Dodaj do ulubionych

problem z wyborem sukienki-pomozcie

IP: *.127-200-80.adsl.skynet.be 15.05.05, 19:54
Drogie kobietki prosze doradcie w jakim kolorze sukienke kupic na wesele do
kolezanki, ktory jest za 2 tyg !!!! mialam isc w takiej jednej ale schudlam i
wisi na mnie a krawcowa powiedziala ze sie zdefasonuje jak by ja zmniejszala.

wesele jest w dosyc eleganckiej sali
mam ciemne blond wlosy,niebieskie oczy jaki kolor sukienki wybrac ???
Obserwuj wątek
    • Gość: lilka Re: problem z wyborem sukienki-pomozcie IP: *.127-200-80.adsl.skynet.be 15.05.05, 19:58
      aha i cere mam blada, niestety na solarium nie moge chodzic
    • Gość: axys Re: problem z wyborem sukienki-pomozcie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.05.05, 20:09
      ja bym wybrala jakis pastelowo niebieskawy kolorek...
      • Gość: lolalka Re: problem z wyborem sukienki-pomozcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 23:52
        oj ja bym ten delikatny niebieski zostawiła być może bedziesz wyglądała za blado
        moim skromnym zdaniem ;) a mogłabym zaprpopnować coś turkusowego jest żywszy

najlepiej wybierz kilka kolorów i wybierz
        • Gość: axys Re: problem z wyborem sukienki-pomozcie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.05.05, 23:54
          a i owszem ze moze wygladac blado, ale wszystkjo tez zalezy od figury i
          wieku... bo czasem taki turkus moze sie jednak okazac zbyt krzykliwy...

a zorientowalas sie w czym przychodza inni?
          • Gość: lilka Re: problem z wyborem sukienki-pomozcie IP: *.242.81.adsl.skynet.be 17.05.05, 10:32
            mam 26 lat i rozmar 36
            myslalam wlasnie o niebieskim ale nie ojasnym bo w takich faktycznie wygladam
            blado....sprobuje znalezc jakas turkusowa i zobacze jak bede wygladac
            dzieki za rady
            • e_madziq Re: problem z wyborem sukienki-pomozcie 17.05.05, 10:47
              a szafirowy, lub taki bławatkowy? I baaardzo mi sie podobają blondynki w
              zieleni, ale jeśli piszesz o bladej cerze, to zależy jaka zielen, jedna może
              ładnie wyglądac inna może być kompletną klapą.
              • Gość: Kinia Re: problem z wyborem sukienki-pomozcie IP: 193.130.87.* 17.05.05, 11:22
                Ja ci zaproponuję jasny wrzos, lub fiolet z dodatkami kremu, moja siostra ma
                podobną cerę i też jest blada i właśnie tak ubrała się na wesele gdzie była
                światkową i wyglądała ślicznie.
    • jazza.nova Re: problem z wyborem sukienki-pomozcie 17.05.05, 14:21
      Jestem blondynka o bladej cerze, i bardzo ladnie wygladam w brazach, kolorze
      cynamonu, ladnie kontrastuja z cera i nadaja jej cieply odcien, wydaje mi sie,
      ze wszelkiego rodzaju kolory typu blekit, zielen, turkus niestey, ale wydobeda
      tylko Twoja bladosc, radze cos w cieplejszym odcieniu :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka