Dodaj do ulubionych

fajny balsam do ciala dla mezczyzny ?

IP: 62.111.139.* 14.05.05, 16:22
polecicie cos, by dopiescic cialo Jedynego ?;)
Obserwuj wątek
    • Gość: aska Re: fajny balsam do ciala dla mezczyzny ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 16:42
      może coś z linii zapachowych. Ogólnie przydałoby się coś aby zachęcić takiego
      pana do używania tego typu kosmetyku a nie jest to łatwe. Może jakiś olejek do
      (wspólnego) masażu.
    • chihiro2 Re: fajny balsam do ciala dla mezczyzny ? 14.05.05, 16:48
      Proponuje jakis bardzo klasyczny, nawilzajacy, szybko wchlaniajacy sie, o duzej
      pojemnosci (bo wiadomo, ze powierzchnia meskiego ciala jest nieco wieksza niz
      kobietek). Moze klasyczna Nivea albo Dove?
      • Gość: aska Re: fajny balsam do ciala dla mezczyzny ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 16:55
        Nivea też polecam, mój tato go używał bo musiał kiedyś i bardzo mu się spodobał.
        • chihiro2 Re: fajny balsam do ciala dla mezczyzny ? 14.05.05, 16:58
          Wlasnie, wydaje mi sie, ze wiekszosc mezczyzn cierpi juz na sama mysl o
          uzywaniu balsamu (nie daj Boze mleczka) i dlatego klasyka sprawdza sie tu
          najlepiej. Nie dla nich zadne koenzymy Q10, drobinki jedwabiu czy algi, dajmy
          na to. Zwykly nawilzacz kroluje!
    • Gość: Iwka neutrogena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 19:38
      tez ostatnio szukałam balsamu dla swojego Ukochanego. I co ciekawe w drogeriach
      nie ma balsamów ze średniej pólki typowo dla facetów, z męskich linii
      zapachowych. Nivea, Dove są adresowane raczej dla kobiet i taki mają zapach,
      jedyny bezzapachowy jaki udało mi sie wychodzić to Neutrogena i nawet się
      sprawdza
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka