16.05.05, 13:27
Cze wszystkim ;-).Czy ktoś wie co to za odzywka do włosów i czy naprawde jest
skutecznA??Bo opinie sa pochlebne ze odbudowuje wlos i szybciej one
rosną.Poradzcie mi czy naprawde ją warto nabyc?i jak ją stosujecie ze widac
te efekty.Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • marusiaaa1 Re: Wax 16.05.05, 13:39
      ta odzywke naklada sie na wlosy na godzine i albo siedzi sie w saunie, albo
      zaklada sie na glowe recznik, odzywka jest bardzo skuteczna, regeneruje
      zniszczone wlosy. nie jest bardzo droga- male pudeleczko kosztuje 11 zl, a
      wieksze ok 18-20
      • lena81 Re: Wax 16.05.05, 14:48
        w sumie nie wiem czy to to samo ale ja obecnie uzywam treatment wax firmy henna
        i jestem zachwycona!!!mam zawsze dosyc suche koncowki a inne maseczki mi nie
        pomagaly ta natomist jest rewelacyjna!!!wlosy ladnie lsnia i sa mocniejsze
        • chuda_w-w Re: Wax 16.05.05, 22:14
          A ja nie zauważyłam żadnych rewelacji :/ Jedynie włosy szybciej mi po niej
          rosną...
          • marcepann Re: Wax 22.05.05, 23:10
            wax jest super-nie zatrzymuje wypadania ale wspaniale odzywia i włosy sa
            pobudzone to wzrostu,polecam:)
        • marcepann Re: Wax 22.05.05, 23:11
          to własnie wac o ktorym tu mowa:)
    • oksana.zarewicz Re: Wax 06.06.05, 08:55
      Witam
      Wątpię, aby jakakolwiek odżywka przyspieszyła wzrost włosów ale z pewnością
      poprawi ona ich kondycję. Będą one bardziej nawilżone i natłuszczone, będą
      lepiej rozczesywać się i układać.
      Pozdrawiam
      Oksana
      • erpas Re: Wax 07.07.05, 08:41
        rzeczywiście włosy po niej gęstnieją i widać jak odrastaja zauważył to nawet
        mój fryzjer..jak dla mnie jest rewelacyjne za niskie pieniądze..polecam
    • zonapelikana Re: Wax 06.06.05, 20:16
      Odżywka jest naprawdę dobra. Jest zalecana po chemioterapii, skuteczność jest
      wysoka. I faktycznie działa głównie na przyspieszenie porostu włosów, pobudza
      cebulki, ale daje także doskonałe efekty regenerujące. Należy tylko regularnie
      ją stosować (a to przy blisko tygodniowych odstępach nie jest łatwe,
      przynajmniej ja zapominam ciągle:). Nie tylko ze względu na osiągnięcie
      porządanego efektu, ale także przez wzgląd na to, iż tego typu odżywki,
      pobudzające cebulki, automatycznie przyczyniają się do wypadania starych, tzn.
      osłabionych i zniszczonych włosów. Tak więc gorąco polecam, ale stosuj
      regularnie.:)
      pozdrawiam
      • piwnookaagacia Re: Wax 01.07.05, 19:46
        a gdzie to się kupuje i jakiej to firmy i w jakim opakowaniu??
    • mamuska_norberta Re: Wax 05.07.05, 21:08
      No właśnie ponawiam pytanie piwnookaagacji, gdzie to się kupuje, czy tylko w
      aptekach, czy jak?
      • aggnieszka Re: Wax 06.07.05, 14:34
        Odżywkę Wax można kupić w aptece. Jest do włosów jasnych i ciemnych.
        • baskao Re: Wax 07.07.05, 13:57
          A jak to się w końcu stosuje? Bo słyszałam już różne opinie :) A ostatnio
          zauważyłam znaczny spadek kondycji moich włosów może przez to że naftę stosuję
          może zła dieta itd. I czy to można stosować równolegle z naftą, czy trzeba tez
          odłożyć ją na bok? Pozdrawiam :)
          • wiktosia Re: Wax 08.07.05, 19:07
            ja stosuje , jakos tam jest srednio, ciotka stosowala po chemioterapi i miala
            mocne wlocy, widac to zalezy od wytrwalosci, poza tym ona dopiero dziala jak
            jest cieplo w czupryne, znaczy skladniki uaktywniaja sie pod wpywem ciepla, bez
            sensu jest wetrzec potrzymac i zmyc, ja w sumie klade ja na noc i zmywam
            rano ;] zawijak w folie, zakrecam w recznik i jakos do rana, efekty sa ale jak
            mowilam stosowac wytrwale,sumiennie, a po 3 tyg roznica gwarantowana. Poza tym
            mopja siotra farmuje wlosy henna koloryzujaca dostepna w drogeriach , farbuje
            od 6 lat i ma wlosy tak mocne i silne ze sie sama dziwie jak to mozliwe, jak
            żyłki wedkarskie normalnie ;] Wiec henna dziala ale efekty po czasie widac a
            nie zaraz po zmyciu, aczkolwiek wloski robia sie blogie lekkie mieciutkie i
            takie pachnace ;] w sumie fajne chociaz roboty przy tym sporo , jak ja na noc
            klade ;] PZDR.WikTosia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka