Gość: Madzia IP: *.protonet.pl 16.09.03, 12:18 Chcialabym sie dowiedziec, co najlepiej rozjasnia cienie pod oczami. U mnie pojawiaja sie z niewyspania i sa bardzo widoczne. Ostatnio kupilam sobie żel arnikowy. Czy on pomaga? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ciocia z Garwolina Re: cienie pod oczami IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 16.09.03, 13:26 Słyszałam,że najlepiej pomaga zaprzestanie zabaw samej z sobą.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lala Re: cienie pod oczami IP: 2.4.STABLE* / *.4web.pl 16.09.03, 14:03 hehe bzdurrrrra kiedys jeszcze w liceum facet od historii dogryzal mi ze pewnie po nacach sie bawie a ja sie kurw.a tak uczylam ciekawe co za swinia to wymyslila takie brednie upokarzajace a z reszta co szkodzi nawet sie bawic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saga- Re: cienie pod oczami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.03, 15:39 Nie przejmuj sie - ja mam nawet jak jestem wyspana. I jakos zaden krem i zel sobie z tym nie poradzil. Jak ci bardzo przeszkadza, to kup sobie korektor w kolorze jasniejszym niz poklad (jesli stosujesz). Z rad babuni, torebki z herbaty zmrozone - na kilka minut na oczy. Czarnej. A jesli masz oczy wrazliwe, to pomoze rumianek. Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś