficznych. Nawet jak się nie zna
            na czymś, zawsze znajdzie coś, w czym jest lepsza. Choćby i to była ortografia....

pozdrawiam!
        • klamczucha3 Re: Buty z Allegro za 25,90 zł - są moje :) 26.05.05, 09:09
          Aska,zaskoczylas mnie swoja postawa!
          Ale bardzo pozytywnie!
          Pozdrawiam!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka