Dodaj do ulubionych

Jaki fluid na lato????

IP: 217.8.163.* 30.05.05, 15:17
Dziewczyny poradźcie mi jakiego fluidu używacie w lecie? Tylko chodzi mi o
taki, żeby coś zakrył, bo mam niezbyt ładną cerę. Kategoria fluidów-
górnopółkowe.
Obserwuj wątek
    • Gość: ella Re: Jaki fluid na lato???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.05, 15:25
      Polecam jednak dobry korektor, nie fluid. Przy upale 30 stopni każdy fluid
      bedzie wyglądał nieciekawie na twarzy.
    • Gość: Bella Ellu, jaki korektor??? IP: 217.8.163.* 30.05.05, 15:31
      Ellu, a jaki korektor i wjakis sposób go rozprowadzać?
    • sitc Re: Jaki fluid na lato???? 30.05.05, 15:39
      Ja mam teraz Diora Diorskin Pure Light- jest bardzo lekki, typowo jak dla mnie
      na lato, kryje delikatnie, na przykład zaczerwienienia ładnie maskuje. Z tym że
      on jest rozświetlający, nie wiem czy ty lubisz delikatny połysk na twarzy.
      Ja używam go na zmianę z Double Perfection Chanel- wbrew pozorom ten też nie
      jest bardzo ciężki, choć cięższy od Diorlighta, tego używam jak zalezy mi na
      lepszym kryciu i bardziej zmatowionej twarzy i w lecie tez się sprawdza.
    • Gość: aga Re: Jaki fluid na lato???? IP: *.zin.lublin.pl 30.05.05, 15:57
      SITC- czy Diorskin wpada w odcien rozowy?Mam na niego ochote, ale napisalas ze
      uzywasz tez Chanela, ktory na mojej buzi wygladal bardzo rozowo...
      • Gość: ewelka Re: Jaki fluid na lato???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.05, 15:59
        A ja nic nie używam to głupota w upał zatykać pory tapetą, zimą rozumiem ale
        latem to sie mija z celem bo fluid spływa i wygląda fatalnie a Twojej skórze
        dobrze zrobi odrobina słońca
      • sitc Re: Jaki fluid na lato???? 30.05.05, 16:57
        Aga ja mam numer 202 i on ma w sobie odrobinę różowego pigmentu. Jak go
        zobaczyłam na dłoni to przeraziłam się że zrobi ze mnie prosiaka, ale na twarzy
        bardzo ładnie wygląda i ta różowość gdzieś znika. Ja jestem osobą o typowo
        ciepłym kolorycie, a i tak mi pasuje i nie odznacza się, tylko ładnie ożywia
        cerę. Wiem że są odcienie typowo żółtawe, już niepamiętam które numery ale
        powinnaś coś dobrać.
    • bzzzk Re: Jaki fluid na lato???? 30.05.05, 23:37
      myślę, że najlepiej zastosować jakiś lekki krem koloryzujący oraz na gorsze
      miejsca korektor. to co prawda nie górna półka, ale bardzo dobrze kryje Art
      Deco Camouflage. nawet moje wyjątkowo widoczne blizny potrądzikowe. a krem
      koloryzujący polecam Estee Lauder Day Wear Plus, lekko barwi, nadaje skórze
      kolor delikatnej opalenizny.
      pzdr.
    • mikams75 Re: Jaki fluid na lato???? 31.05.05, 00:19
      jak juz konicznie chcesz fluid na upal to polecam Kanebo Liquid Fluid - jest
      leciutki, nie jest tlusty i slicznie wtapia sie w skore. Jak nie chcesz rozowego
      koloru to w Kanebo na pewno znajdziesz dla siebie odpowiedni kolorek. Tylko sie
      nie przeraz, bo one w buteleczce wygladaja na bardzo ciemne ale na buzi
      jasnieja. Ja mam kolor "naturalny bez" i nie ma nic w sobie rozu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka