malajca 21.05.05, 14:55 HMm w sumie to co w temacie... Okropnie suche włosy... ;( zna ktos jakiś godny polecenia specyfik ?? Pozdrawiam, Maja Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gabi777 Re: suche włosy IP: 80.51.47.* 21.05.05, 15:41 też jestem zainteresowana. Od 2 lat mam balejaż i ciągle go poprawiam. Przez te zabiegi zupełnie wysuszyły mi się włosy. Odrosty wygladają fatalnie więc niedługo znów będę musiała powtórzyć ten zabieg i wiem że suchość moich włosów jeszcze bardziej się pogłębi. Nie wiem za bardzo co zrobić bo kiedyś byłam ciemna blondynką z zachwycającą naturalną burzą loków a teraz wyglądam tak zwyczajnie, włosy się wyprostowały i są jak suche druty. Co zrobić zeby znów były pełne życia? Stosuję odżywkę w sprayu Avonu Advance Techniques salon therapy do suchych włosów ale ona g... daje. Nie kupujcie jej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justyna Re: suche włosy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.05, 16:04 Na moje włosy fajnie działają kosmetyki z jojobą,nic konkretnego nie polecę bo dostałam od kuzynki z Niemiec Elseve,ale u nas go jeszcze nie ma. Mam jeszcze 1/2butelki i zaczynam się rozglądać za następcą... Odpowiedz Link Zgłoś