Gość: kick IP: 62.111.139.* 14.05.05, 16:22 polecicie cos, by dopiescic cialo Jedynego ?;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aska Re: fajny balsam do ciala dla mezczyzny ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 16:42 może coś z linii zapachowych. Ogólnie przydałoby się coś aby zachęcić takiego pana do używania tego typu kosmetyku a nie jest to łatwe. Może jakiś olejek do (wspólnego) masażu. Odpowiedz Link Zgłoś
chihiro2 Re: fajny balsam do ciala dla mezczyzny ? 14.05.05, 16:48 Proponuje jakis bardzo klasyczny, nawilzajacy, szybko wchlaniajacy sie, o duzej pojemnosci (bo wiadomo, ze powierzchnia meskiego ciala jest nieco wieksza niz kobietek). Moze klasyczna Nivea albo Dove? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aska Re: fajny balsam do ciala dla mezczyzny ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 16:55 Nivea też polecam, mój tato go używał bo musiał kiedyś i bardzo mu się spodobał. Odpowiedz Link Zgłoś
chihiro2 Re: fajny balsam do ciala dla mezczyzny ? 14.05.05, 16:58 Wlasnie, wydaje mi sie, ze wiekszosc mezczyzn cierpi juz na sama mysl o uzywaniu balsamu (nie daj Boze mleczka) i dlatego klasyka sprawdza sie tu najlepiej. Nie dla nich zadne koenzymy Q10, drobinki jedwabiu czy algi, dajmy na to. Zwykly nawilzacz kroluje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwka neutrogena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 19:38 tez ostatnio szukałam balsamu dla swojego Ukochanego. I co ciekawe w drogeriach nie ma balsamów ze średniej pólki typowo dla facetów, z męskich linii zapachowych. Nivea, Dove są adresowane raczej dla kobiet i taki mają zapach, jedyny bezzapachowy jaki udało mi sie wychodzić to Neutrogena i nawet się sprawdza Odpowiedz Link Zgłoś