Gość: sugar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 23:51 hej, czy stosowalyscie kiedys jakas masc rozjasniajaca na blizny pooparzeniowe kilku, lub kilkunastu letnie?? jakie efekty?? czy moze jednak jest juz zdecydowanie za pozno? :-(( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madai Re: BARDZO STARA BLIZNA :-(( 26.05.05, 23:58 ja mam pare blizn na ciele, jedne na glowie [hustawka], drugie na nodze [wyrzucanie smieci[, trzecie na rece [odkladanie zelazka]. zadna masc Ci nie pomoze, jesli blizna jest dlugotrwala. :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nessie Re: BARDZO STARA BLIZNA :-(( IP: *.acn.waw.pl 27.05.05, 00:29 Możesz próbować robić kompresy z Tointexu (bez recepty w aptece), ale nie wiem, na ile to się sprawdzi przy bliźnie po oparzeniu. A w ogóle to najlepiej skonsultuj to z dermatologiem, może np. zaleci ci jakieś złuszczanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: BARDZO STARA BLIZNA :-(( IP: *.local2.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.05, 09:27 moze cepan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mati Re: BARDZO STARA BLIZNA :-(( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 10:36 poszukaj w google żel VERADERM Odpowiedz Link Zgłoś