Dodaj do ulubionych

Znajdź swój zapach

IP: *.aster.pl 03.06.05, 11:00
"I musisz moja droga czytelniczko zarabiać przynajmniej 6 tysięcy złotych, żeby poczuć się w pełni kobietą. Oczywiście jeśli nie zarabiasz tak dużo, może stać się dziwką. Sponsoring jest w modzie, więc będziesz atrakcyjna, bogata i modna."
Obserwuj wątek
    • Gość: ivi Re: Znajdź swój zapach IP: *.kom / *.kom-net.pl 22.10.05, 22:32
      nie jestem luksusową dziwką ale nauczycielką i mam 3 flakony oryginalnych
      perfum po ok 300 zł
      • Gość: lola Re: Znajdź swój zapach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.05, 19:58
        Nikt mnie nie sponsoruje,jednak nie palę,nie piję, nie mam też innych
        nałogów,na które przeciętny Polak wydaje fortunę,toteż stać mnie na oryginalne
        perfumy.Uwielbiam piękne zapachy,które podkreślają mój nastrój,są dopełnieniem
        makijażu i ubioru.Zapach jest niezwykłym bodźcem dla zmysłów,i nie mam tu na
        myśli tylko męskich zmysłów,ale również nasze własne,wszak to luksus czuć się
        wspaniale sama ze sobą:)
        • Gość: no name Re: Znajdź swój zapach IP: *.4web.pl 20.02.06, 18:22
          Wow! A na jakie to INNE nałogi, na które przeciętny Polak wydaje fortune ?
    • Gość: eastpawello Re: Znajdź swój zapach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 18:19
      Miłe moje Panie :) Każdy może chyba stosowac wody toaletowe niezależnie od
      stanu materialnego, przeciez jak kogos stac to czego nie może ładnie pachniec ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka