Dodaj do ulubionych

Provita Katowice !!!!

26.01.06, 20:03
Witam kochane mam prośbe i zarazem pyt co sadzicie o Provicie w katowicach czytam na tym forum same dobre opinie o lek rowniez jak drTomanek, dr Kiecka itd,ale ktorego mozecie polecic nabardziej? Bylam juz w ciazy ale niestety obumarla a teraz od roku mamy problem - maz zrobil badanie i okazało sie ze przyczyna lezy w jego zołnierzykachsad Chcemy skonsultowac sie jeszcze z innymi bardzo dobrym lek prosze o opinie i tel do tej kliniki

Aniołek 19.12.2004
Obserwuj wątek
    • Gość: asa Re: Provita Katowice !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.06, 14:00
      ja polecam i dr Kiecke i dr Grettke, chwalą tez i Tomanka i Ogrodnika, każy ma
      swojego ulubieńca, wszyscy pracują w Provicie, jedyny mankament to wieczne
      czekanie, jak nie w terminach na wizytę, to godzinami pod gabinetem, mimo ze
      umawiaja na konkretna godzine, wejdz sobie na stronę Provity
      www.klinikanieplodnosci.pl ewentualnie na www.nasz-bocian.pl tam jest
      cała skarbnica wiedzy o kobiecym zdrowiu i niepłodnosci, klinikach, lekarzach
      itp
      • Gość: perełka Re: Provita Katowice !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 10:05
        Ja nie polecam tej kliniki.W ciągu roku nie zrobili mi żadnych badan oprócz
        bakteriologii.Przeniosłam sie do Warszawy
        • Gość: jestem mama Re: Provita Katowice !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.06, 14:45
          a ja bardzo polecam ta klinike. jestem juz mama
          • asienka83 Re: Provita Katowice !!!! 30.03.06, 18:37
            Ja jestem jak do tej pory zadowolona z Provity, niedługo mina 2 miesiące jak tam zapókaliśmy-w tym czasie udało nam się zrobić wszystkie podstawowe badanka, hsg w szpitalu i u mnie wszystko ok na szczęście, problem mamy w żołnierzykach męża. Czeka nas iui w tym cyklusmile
            My chodzimy do doktora Kiecki-wspaniały człowiek-sympatyczny,wszystko zawsze wyjaśnia, dlatego polecam z całego serca.Ale o pozostałych lek. tez same dobre rzeczy słyszałam.
            Pozdrawiam i życzę powodzenia!
    • Gość: Ewik Re: Provita Katowice !!!! IP: *.toya.net.pl 18.04.06, 07:50
      Zaczynam leczenie i poradzcie lepiej porobić już jakieś badania (jakie?), czy
      zacząć od wizyty u gina?. pozdrawiam
      • Gość: Kasiaaa Re: Provita Katowice !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.06, 09:56
        Mozesz zrobic sobie hormony w odpowiedznich dniach cyklu.Z badaniem nasienia
        lepiej zaczekaj.Lekarz sam ci zleci

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka