bodirem 11.05.05, 09:35 Czy ktoś z Was mógłby mi polecić kosmetyczkę, któa fachowo robi depilację woskiem - w szczególności chodzi mi o gabinet gdzie można tą metodą wydepilować bikini i okolice intymne. Pozdrawiam Bodiremka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lady Re: Depilacja - WOSK - Kielce.Kraków 12.05.05, 07:38 JAk Kraków, to Yves Rocher w Zakopiance pani Iwona, w wersji de luxe salon urody w Parku Wodnym, pani Ania. Jak Kielce, to nie mam pojęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
magda-fl Re: Depilacja - WOSK - Kielce.Kraków 12.05.05, 08:53 W Krakowie polecam gabinet kosmetyczny na Nowosądeckiej w takim nowym bloku w kolorze morelowym :) (między przystankiem Dauna a Piaski Nowe, po prawej stronie jadąc w kierunku Rynku; na dole są też gabinety medyczne, bodajże Medical) Odpowiedz Link Zgłoś
bodirem Re: Depilacja - WOSK - Kielce.Kraków 12.05.05, 15:03 Dziewczyny! Ogromne dzięki !! Jak nie znajdę w Kielcach to zrobię w Krakowie. A może znajdzie się na forum Kielczanka, która wie, gdzie można dobrze w Kielcach zrobić bikini ?? Odpowiedz Link Zgłoś